- Emoji Skoru
- 31
- Puanlar
- 98
- Konu Sahibi artvizyoner
-
Forum Yetkilileri ben başlığı yanlış yere açmışım özür dilerim doğru yere taşıyabilirmisiniz lütfen
Ay valla buaralar çok dalgınım canım bende açtım bi baktım kitap yazıyor çok güldüm kendi kendime :)Beni dumura uğrattın açtığın konuyla
Bu isimde kitap mı varmış derken ....
:)
TeşekkürlerKonu içeriğinden dolayı ilgili bölüme taşınmıştır.
teşekürler canım baktım inciye ama tam istediğim gibisi yok maalesefcanm bu model bir ayakkabi inci de gormustum imkanin varsa oraya bakabilirsin
Louboutin en klasik modeli bu diğerleri bundan esinlenmisler ama bayaa da fiyatlı ama değecek bir ayakkabı :)dogrusu ben o modeli goreli 2 sene oldu kusura bakma gitti kafam yine bazi modelleri klasik hep olurya oyle zannettim.Ama cok hos model umarim bulursun
guzel br minikkusummmLouboutin en klasik modeli bu diğerleri bundan esinlenmisler ama bayaa da fiyatlı ama değecek bir ayakkabı :)
bebek bu bebek :)guzel br minikkusummm
Nişantaşında mağazası var orjinal satıyorlar ama çok pahalı canım uygun fiyatlısını bulursan banada haber ver bende beğeniyorum bu ayakkabıları zamanında Hayrünüsa Gül bir davette giydi diye olay olmuştu ama sonradan bitürk markasının ayakkabısı olduğu anlaşıldı :)Hala Bulamadım kızlar yardım lütfen :)
Bir sitede pudra pembesi 200tl civariydi sanırımHala Bulamadım kızlar yardım lütfen :)