Louis Vuitton Çantalar

baştan ikinci çantayı arıyorum ama bulamıyorum izmirde uygun fiyata nerde bulabilirim acaba malum biraz pahalı yerimseniben

ay çok güzel modeller var yaa aralarındaaa ama çok pahalı :1no2:

harikalar...

yalnız orjinallerin fiyatlarını görenler muhtemelen arkalarına bakmadan kaçacaklardır...

yaa bunların sahteleri istanbulda nerde satılıyorkii?

evet bende istiyorum bunlardan, ama belli olmasın çakma olduğu.
herkesde speedy modeli var ben beyaz mahina istiyorum. burdaki hardalda fena değil ama, beyaz muhteşem duruyor.

benim Luilerimde bunlar, cüzdan olarak buldum ama çanta varmı sormadım bunları alırken.:mymeka:

ilki hem cüzdan, hem el çantası, hemde boyundan asmalı çanta olabiliyor. çok kullanışlı.

Bunların orjinalleri 1000 eurodan başlıyor o da en ufak el çantası olanlar:) Bazı ınsanlar tutkun valla hatt ben bıle anlıyorum taklıt oldugunu uzaktan bıle olsaa taklıt kullanmak pekde ıyı olmuyor .Benım arkadaslarım kadıkoyde bır yer bulmuslar adam bıre bır yapıyor enpahalı canta 1000 tl vs.Bıkınısıne kadar var.Operada var.İlgilenenler gıdıp baksın.Ama sahtelerıde var kanmayın onlara. Bu tıpatıp aynısı ıcıne kadar..Bende gıttım Bir ara para bırıktırıp alıyordum artık vakko daha uygun gelmeye basladı para bırıktırıp ondan almaya basladım hem daha uygun hem de şık.Zaten kıme hava yapacaksın kı dımı her ınan bırdır onemlı olan ınsanın kendı rahatlıgı :) AMa cok guzeller..

Bunların orjinalleri 1000 eurodan başlıyor o da en ufak el çantası olanlar:) Bazı ınsanlar tutkun valla hatt ben bıle anlıyorum taklıt oldugunu uzaktan bıle olsaa taklıt kullanmak pekde ıyı olmuyor .Benım arkadaslarım kadıkoyde bır yer bulmuslar adam bıre bır yapıyor enpahalı canta 1000 tl vs.Bıkınısıne kadar var.Operada var.İlgilenenler gıdıp baksın.Ama sahtelerıde var kanmayın onlara. Bu tıpatıp aynısı ıcıne kadar..Bende gıttım Bir ara para bırıktırıp alıyordum artık vakko daha uygun gelmeye basladı para bırıktırıp ondan almaya basladım hem daha uygun hem de şık.Zaten kıme hava yapacaksın kı dımı her ınan bırdır onemlı olan ınsanın kendı rahatlıgı :) AMa cok guzeller..

copy paste yapıcam ama olsun :)Bunların orjinalleri 1000 eurodan başlıyor o da en ufak el çantası olanlar:) Bazı ınsanlar tutkun valla hatt ben bıle anlıyorum taklıt oldugunu uzaktan bıle olsaa taklıt kullanmak pekde ıyı olmuyor .Benım arkadaslarım kadıkoyde bır yer bulmuslar adam bıre bır yapıyor enpahalı canta 1000 tl vs.Bıkınısıne kadar var.Operada var.İlgilenenler gıdıp baksın.Ama sahtelerıde var kanmayın onlara. Bu tıpatıp aynısı ıcıne kadar..Bende gıttım Bir ara para bırıktırıp alıyordum artık vakko daha uygun gelmeye basladı para bırıktırıp ondan almaya basladım hem daha uygun hem de şık.Zaten kıme hava yapacaksın kı dımı her ınan bırdır onemlı olan ınsanın kendı rahatlıgı :) AMa cok guzeller..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…