Louis Vuitton Çantalar

bu fotodakilerin hepsi sahte. zaten fotolarin üstünde de yaziyor replica store diye. lv genelde klasik cantalar tasarlar. sadece özel koleksiyonlarinda klasik rengin ve tarzin disina cikiyorlar.

Ben bu çantalardan alıyorum evet pahalı ama çantam marka olmalı,bazende bire bir yapan bir adamımız var ona yaptırıyorum snr eve yolluyor.Yalnız dışarıda kı ınsanlardan korktugum ıcın araba ıle gıttıgım yerlerde kullanabılıyorum.Malum artık ınsanlar cantanın fıyatını bıle anlayabılıyorlar..Ne memleket yanı...

ühüüüü adam öldürebilirim ben bunlar için bilmiyorumkismile
izmirde bostanlı pazarında kaliteli taklitleri var 40 ile 150 arasında değişiyor fiyatları. ama hakketn birebir

yurdum genç kızları yalvarırım taklit takmayın, hayır modelleri çok şıkmış, güzelmiş. külliyen yalan! hepiniz o lv çakma amblemine para veriyorsunuz.
iş kadınlarına çok yakışıyor kesinlikle, ayrı bir hava katıyor.

ya bu markalar zaten iş kadınları için yapılıyor öyle önüne gelen taksın diye değil ki çakma kullanılmasına şiddetle karşıyım arkadaşlar ya gerçekten güzel göründüğünüzü mü sanıyorsunuz onu da geçtim güzel görünmediğinizi kabul de etmiyorsunuz bu çantaların gerçeğini takan kadınlar arkanızdan dalganızı geçiyor çünkü onlara özeniyorsunuz...sonrada hayatta o çantaya o parayı vermem gider taklidini alırım diyorsunuz ama unuttuğunuz birşey var taklitler orjinallerini yaşatırmış...tamam takmak isteyebilirsiniz çok seviyor ve istiyor olabilirsiniz ama neden o çantanın orjinaline sahip olmak için biraz çalışmak yerine gidip taklidini alıyorsunuz...her ay kazandığınız paranızdan küçük bir miktar ayırırsanız klasik bir louis vuitton çantaya sahip olabilecek kadar parayı biriktirirsiniz bu süre belki bikaç ay olur belki bikaç yıl bu kazandığınız paraya ve istediğiniz çantanın fiyatına göre değişir ama louis vuitton emin olun bir yere gitmiyor yıllardır aynı şeyleri satmaya devam ediyor bence taklitçilere para kazandırmak yerine bunu bir deneyin 1 tane olsun en iyisi olsun...

kendi konunuzdan sonra buraya dadanmışsınız bakıyorum

orjinal almak zorunluluk mu ?

arkamızdan dalga geçerlermiş.. kimin kiminle dalga geçtiği belli :)

tekrar diyorum madem bu kadar taktınız parasını siz verinde orjinal alalım rahatsız olmayın

nereye dadanacağımı size soracak değilim evet dediğiniz gibi kimin kiminle dalga geçtiği belli şuan size ne kadar güldüğüme bakacak olursak...herşeyi de devletten beklememek lazım buraya yorum yazabildiğinize göre eliniz iş yapabiliyor demektir pekala çalışabilirsiniz... size çok basit geliyor ama gerçekten tartışılması gereken bir konu bu sadece çantalardan behsetmiyorum çantalar çok ufak bir kısmı bu ülkede herşeyin çakması yapılıyor ve satılıyor çok yanlış bir şey görsellikten geçtim yaptığınız şey emeğe de saygısızlık...tamam anladık görsellik umurunuzda değil ama çakma ürünleri bir de bu yönden değerlendirelim...sadece çanta değil diğer aksesuarlar ayakkabılar vs. korsan filmleri kitapları saymıyorum bile bu ülkede herşeyin çakması var ve ben ortalıkta en çok çakma çantaları gördüğüm için konuyu burdan açtım...tasarımcılar bir emek sarfediyor bir şeyler üretiyor insanlara sunuyor başka insanlarda onların fikirlerini emeklerini çalıyor ve sizin gibiler de bu çakma sektöre para kazandırıyor...siz modacı olsanız ve tasarımlarınız emeğiniz başka insanlar tarafından çalınıyor taklit ediliyor...buna ne diceksiniz acaba hanfendi???

sen ne dediğinin farkındamısın ya!!! gidin çalışın orjinalini alın diyosun o bir çantanın parasıyla ailesini geçindirenler var bu kadar vurdumduymaz olmayın!! isteyen orjinal takar isteyen çakma kimseyi ilgilndirmez size düşmez bununla ilgili konuşmak !

evet ben ne dediğimin farkındayım ama sen ne anladığının farkında değilsin belliki ben sana git çalış orjinalini al mı yazmışım oraya??? sen bana diyorsun ki parasını versen alırım bende sana diyorum ki elin ayağın tutuyor...çalış kazandığınla evini geçindirme git orjinal çanta al gibi bişey yazıyor mu orda??? siz de bu kadar vurdumduymaz olmayın lütfen biraz geniş düşünün bakın diyorum ki siz madem görsellikle ilgilenmiyorsunuz o zaman işin bir de emeğe saygısızlık yönüyle ilgilenin diyorum ama siz dar görüşlü olacaksınız ki bana hala isteyen orjinal takar isteyen çakma takar...ben işin çanta kısmını da geçtim herşeyin çakması yapılıyor başka insanların emekleri çalınıyor diyorum resmen hırsızlıktır bu siz de bu kadar vurdumduymaz olmayın hırsızlık bir suçtur...diyorsunuz ki illa orjinal mi takmak lazım ben de size soruyorum illa marka mı takmak lazım??? madem bana bu konuda konuşmak düşmez siz neden bana cevap yazıyorsunuz hanfendi benim üstüme vazife değilse madem bana cevap yazanında üstüne vazife değildir...

siz benim neyin orjinalini neyin çakmasını kullandığımı biliyo musunuz ? hani bilmeden konuşulmazda

kitabın çakmasını almam ama bir çantanın alırım..bu size düşmez istediğimi alırım size ne ?

buraya yazıyomuşumda elim iş görüyomuş he tabi forumlara konu yazmak için iş güç sahibi olmalıyım dimi para kazanıyorum yorum yapınca

hanfendi bu konu niye uzadı biliyo musunuz ? sizin taklit çanta kullananları aşşaladığınız ve sanki bir çantanın orjinalini almamız zorunluymuş gibi konuştuğunuz için...diğer karşı fikirde olanlara hiç laf demiyorum çünkü düzgünce yazıyolar

bir kitap en fazla 30 lira orta halli bir insan kütüphane donatamazsada alır kitap..sizin dediğiniz çantalar kaç bin dolar..ben sabancı kızı değilim sonuçta...allaha şükür durumum iyi ama iyi diyede bir çantanın orjinalini almak zorunda değilim..

hiçkimseyede düşmez milleti bu konuda aşşalamak

eğer emeğe hırsızlık olduğunu düşündüğünüz için bu kadar duyarlı olduysanız bu konuda birazda tavrınıza dikkat etseydiniz şu dediğim lafların yarısını demezdim..diğer üyelere diyor muyum hayır

ayrıca polemik yapmak niyetinde de değilim hani yanlış anlaşılmasın....

siz rahatsız olduğunuz noktaları söylüyosanız benimde söyleme hakkım var sonuçta

siz o 3 bin 4 bin doları emeğe verdiğinizi mi sanıyorsunuz!! ne emeğiymiş bu allah aşkına ödediğiniz bu para sadece üzerinde ki marka damgası insanların birbirine hava atma çabası bak benm 4 bin dolarlık çantam var desin millet olay bu !!

evet emeğe veriliyor o para birincisi o insanlar tepeden inme marka olmuyorlar sonuçta uzun yıllar çaba gösterip kendilerini kanıtlamak zorundalar ikincisi de her yıl yüzlerce tasarım yapmak zorundalar ve o tasarımları yapmak özel bir yetenek ve eğitim gerektirir...evet o paralar emeğe veriliyor...o markaların çoğu yüzyıllık bir geçmişe sahip bu yüzden isim yapıyorlar ve o ismi koruyabilmek için en iyisini yapmak zorundalar bir de bu yönden bakın...insanları tanımadan böyle yorum yapmayın lütfen birbirine hava atma çabası olduğunu ben kesinlikle düşünmüyorum bilmemkaç bin dolarlık çantası olup gayet mütevazi tavırlara sahip insanlarda tanıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…