Louis Vuitton Çantalar

orta boyları 35 50 arası dıyorlardı bugun bıraz daha buyuk boyunu 40 tl ye aldım çarşıdan ıcı koyu pembe kadıfe astarlı dısı beyaz grı olan modelı. ucuza aldım cunku daha kucuklerını emınonunde kapalıçarsıda fln 65den asagı bulamazdım öyle denk geldı. orjınalını tabıkı almam alamamda zaten unıv ogrencısınne bu bıleee fazlaaa ama ıstee :)))

öncelikle yazılan bir yanlışı düzelteyim, bu çantaların en ucuzu 1000 euro dan başlamıyor, 300 eurodan başlıyor, tasarımcı çantalarını da o kadar büyütmeyin gözünüzde, gucci daha da ucuz, ayrıca LV taksit yapmıyor, ama istinye park taki diğer bütün özel tasarım mağazalarında taksit de yapılıyor. taklitlere 300-400 lira verenler var, o paraya zaten orijinal bir tasarım çanta alınabilir.

yaşasın sonunda benimde bir LV çantam oldu amerikadan indirimden aldım. galiba uzun bir süre çanta alamayacağım.

Benim de tercihim LV idi son 2 yıla kadar ama artık her kesin kolunda orjinaline benzerlerinin olmasından sıkıldım...o yüzden vakkodan aldım son 2 çantamı sezonda 400 tlye gayet süper çantalar alınabiliyor ve bildiğim kadarıyla taklidi de yok

Orjinal sertifikalı LV çantaları 350 tlye alıyorum bi arkadaşım getiriyo yurt dışından ankarada yaşıyorum ilgililere duyurulur 350 tlye L.V takabilecekken neden guess yada vakko gibi markaları takalım ki

canım vakkonun taklitleri de herkesn elinde kolunda vakkonun emitasyonları ortalama 60 tl falan guess inde çakmaları varr tabi lv nin daha çok ama bu markalarında çakmaları milletin elinde

Orjinal sertifikalı LV çantaları 350 tlye alıyorum bi arkadaşım getiriyo yurt dışından ankarada yaşıyorum ilgililere duyurulur 350 tlye L.V takabilecekken neden guess yada vakko gibi markaları takalım ki

Canim arkadasin hangi ülkeden aliyor bu cantalari ?? bende yurt disindayim ama simdiye kadar lv ni kendi magazasinin disinda satildigini bile görmedim

Bir arkadaş armasına para veriyorsunuz demiş ama yanlış. Bilmeden konuşmayalım. Bu çantalar tamamen el yapımı her dikişine kadar aylar sürüyor yapılmaları. Ayrıca bir çanta kaç yıl dayanıyor biliyor musunuz? Annem evlenmeden önce almış bir tane tam 25 yıl önce ve çantası sapasağlam. Üstelik yurtdışında Louis Vuitton, Hermes, Chanel, Dior gibi markaların koleksiyonerleri eski çantalara çok yüksek paralar teklif ediyorlar neredeyse antika yerine geçiyor. Bilgi sahibi olmadan konuşmak kendini rezil duruma düşürmektir! Bu çantalar dünyanın en kaliteli çantalarından biri. İki tane alıp ömrünü geçirebilir insan.

Louis Vuitton asla indirim yapmaz. Outleti yoktur. Taksit de American Express ve Fish gibi lüks markalarla anlaşmalı kartlara 2 taksit yapıyor. En küçüğü 450 TL'den başlıyor. Zaten klasik çantaları daha ucuz ama sezonluk çıkan modelleri 5 bin 6 bine kadar çıkıyor.

Son düzenleme:

350 TL'ye pochette accesories modelinin en küçüğünü bile alamazsın satan kişi seni iyi keklemiş sahtenin iyisini alıyorsun sanırım ama sahteye 350 tl vermek parayı çöpe atmaktır.

katılıyorum arkadasım 350 tl ye ancak ıyı bır ımıtasyon canta alırsın parıste sanzelıze bulvarında bu cantalar ...bin euro,larla satılıyor gözlerimle gördüm şimdi adam bunları gelip te 350 tl yemi ihraç edecek yada satacak çok mantıksız .ama iyi bir imitasyon ararsan 100 ila 150 tl aralıgında bulunabılecek yerler var.

evet zaten inanmayan sitesine baksın :) imitasyon fiyatlarını bilmiyorum ama pazarda bile satılıyor

Benimde var lv çantam ablam iki senedir fransada yaşıyor geçen yaz izne gelirken almış hediye bana çanta düşkünlüğümü biliyor o yüzden çanta almış hemde lv bu senede ben sipariş vericem gelirken getirsin bir tane daha... kaliteli çantaları var insan bir kere alışınca başka çanta takası gelmiyor...

LV cantalari gercekten farkli...kalitesi, modelleri, durusu...

Mayis basinda bende günlük ise gidip gelirken kullanabilecegim bir model aldim...."Speedy 30 Avec Bandouliere" modelini aldim, hem caprazdan, hem omuzda ve elde tasinabilir, cok kullanisli bir model!

Tavsiye ederim...Simdiye kadar cok az kiside gördüm

Son düzenleme:

güle güle kullan canım:) biliyorum o modeli ben de almak istiyorum ama 40lığını çünkü hem de seyahat çantası olarak da kullanabilirim. keepall 45liktense bu daha hoş göründü gözüme. 1590 tl imiş. şimdilik biriktiriyorum ilk hedefim bu :) çok doğru bir seçim yapmışsın, hayırlı olsun çantan :)

Tesekkür ederim canim! Daha güzeli senin olsun... Daha büyügünü ise gidip gelirken kullamakta zorlanirim diye ve vücud yapima en uygun "Speedy 30" oldu..! Ayrica ne kadar büyük olursa, o kadar agr oluyor benim cantalar... Sonrada, ben ve boyun agrilari artiyor..Bir yerde durrrrrrr demek gerek...

Benimde ablamaa fransadan gelirken getirmesi için sipariş verdiğim çanta bu çok güzel duruyor yaaa aşık oldum resmen çantaya Güle güle kullan canım en güzel günlerde kullan....

Benimde ablamaa fransadan gelirken getirmesi için sipariş verdiğim çanta bu çok güzel duruyor yaaa aşık oldum resmen çantaya Güle güle kullan canım en güzel günlerde kullan....

Tesekkür ederim canim...HAYIRLISI ile seninde olacaktir.. Peki, fransa´dan gelen canta´da fiyat farki oluyormu? Tamam, LV merkezi Paris ama fiyatlar bildigim kadariyla hep ayni...?? Beni aydinlatirsan sevinirim canim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…