öncelikle yazılan bir yanlışı düzelteyim, bu çantaların en ucuzu 1000 euro dan başlamıyor, 300 eurodan başlıyor, tasarımcı çantalarını da o kadar büyütmeyin gözünüzde, gucci daha da ucuz, ayrıca LV taksit yapmıyor, ama istinye park taki diğer bütün özel tasarım mağazalarında taksit de yapılıyor. taklitlere 300-400 lira verenler var, o paraya zaten orijinal bir tasarım çanta alınabilir.
Benim de tercihim LV idi son 2 yıla kadar ama artık her kesin kolunda orjinaline benzerlerinin olmasından sıkıldım...o yüzden vakkodan aldım son 2 çantamı sezonda 400 tlye gayet süper çantalar alınabiliyor ve bildiğim kadarıyla taklidi de yok
Orjinal sertifikalı LV çantaları 350 tlye alıyorum bi arkadaşım getiriyo yurt dışından ankarada yaşıyorum ilgililere duyurulur 350 tlye L.V takabilecekken neden guess yada vakko gibi markaları takalım ki
Orjinal sertifikalı LV çantaları 350 tlye alıyorum bi arkadaşım getiriyo yurt dışından ankarada yaşıyorum ilgililere duyurulur 350 tlye L.V takabilecekken neden guess yada vakko gibi markaları takalım ki
katılıyorum arkadasım 350 tl ye ancak ıyı bır ımıtasyon canta alırsın parıste sanzelıze bulvarında bu cantalar ...bin euro,larla satılıyor gözlerimle gördüm şimdi adam bunları gelip te 350 tl yemi ihraç edecek yada satacak çok mantıksız .ama iyi bir imitasyon ararsan 100 ila 150 tl aralıgında bulunabılecek yerler var.
LV cantalari gercekten farkli...kalitesi, modelleri, durusu...
Mayis basinda bende günlük ise gidip gelirken kullanabilecegim bir model aldim...."Speedy 30 Avec Bandouliere" modelini aldim, hem caprazdan, hem omuzda ve elde tasinabilir, cok kullanisli bir model!
Tavsiye ederim...Simdiye kadar cok az kiside gördüm
güle güle kullan canım:) biliyorum o modeli ben de almak istiyorum ama 40lığını çünkü hem de seyahat çantası olarak da kullanabilirim. keepall 45liktense bu daha hoş göründü gözüme. 1590 tl imiş. şimdilik biriktiriyorum ilk hedefim bu :) çok doğru bir seçim yapmışsın, hayırlı olsun çantan :)
LV cantalari gercekten farkli...kalitesi, modelleri, durusu...
Mayis basinda bende günlük ise gidip gelirken kullanabilecegim bir model aldim...."Speedy 30 Avec Bandouliere" modelini aldim, hem caprazdan, hem omuzda ve elde tasinabilir, cok kullanisli bir model!
Tavsiye ederim...Simdiye kadar cok az kiside gördüm
Benimde ablamaa fransadan gelirken getirmesi için sipariş verdiğim çanta bu çok güzel duruyor yaaa aşık oldum resmen çantayaGüle güle kullan canım en güzel günlerde kullan....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?