louis vuitton

fatmanur38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2009
151
1
96
Konya
kızlar bana yardım edin bu çantanın orjinalini nerden bulabilirim gittigidiyordaan baktim bı tane uzak doğudan geliyomus kotumudur ne yapayım

fatmanur öncelikle bu canta derken hangi modelden bahsediyorsun eger foto eklediysen foto görünmüyor cünkü..ayrica gittigidiyordaki modellerin cogu replica yani sahte cantalar 2. el olarak birkac model var sadece, bahsettigin cantanin modelini yazarsan yardimci olamaya calisirim..

evet inanıyorum canım eski sezon olunca bide gumruk sorunu olmayınca o fiyata alıosun burda 70 lira olan içkiyi oradan 10 liraya aldıgın gibi fiyatıda 2bin lira deil 200euroydu sanırım karıstırdın

bunlar senin iddiaların iyi günler

kıbrısta bi çok orjinal ürünün çok da ucuz fiyatlara olduğunu biliyorum. kız kardeşim burada fiyatı 150- 200 lira olan parfümleri 40-50 lira gibi komik fiyatlara getiriodu. ha keza çanta da öyle bana louis vuitton cüzdanını 40 liraya getirmişti 2 yıl önce. sertifası vardı orjinaldi yani.

Arkadaşlar lütfen atışmadan birbirimize laf söylemeden paylaşım yapalım
gereksiz tatsızlıkların gereği yok lmaz:

kusura bakmayın ama ben azcık güldüm bu topikte:asigim:
o kadar paraları bi çantaya verene bizim burda da başka şey derler ama yazmiyim,huysuzluk çıkmasın a.s.
2. ele bilmem kaç euro vereceğime,sıfır alırım taklit alırım...
milletin kullandığını ben neden kullanayım ki,artıkçı gibi:1shok:
ya da en önemlisi başka marka alırım çünkü bunlar hiç tarzım olmayan çantalar:bbo:

ay yazık yaaaa..gerçekten çok yazık..
herkes 2000 liraya çanta alacak diye bişey yok..kaldı ki sizin fotoğraflarını koyduğunuz modelleri oldum olası beğenmemişimdir..sadece üzerinde lv yazıyor diye bana göre kıçı kırık bir çantaya asla o parayı vermem..çoooook güzel bir çanta olsa ve ben çoooook zengin olsam bile vermem...her sahip olduğumuzun hesabını verecek olduğumuzu düşünürsek hele..

aldığım ayakkabı çantalar genelde 25-30 liradır..nadirdir 50 yi geçen(çizmeler dışında)
kendi durumuma göre heryıl farklı ayakkabılar çantalar alıp giyiyorum nasılsa moda çok çabuk değişiyor diye..ama arkamdan konuşuluyormuş demekki küçük duruma düşüyormuşum..bak çok utandım şimdi görüyormusun..rezil olduk elaleme...

Pahalı ucuz, çakma orjinal ! bunlar ne kadar önemliymiş hayatımızda. Şimdi yazılanları okudukça anladım. Kimseyi bu çantaya bu kadar para veriryorsun diye eleştirme hakkın(M)ız yokken eleştirilmeyen bu kişide elinde ki ürün çakmadır gibi bir yaklaşımda bulunması ve bunu işspata gitmesi malesef nahoş durumda. Konuyu uzatma durumunda o çantalara sizleri sokmak durumunda kalacağım. Ben ne kadar sveiyesiz bir uyarı yaptıysam önce sizde bir yazdıklarınıza bakıp konuyu ne kadar gereksiz uzattığınızı görürce uyarımın ne kadar hafif kaldığını göreceğinizi umuyorum. Cümle düşük oldu ama umarım anlamışsınızdır demek istediğimi....

Çakma Kazen (C)

Fiyat : Açık arttırmada henüz fiyat belirlenemedi

kazen fotonuda koysaydın olmamıs bu:kedi: tamam sustumeyvahedigeldismile

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

öyle bir kışkırtmanın ve ispatın yanında bizim yazdıklarımız çok masum kalıyor ama neyse sustum..çantalar bir taraflarımıza gelmeden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…