- Konu Sahibi fatmanur38
-
canım mersinliyim ama istanbulda oturuyorum mersinden vazgecemedigim için öyle yaptım yasadıgım yeri olcar turu biliyorum ama mersin merkez oldugnu bilmiodum öğrenmiş oldumkaydirigubbakcemile5
ay yazık yaaaa..gerçekten çok yazık..
herkes 2000 liraya çanta alacak diye bişey yok..kaldı ki sizin fotoğraflarını koyduğunuz modelleri oldum olası beğenmemişimdir..sadece üzerinde lv yazıyor diye bana göre kıçı kırık bir çantaya asla o parayı vermem..çoooook güzel bir çanta olsa ve ben çoooook zengin olsam bile vermem...her sahip olduğumuzun hesabını verecek olduğumuzu düşünürsek hele..
aldığım ayakkabı çantalar genelde 25-30 liradır..nadirdir 50 yi geçen(çizmeler dışında)
kendi durumuma göre heryıl farklı ayakkabılar çantalar alıp giyiyorum nasılsa moda çok çabuk değişiyor diye..ama arkamdan konuşuluyormuş demekki küçük duruma düşüyormuşum..bak çok utandım şimdi görüyormusun..rezil olduk elaleme...
Merhaba, bagislayin ama merak ettim yaziyorum arkanizdan konusan kimmis? Böyle markali cantalar kullanmak zorunda degilkii herkes, herkesin kendi zevki, bende bu cantanin modellerini begenenlerin arasindayim ama kesinlikle gidipte orjinaline para vermem...bu ayri bir durum...yani herkes istedigi gibi yasar, isterse 30yil ayni cantayi kullanir, isterse hergün degisik bir canta takar...bence bu herkesin kendi sorunu...herkes kendini hissettigi gibi yasar....arkadan konusulacak bir durum görmüyorum ben burda....
canım o mesajlar olay cıktıgı için silindi ondan görmuyorsun neden uzerine alındın ki ayrıca cantamın fiyatını modelin adını sormussun özelden atıyorum
özel mesajın kapalı canım ondan atamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?