louis vuitton

canım mersinliyim ama istanbulda oturuyorum mersinden vazgecemedigim için öyle yaptım yasadıgım yeri olcar turu biliyorum ama mersin merkez oldugnu bilmiodum öğrenmiş oldumkaydirigubbakcemile5

anladım canım çok güzel bi yer mersin asıl oralarda yaşamak lazım vallaa boshayallersmile neyse konuyu çok dağıttım kusura bakmayın arkadaşlaar

öncelikle ben banlanmadim ayrica size aciyorum diye bir söz de agzimdan cikmadi..
olay sadece sundan ibaretti bir arkadas 70 liraya orjinal louis vuitton canta aldigini iddaa etti bende kendisini bu konuda aydinlatmaya calistim bu fiyata bahsetmis oldugu cantanin orjinalini almasinin imkansiz oldugunu aciklamaya calistim fakat kendisi bu iddaasini sürdürdü daha sonrasinda da diger arkadaslar onu destekledi ben burda kimseyi incitmek icin birsey yazmadim ayni sekilde bunu kazen ile de konustum..

fragola benim söylediklerimi daha güzel bir bir sekilde dile getirmis, taklit canta kullanmaktansa markasiz canta kullanmayi tercih ederim bunda kötü olan hicbirsey yok, kimse ile tartismak istemiyorum bu msji sadece kendimi ifade etmek icin yaziyorum..

fragolacim aciklayici msjin icin ayrica tesekkür ederim..

Fragola açıklayıcı mesajın için gerçekten teşekkürler.
Moderasyonla bir alakam yok ama görüşümü belirtmek istiyorum.
Tartışma gerçekten kötü olmuş ama aynı zamanda isilayın üstüne de fazla gidildiğini düşünüyorum.
Kimseye laf etmek,rencide etmek istemem ama diğer kk üyeleri de bariz biçimde afrikadaki açlardan,o parayı verenin şöyle olduğundan böyle olduğundan,o parayı vereceğine neler yapacağından vb. bahsederek pek nazik davranmamışlar.
Sadece bir tarafa yüklenmek çok yanlış ama en yanlışı 2-3 çantanın muhabbeti yüzünden insan kırmak,hem kendi hem de karşımızdakinin moralini bozmak.
Kaldı ki,parasını nereye nasıl harcayacağı kişinin kendi bileceği iştir.ısterse tuvalette kullanır,isterse yatırım yapar,isterse çanta alır,isterse yastığının altında saklar.Madem o kadar paran vardı da afrikada açlar var sen gidip çanta alıyorsun demek,ayıplamak,hatta dalga geçercesine davranmak benim görüşüme göre ayıptır.Sonuçta o kisinin kendi parası kendi seçimidir.
Tartışmayı alevlendirmek gibi bir niyetim yok ama lütfen karşılıklı olarak saygı sınırlarını aşmayalım.Burada mahalle baskısı tarzı kimseyi ayıplamak,dalga geçmek,ezici davranışlarda bulunmak kimsenin hakkı değildir,aynı şekilde karşı taraftan da aynı davranışlar beklenilir.
.En azından forumda bulunan herkesin huzuru için.
Saygılar.

Konu kapanmış gibi ama bende söylemek istedim benim eşim çantacı birebir imitasyonlarını 100-150 liraya kendileri alıyorlar sertifikasını bile yapmışlar inanamazsınız gerçektende çok zor o fiyata orijinalini almak herkese iyi geceler:)

arkadaşlar lütfen konu daha fazla uzamasın karşılıklı olarak saygı sınırlarını aşmayalım

ısılaycım 2 gun banlandın sanırım o zaman siteye girmedin ki farkına varmamıssın 2 gun çevrimdısı takıldın ayrıca mesajlarında silinmeyseydi ve silmeseydin herkes okurdu çok saygısız şekilde konuştun aydınlatmak fragola nın yazdıgı gibi olur ''maddi durumunuz yetmeyebilir ama komik duruma düşüosunuz '' diyerek aydınlatma olmaz senin 1 çantaya ne kadar verdigin beni ilgilendirmez ki o konuda ben hiçbişi yazmadım biliorsun ısrarda etmedim haklısın ışılay çantam sahte yazdım onuda yöneticiler silmiş neyse buda buraya son yazım herkese iyi günler

you_know ben öncelikle arkadaslari gayet kibar bir sekilde aydinlatmaya calistim 8-10 kisi birlik olup üstüme gelirse elbette benimde bir dayanma noktam var biraz empati yapmak lazim sanirim...Ben sadece bu sitede üye degilim baska forum sitelerinede yaziyorum fragola arkadasimida daha önceden taniyorum bugüne kadar hic böylesi bir problem yasamadim..

Sizlere orjinal canta kullanin yada kullanmayin diye bir söz cikmadi agzimdam sadece kendi adima taklit kullanmaktansa markasiz kullanmayi tercih ederim dedim ayrica bahsi gecen fiyatlara orjinal bir canta alinamayacagi konusunda arkadaslari bilgilendirmek istedim cünkü gitti gidiyor ve benzeri gibi sitelerde orjinal adi altinda sahte cantalari sertifikalari ile fahis fiyata satan saticilar var bunlara dikkat cekmeye calistim fakat bu sözlerim yanlis anlasildi ve herkes tarafindan farkli yönlere cekildi..
Orjinal canta kullanmayanlar kücük ve komik duruma düsüyorsunuz diye bir kelime de cikmadi agzimdan sadece o fiyatlara orjinal bir canta aldiginiz konusunda kendinizi kandirmayin dedim lütfen yazilanlari abartmayalim

Msjlarimi sildim cünkü burda baska msjlarda silindi ve kimse ile tartisma icinde olmak istemedim...

RougeBerry arkadasima da tesekkür ederim beni gayet iyi anlamis..
Artik konuyu uzatmak istemiyorum ve kesinlikle kimse ile tartisma icine girmek istemiyorum buraya yazdiklarim tartisma ortami yaratmak icin degil sadece beni daha iyi anliyabilmeniz icindi.....

ya yazmayayım diyorum ama okuduklarımı bile inkar ediosun sen
maddi durumunuz olmayabilir bu fiyata canta alıp orjınal sandıgınız için komik duruma düşüosunuz yazdın mı yazmadın mı banada algılamanda sorun var yazdın hadi bunada yazmadım kibar şekilde uyardım de bende dahil cogu kişi yönetimde dahil bunu okudu ve sen onun için ceza aldın
keşke yazılanlar silinmeseydide senin daha önceden tanıdıgın arkadaslarında gerçeği görselerdi gercekten yeter buda son mesajım anlaşıldı herşey zaten

bayanlar lütfen bu konunun gidişi hiç hoş değil
konuyu burda kapatın lmaz:

you_know hala ayni tarzda yazmaya devam ediyorsun......

bahsi gecen fiyatlara orjinal canta aldiginizi düsünüp kendinizi kandirmayin dedim artik lütfen sözlerimin farkli yönlere cekilmesinden gercekten SIKILDIM bu fiyata orjinal bir ürün alindigini iddaa edilmesinin komik oldugunu söyledim.. bu sözlerim yanlis anlasildi ve herkes farkli bir yöne cekti ve hala da bu aynen böyle devam ediyor maalesef..

isilaycim canım ben de seni zaten aslında kibar ve nazik birisi olarak tanıyorum önceden de. bunu daha önce belirtmedim çünkü söylemek istediklerim yalnızca bilgi verme amaçlıydı. detaylarını bilmediğim önceden yaşanmış olan bi tartışmayı alevlendirmek istemedim ve içeriğinden habersiz olduğum bir konuya bir şekilde taraf olmuşum gibi görünmesinin hoş olmayacağını düşündüm.

hepimiz zaman zaman birbirimizi yanlış anlarız veya yanlış şeyler söyleyebiliriz. hatasız kul olmaz demişler. önemli olan eften püften konularda birbirimizi daha fazla kırmamak. eminim ki ne isilay, ne you_know, ne de diğer arkadaşlar kötü kalpli insanlar değil, kötü niyetle bişeyler söylemediler. herkes bir anlık sinirle tırnaklarını çıkarmış, olabilir. doğamızda var bu. sanal ortam olunca da normalden çok daha kolay kırıcı olabiliyor insan. bu çok doğal bence. ama uzatmamak, anlayışlı olmak gerekir. oldu bitti :) Ece'nin de söylediği gibi en güzeli bu konunun kapanması olacaktır bence de. herkese sevgiler.

Bu tarz çantaları gerçekten beğendiğiniz içinmi alıyorsunuz yoksa değişik olsun kimsede olmasın diyemi, lütfen yanlış anlamayın ama bence çok çirkin çantalar, ben takamam böyle yaşlıkadın çantalarını.

ben kıbrıstan aldım bundan [/COLOR][/B]

Wooww....
Coook Güzell delikafadulden delikafadulden ...Cooook begendimmm ohaoldumsmile , arkadasim bu modelin adini da yazabilirmisin? ve sen kaca aldin sorabilirmiyim acaba ?
alkis alkis alkis alkis alkis alkis

bunların çakması burda bütün kızlarda 15tlye kızılay dagıtmış gibi allahım bide beyaz lacivert kırmızılı çanta ayakkabı ve elbise nedir bu moda ben anlıyamadım modaysa herkes giydiginde taktıgında ,igrenç oluyo klonlanmış kıyafet ayakkabı gibi duruyo

Merhaba, bagislayin ama merak ettim yaziyorum arkanizdan konusan kimmis? Böyle markali cantalar kullanmak zorunda degilkii herkes, herkesin kendi zevki, bende bu cantanin modellerini begenenlerin arasindayim ama kesinlikle gidipte orjinaline para vermem...bu ayri bir durum...yani herkes istedigi gibi yasar, isterse 30yil ayni cantayi kullanir, isterse hergün degisik bir canta takar...bence bu herkesin kendi sorunu...herkes kendini hissettigi gibi yasar....arkadan konusulacak bir durum görmüyorum ben burda....

canım o mesajlar olay cıktıgı için silindi ondan görmuyorsun neden uzerine alındın ki ayrıca cantamın fiyatını modelin adını sormussun özelden atıyorum

canım o mesajlar olay cıktıgı için silindi ondan görmuyorsun neden uzerine alındın ki ayrıca cantamın fiyatını modelin adını sormussun özelden atıyorum

Merhaba canim,
hmm..bende zaten konunun icerigini pek birseyle bagdastiramadim, acikladigin iyi oldu
tesekkür ederim olumunekankayizsmile
bana özelden mesaj gelmedi kii ??? bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…