O kadar yüksek miymiş ya, ben 35 hatırlıyorum. Sabır o zaman az kalmışAltı gün kadar önce kaset test denedim çıkmadı erken gebelik testi 55 TL dedi almadım
Bencede yapmasın, bekle bakalım gunun gecsın 5gun falanO kadar yüksek miymiş ya, ben 35 hatırlıyorum. Sabır o zaman az kalmış
Evet ya beklerim daha iyi dedim geçmeden de kan verip rezil olmak istemiyorum doktoraO kadar yüksek miymiş ya, ben 35 hatırlıyorum. Sabır o zaman az kalmış
Gorursun belki bir gun dostumTesekkurler böbişim, göremiyoruz kı
Sen gerçekten çok güzel bir kadınsın yalnız kirli sakal avukatı yadırgadımTesekkurler böbişim, göremiyoruz kı
Dınc olması 41 oldugu gercegını degıstırmıyor ama ossun gideri çokSen gerçekten çok güzel bir kadınsın yalnız kirli sakal avukatı yadırgadımkafamızda oluşmuş bir imaj var ya, ama dinç olduğu farkediliyor, çok hoş bir fotoğraf, bayıldım
Ya utandırma beniSen gerçekten çok güzel bir kadınsın yalnız kirli sakal avukatı yadırgadımkafamızda oluşmuş bir imaj var ya, ama dinç olduğu farkediliyor, çok hoş bir fotoğraf, bayıldım
Gideri çoksa yaşa bakmaDınc olması 41 oldugu gercegını degıstırmıyor ama ossun gideri çok
Balık hapı falan var arabasında bılemıyorum artıkGideri çoksa yaşa bakmaadam sana sırıl sıklam aşık, romantik, gözünün içine bakıyor, belli ki enerji de iyi, daha çok gideri var onun, senin tadını doya doya çıkarmak için kendine iyi bakar merak etme
Sev bakalım sakalını, belli ki gerçekten ısındın sen artık, bunu duymak çok hoş, iyi ki geri çevirmemişsin, çok şey kaçıracakmışsın, şu anki mutluluğuna bakarakYa utandırma benidağ adamı formatında çıkmış ama aslında öyle değil çünkü siyah beyaz yaptım cok uzun sakalları yok, sakallarını seveyım derken heryer kahve oldu ıste
Evet suan baya iyi gidiyor, bu arada cuma aksamı bı aksılık olmazsa pijileri alıp yatılık gidiyoring, çünkü neden gitmeyeyimSev bakalım sakalını, belli ki gerçekten ısındın sen artık, bunu duymak çok hoş, iyi ki geri çevirmemişsin, çok şey kaçıracakmışsın, şu anki mutluluğuna bakarak
Benim de en karşı olduğum şey yaş konusu gerçekten. Eşimle nerdeyse 11 yaş var ama iyi ki diyorum...Gideri çoksa yaşa bakmaadam sana sırıl sıklam aşık, romantik, gözünün içine bakıyor, belli ki enerji de iyi, daha çok gideri var onun, senin tadını doya doya çıkarmak için kendine iyi bakar merak etme
Bakması lazım zaten kendinden 7 yaş küçük hatunla muhatapsa daha fazla bile bakması lazımBalık hapı falan var arabasında bılemıyorum artık
Gözümü kararttım mı diyorsunEvet suan baya iyi gidiyor, bu arada cuma aksamı bı aksılık olmazsa pijileri alıp yatılık gidiyoring, çünkü neden gitmeyeyimşaka şaka kendi davet etti, bu sefer oduncu pijileri giymicem
Kontrolü ihmal etme bence de, senin gibi olağan üstü şekilde hamile kalan biri için çok önemliBenım spıral ne alemde, bende onun ıcın gıtcem, neden dedı, kadın hastalıkları dedım ayy ne ıcın olcek rahatca dudişebilmek için diyemedim
Yok kız yaşa değil başka yere bakıyorum ben umarım çabuk farkedılmez ahdkshsjsksBenim de en karşı olduğum şey yaş konusu gerçekten. Eşimle nerdeyse 11 yaş var ama iyi ki diyorum...
Yaşa değil de huya suya, aşka bakmak en iyisiiletişim ve tensel çekim oldu mu tamamdır ki avkat abi ve love sultanda mis gibi de var
Ama yıne de kenarda durmasın mıGözümü kararttım mı diyorsunbundan sonrası da gönlüne göre gitsin inşallah, zavallı oduncular ömürleri çok kısaymış
Of sorma ek bi korunma yöntemiyle gölgelendirmek de istemiyorum ama düşünmüyorda değilimKontrolü ihmal etme bence de, senin gibi olağan üstü şekilde hamile kalan biri için çok önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?