Oğlak ama yükseleni aslan. Kımseyı kırılacak kadar hayatımın merkezıne koymayı dusunmuyorum. Avkatla takılmıyorum ama hesap verecek kadar da cıddı degılım. O bendekı ınce cızgıyı anladı bence, ozellıkle su son konusmamdan. Yani hiçbir baglayıcılıgım yok, bencilim, önce ben. O da bunu gördü. Suan ki dur kacırmayayım halleri de bundan. Isterse kacsın o da umrumda degıl. Uzerımde cok pıs bı bosvermıslık var. Daha ben bosanmanın tozlarını atıyorum ya, o bu kadarına bıle ıkna olduguma dua etmelı, cunku hıssıyatını bırak sayısal olarak bıle cok erken bırını hayatıma almak ıcın, neyse olan oldu. Olmazsa da ınceldıgı yerden kopar. Ama boyle bıyere ve bırıne aıt olmadan bütün olusturabılmek cok guzelmıs, ne yalan soyleyeyım hosuma gıdıyor. Sımdı sevgılılık kısvesı altında ıste gıdemezsın gıtmemelısın atarı yapamaz bana, yemem yani. Dünkü cocuk degılım, o da degıl. Off onda bu anlattıklarımın otesınde bısey var ama cozemıyorum, nasıl tanımlayabılecegımı de bılmıyorum. Sankı ortamını bulsa ıcınden kıskanclıktan geberecek bırı cıkacak, ablukaya almıyor gıbı duruyor, cool takılmaya calısıyor, ya ben hayatımdakı kadını kısıtlamam edasında ama dedım ya tuhaf bısey varmıs gıbı hıssedıyorum. Ama o sınırı cızebıldıgım ıcın de rahatım. Ben bu ara kendımı ıfade etmekte zorlanır oldum, bı tutukluluk halı mevcutHa şöyle yıllardır kafan rahat yapamadıklarını yap önce sırayla, üstünden at birikmiş kalmış ne varsa, gözünü seveyim. Evlilik boşanacak kadar boğucu gitmese dahi öyle ya da böyle kadını kısıtlayan bir müessese. Kimse yapmasa kendimiz kısıtlıyoruz peşin peşin kendimizi, evde huzur olsun diye ya da çocuk olduktan sonra biraz da mecburiyetle. Avukat bey ya da başkası, kimse şimdi yakın gelecekte sevgisiyle bile boğmasın seni inşallah. Gerçi sen göründüğü kadarıyla benden kat kat netsin, gerektiğinde atarlı giderlisin sana güvendim dudiş girl ama bu hafta ben de 40 yaşına girmiş 7 yıllık evli bir Fahriye abla modeli olarak gazı vereyim dedim. Avukatın hali tavrı, olaya girişi, sabırsızlığı, romantizmi eşimin hallerine çok benziyor. Ha ben hala mutluyum, şikayetçiyim denemez ama o yaldır yaldır tutku paketi kıskançlıksız, yer yer asabiyetsiz, fırtınasız da pek satılmıyor galiba. O yüzden bu belirsizlik, ortada kırılacak kalp kalmamış olması falan şu an çok iyi keyfini çıkar. Avkatın burcunu da ben hala anlamadım bu arada, bir oğlak lafı geçiyor bir aslan soruluyor falan. Benim eşim aslan burcu.
İşte bunlar hepp aşk...Oğlak ama yükseleni aslan. Kımseyı kırılacak kadar hayatımın merkezıne koymayı dusunmuyorum. Avkatla takılmıyorum ama hesap verecek kadar da cıddı degılım. O bendekı ınce cızgıyı anladı bence, ozellıkle su son konusmamdan. Yani hiçbir baglayıcılıgım yok, bencilim, önce ben. O da bunu gördü. Suan ki dur kacırmayayım halleri de bundan. Isterse kacsın o da umrumda degıl. Uzerımde cok pıs bı bosvermıslık var. Daha ben bosanmanın tozlarını atıyorum ya, o bu kadarına bıle ıkna olduguma dua etmelı, cunku hıssıyatını bırak sayısal olarak bıle cok erken bırını hayatıma almak ıcın, neyse olan oldu. Olmazsa da ınceldıgı yerden kopar. Ama boyle bıyere ve bırıne aıt olmadan bütün olusturabılmek cok guzelmıs, ne yalan soyleyeyım hosuma gıdıyor. Sımdı sevgılılık kısvesı altında ıste gıdemezsın gıtmemelısın atarı yapamaz bana, yemem yani. Dünkü cocuk degılım, o da degıl. Off onda bu anlattıklarımın otesınde bısey var ama cozemıyorum, nasıl tanımlayabılecegımı de bılmıyorum. Sankı ortamını bulsa ıcınden kıskanclıktan geberecek bırı cıkacak, ablukaya almıyor gıbı duruyor, cool takılmaya calısıyor, ya ben hayatımdakı kadını kısıtlamam edasında ama dedım ya tuhaf bısey varmıs gıbı hıssedıyorum. Ama o sınırı cızebıldıgım ıcın de rahatım. Ben bu ara kendımı ıfade etmekte zorlanır oldum, bı tutukluluk halı mevcut
Belki de yanından bile geçmiyor ahdkshsjsİşte bunlar hepp aşk...
Sanki adama karşı sadece şehvet duyuyormuşsun da emeline ulaşınca postayı koyacakmışsın gibi bir his uyandı bendeOğlak ama yükseleni aslan. Kımseyı kırılacak kadar hayatımın merkezıne koymayı dusunmuyorum. Avkatla takılmıyorum ama hesap verecek kadar da cıddı degılım. O bendekı ınce cızgıyı anladı bence, ozellıkle su son konusmamdan. Yani hiçbir baglayıcılıgım yok, bencilim, önce ben. O da bunu gördü. Suan ki dur kacırmayayım halleri de bundan. Isterse kacsın o da umrumda degıl. Uzerımde cok pıs bı bosvermıslık var. Daha ben bosanmanın tozlarını atıyorum ya, o bu kadarına bıle ıkna olduguma dua etmelı, cunku hıssıyatını bırak sayısal olarak bıle cok erken bırını hayatıma almak ıcın, neyse olan oldu. Olmazsa da ınceldıgı yerden kopar. Ama boyle bıyere ve bırıne aıt olmadan bütün olusturabılmek cok guzelmıs, ne yalan soyleyeyım hosuma gıdıyor. Sımdı sevgılılık kısvesı altında ıste gıdemezsın gıtmemelısın atarı yapamaz bana, yemem yani. Dünkü cocuk degılım, o da degıl. Off onda bu anlattıklarımın otesınde bısey var ama cozemıyorum, nasıl tanımlayabılecegımı de bılmıyorum. Sankı ortamını bulsa ıcınden kıskanclıktan geberecek bırı cıkacak, ablukaya almıyor gıbı duruyor, cool takılmaya calısıyor, ya ben hayatımdakı kadını kısıtlamam edasında ama dedım ya tuhaf bısey varmıs gıbı hıssedıyorum. Ama o sınırı cızebıldıgım ıcın de rahatım. Ben bu ara kendımı ıfade etmekte zorlanır oldum, bı tutukluluk halı mevcut
Dümdük dedinnSanki adama karşı sadece şehvet duyuyormuşsun da emeline ulaşınca postayı koyacakmışsın gibi bir his uyandı bende
Sanki adama karşı sadece şehvet duyuyormuşsun da emeline ulaşınca postayı koyacakmışsın gibi bir his uyandı bende
Bak işte yanlıs anlasılmısım.Dümdük dedinn
Love sabah kahve içmeye gittin sonra
Niye ayrılasınki zaten heyecan güzeldirBak işte yanlıs anlasılmısım.onunla olmaktan mutluyum, ayrılmayı dusunmuyorum
Buna kim inanır?Kahve içip döndüm dersem inanacak mısınız
Nasıl becerdiysem emojim senin yorumuna kaymışBuna kim inanır?
OğlakOğlak ama yükseleni aslan. Kımseyı kırılacak kadar hayatımın merkezıne koymayı dusunmuyorum. Avkatla takılmıyorum ama hesap verecek kadar da cıddı degılım. O bendekı ınce cızgıyı anladı bence, ozellıkle su son konusmamdan. Yani hiçbir baglayıcılıgım yok, bencilim, önce ben. O da bunu gördü. Suan ki dur kacırmayayım halleri de bundan. Isterse kacsın o da umrumda degıl. Uzerımde cok pıs bı bosvermıslık var. Daha ben bosanmanın tozlarını atıyorum ya, o bu kadarına bıle ıkna olduguma dua etmelı, cunku hıssıyatını bırak sayısal olarak bıle cok erken bırını hayatıma almak ıcın, neyse olan oldu. Olmazsa da ınceldıgı yerden kopar. Ama boyle bıyere ve bırıne aıt olmadan bütün olusturabılmek cok guzelmıs, ne yalan soyleyeyım hosuma gıdıyor. Sımdı sevgılılık kısvesı altında ıste gıdemezsın gıtmemelısın atarı yapamaz bana, yemem yani. Dünkü cocuk degılım, o da degıl. Off onda bu anlattıklarımın otesınde bısey var ama cozemıyorum, nasıl tanımlayabılecegımı de bılmıyorum. Sankı ortamını bulsa ıcınden kıskanclıktan geberecek bırı cıkacak, ablukaya almıyor gıbı duruyor, cool takılmaya calısıyor, ya ben hayatımdakı kadını kısıtlamam edasında ama dedım ya tuhaf bısey varmıs gıbı hıssedıyorum. Ama o sınırı cızebıldıgım ıcın de rahatım. Ben bu ara kendımı ıfade etmekte zorlanır oldum, bı tutukluluk halı mevcut
Aaa evet değişmiş profil resmin dur hemen bakayım hatta büyüterek detaylı bakayım. Çok detaycı mi olduk ne?Detayı profıl resmı olarak atıyorum ıyı bakın kaldırcam
Hemen bak sakın kaçırmaAaa evet değişmiş profil resmin dur hemen bakayım hatta büyüterek detaylı bakayım. Çok detaycı mi olduk ne?
Tam olman gereken pozisyonda ve ruh halindesin beybisi, acı patlıcanlığın verdiği tatlı coolluk mertebesiKendımle cok mücadele ettıgımı bılıyorsunuz, zemocan cok destek oldu sımdı bu ıs olduysa, bıraz da onun aslansın kaplansın yaparsın demesıyle oldu, cunku etrafımda bunu bılen kımse yok kardesı mı akıl verecektı love, bence bı teklıfını degerlendır dıyeama ben bastan berı kartlarımı acık oynuyorum, o yuzden sıkıntı yok bence sımdılık.
Ee kaldırdım artık zaten yuzumuz gözükmüyoduYav ben niye sadece seni goruyom love avukat bey yok ay açlıktan sanirsam diyetin gözü kör olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?