Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
savunmayı da bıraktı haaaaa, çoook hareketli bir gece olmuş, keşke onu sonraya saklayaydın, adam kalp krizi geçirmemiş ya daha da geçirmez

Sen de mi öğretmensin
Napayım sabahlık nıyetıne gecırdım ustume ahdlshsksjs

ZemheriPoyraz ya bu pubis bizde irsi annemde onun annesinde de varmis sanirim. Benim gozume cok hos geliyor allah var ama esim pek bakmiyor dar etek falan giyme cok kotu oluyor cok belli diye konusur bende acaba adam burdan huylaniyor mu diye takinti yaptim. Arastirdim videolar izledim bir yanim ameliyat ol kurtul diyor bir yanimda korkuyor zaten bu iliskimizde cok problem olabilicek birsey mi bizim cinsel hayatimizda benlik sikinti yok ama esim de birsey demiyor ama bilmiyorum iste taktim biraz acikcasi. Birsey giysem hemen gobegin belli suran belli buran belli diye diye kuskulandirdi.

Yanlıs yerlerde problem arama, gereksız panık yapıyorsun karamel kız

Yanlıs yerlerde problem arama, gereksız panık yapıyorsun karamel kız
Haklisin bence bende problem yok guzelim gencim pubisliyim daha ne olsun allahima sukur kusu otmeyen kocam dusunsun hahaha xd

Haklisin bence bende problem yok guzelim gencim pubisliyim daha ne olsun allahima sukur kusu otmeyen kocam dusunsun hahaha xd
Aynen öyle. Boyle davranarak asıl problemı unutup, senın algını baska yone cekmek ıstıyor, kendıne takama ona takma, hedef sasırtma dıyoruz bız buna, manıpule edılmek de dıyebılırsın

Cübbe örüyoz love avukatınkini parçalamiş
Parçalamamış parçalatmış avukatın kendisine
Allah kolaylık versin

Ahh benım zemocanım olaydı sımdı tek bır soruda 467575 farklı fiilin nasıl ıslendıgını zavadanak sorardı, cunku yasasın turkce
Ben sormam benim hayal gücüm boşlukları doldurdu, erotik öykü yazdırmayın kadına
Yıyecek olanından bahsedıyorsan yıyemedık yavrımo zabağnan sos tenceresınde yarı donmus sekılde at benı dıyordu zavallı tereyagocagı kapatmıs ama valla brawo
İyi onu akıl edebilmiş, yoksa geceye itfaiye damgasını vururdu

Parçalamamış parçalatmış avukatın kendisine

Allah kolaylık versin
Ayrıcanak cübbeyi giyince cevabını bildiğim bi soru da sordum adhdhskdhsj
Bu cübbenin neden cepleri ve düğmeleri yok hayatım sen bılıyo musun dedım, ben çok iyi biliyorum gel sana da anlatayım dedi

Ayrıcanak cübbeyi giyince cevabını bildiğim bi soru da sordum adhdhskdhsj
Bu cübbenin neden cepleri ve düğmeleri yok hayatım sen bılıyo musun dedım, ben çok iyi biliyorum gel sana da anlatayım dedi
Love'yi artık ekşi'de görmek istiyoruz. Ya da farklı bir platformda.. bu kızın ölünce toprak olmasına gönlüm razı değil

Aynen öyle. Boyle davranarak asıl problemı unutup, senın algını baska yone cekmek ıstıyor, kendıne takama ona takma, hedef sasırtma dıyoruz bız buna, manıpule edılmek de dıyebılırsın
Simdi love ben senden ve zemheri hocamdan baya baya seyler ogrendim bastan beri tum konulari inceledim karsilastirma yaptim. Ve esimin kesinlikle erken bosalma sorunu ve cocukluktan gelen bi tiksinme durumu oldugu kanisina vardim bende acaba benim bu bolgemden bu sebebden tiksiniyor mu durumu olustu beni manipule edip kendi sorununu gizlemeye calisti sanirsam. Ama artik takmiyorum tedavi olmaz da bosanmak isteserse bosanicam bundan baska bir problemimiz yok birde cocuk durumumuz var oda artik rabbim bilir.

İyi yapmışsın, aslında şu an seni görse keşke, hayat kimin etrafında dönüyormuş, onun kıçını döndüğünü havada kaptılar hemde porselen bebekmiş gibi üzerine titriyor.
Hırsından döner dötünü ısırır ama renk vermez. İçten içe kudurur. İçinde patlar.

Kımse sana bosan ya da bosanma dıyemez kı bunun krıtıgını sen yapacaksın, artıları eksılerı tart, dayanadıgın bır noktada oldugunu dusunuyorsan son kez konusursun, eger kı baktın bır adım bıle yok o zaman kartlarını acarsın ısıne gelırse bu gelmıyorsa eyvallah dersın

Owww incir yagi nerde ben kacirmisim elf gozlerimle goremedim o tarifi zemheri reisin takipcisiyim banada atarsin bir ara unutma benide bir allahin kulu ihtiyac duyar diye

+18 de zemheri reis yargi dagitiyor ben de ordan ogrendim siparis verdim her sabah ac karina bir tatli kasigi icilecekmis.. dneyince haber veririm

Kilo aldiran bir sey mi dene bakalim kilo aldiran birseyse ben almayim zira benim +18 islerimden daha onemli kilom
Laaaan beni uzman yapıp çıkardınız uzman dwğilim ben sadece deneyim.

Bir tatlı kaşığı değil çay kaşığı, abartmayın diyor uzmanlar.

Kilo yapmıyor, yapsa ben fil olurdum

Hırsından döner dötünü ısırır ama renk vermez. İçten içe kudurur. İçinde patlar.
Istedıgını yapsın, cocuklarımın babası olmasa daha farklı muamele ederdım fakat lanet olsun kı bununla cocuklar kendı dertlerını anlatana kadar muhattap olmak zorundayım

Laaaan beni uzman yapıp çıkardınız uzman dwğilim ben sadece deneyim.

Bir tatlı kaşığı değil çay kaşığı, abartmayın diyor uzmanlar.

Kilo yapmıyor, yapsa ben fil olurdum
Zemheri uzman hocam birde benim evdeki besiye soyle hem istah acici hem boyle şevk verici bir sey var midir. Findik , cevizli sucuk tarzi seyler pek fayda etmedi. Daha da istahhhhhli olsun

Dün geceden tahmin ettim bugün yine topice girip yorum sayısına şaşiracağını. Biz elimizdekini biraz daha hayallerimize göre şekillendirelim öyle mutlu olalım en iyisi. Ben normalde hiç yanaşmazdım ilk adım kendisinden gelirdi. Ama şimdi evliliği renklendirmek için ben ufak adımlar atmaya başlayınca anladım ki onun yanaşması da bir evlilikte olması gereken sıklıkta değilmiş. İşte yeni umutlar yeni hayaller yaşayarak göreceğiz.

Yok valla hiç merak etmiyorumne olmuş olabilir ki zaten adam 365 days filmini izlemiş birisi olarak massimo rolünün performansını gerçek hayatta canlandırmıştır
Massimo beş para etmez, sadece kuşla iş görmek marifet değildir. Ben coni sins performansı düşünüyorum. Bir videosuna denk gelmiştim adam gerçek icraata geçmeden ben felç oldum
Vaysss toparlanılmıs, cok sevındım, komsuys bıle gıdılmıs yehhhuuu
İyiyim çok şükür ucuz atlattım

Ohaaaa o gercekten ölüyü diriltir ama ıkısını kıyaslama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…