Napayım sabahlık nıyetıne gecırdım ustume ahdlshsksjssavunmayı da bıraktı haaaaa, çoook hareketli bir gece olmuş, keşke onu sonraya saklayaydın, adam kalp krizi geçirmemiş ya daha da geçirmez
Sen de mi öğretmensin
Yanlıs yerlerde problem arama, gereksız panık yapıyorsun karamel kızZemheriPoyraz ya bu pubis bizde irsi annemde onun annesinde de varmis sanirim. Benim gozume cok hos geliyor allah var ama esim pek bakmiyor dar etek falan giyme cok kotu oluyor cok belli diye konusur bende acaba adam burdan huylaniyor mu diye takinti yaptim. Arastirdim videolar izledim bir yanim ameliyat ol kurtul diyor bir yanimda korkuyor zaten bu iliskimizde cok problem olabilicek birsey mi bizim cinsel hayatimizda benlik sikinti yok ama esim de birsey demiyor ama bilmiyorum iste taktim biraz acikcasi. Birsey giysem hemen gobegin belli suran belli buran belli diye diye kuskulandirdi.
Haklisin bence bende problem yok guzelim gencim pubisliyim daha ne olsun allahima sukur kusu otmeyen kocam dusunsun hahaha xdYanlıs yerlerde problem arama, gereksız panık yapıyorsun karamel kız
Aynen öyle. Boyle davranarak asıl problemı unutup, senın algını baska yone cekmek ıstıyor, kendıne takama ona takma, hedef sasırtma dıyoruz bız buna, manıpule edılmek de dıyebılırsınHaklisin bence bende problem yok guzelim gencim pubisliyim daha ne olsun allahima sukur kusu otmeyen kocam dusunsun hahaha xd
Parçalamamış parçalatmışCübbe örüyoz love avukatınkini parçalamiş
Allah kolaylık versinEvet kölelik gibi gerçekten. Az önce cumartesi gecesi saat 22'de iş geldi mesela. Ve 1,5 saattir onunla uğraşıyorum. Sevişecek hal kaldı mı bende kalmadı. Kocam bana acıyor şuan yorgunluktan ölüyorum adam nasıl yanaşsın. Bezdim vallahi. Zemhericim, işimi tam olarak söyleyemem. Spesifik bir meslek. Daha önceki konularımla birleşince ifşa olmama sebep olabilir.
Ben sormamAhh benım zemocanım olaydı sımdı tek bır soruda 467575 farklı fiilin nasıl ıslendıgını zavadanak sorardı, cunku yasasın turkce
İyi onu akıl edebilmiş, yoksa geceye itfaiye damgasını vururduYıyecek olanından bahsedıyorsan yıyemedık yavrımo zabağnan sos tenceresınde yarı donmus sekılde at benı dıyordu zavallı tereyagocagı kapatmıs ama valla brawo
Ayrıcanak cübbeyi giyince cevabını bildiğim bi soru da sordum adhdhskdhsjParçalamamış parçalatmışavukatın kendisine
Allah kolaylık versin
Love'yi artık ekşi'de görmek istiyoruz. Ya da farklı bir platformda.. bu kızın ölünce toprak olmasına gönlüm razı değilAyrıcanak cübbeyi giyince cevabını bildiğim bi soru da sordum adhdhskdhsj
Bu cübbenin neden cepleri ve düğmeleri yok hayatım sen bılıyo musun dedım, ben çok iyi biliyorum gel sana da anlatayım dedi
Simdi love ben senden ve zemheri hocamdan baya baya seyler ogrendim bastan beri tum konulari inceledim karsilastirma yaptim. Ve esimin kesinlikle erken bosalma sorunu ve cocukluktan gelen bi tiksinme durumu oldugu kanisina vardim bende acaba benim bu bolgemden bu sebebden tiksiniyor mu durumu olustu beni manipule edip kendi sorununu gizlemeye calisti sanirsam. Ama artik takmiyorum tedavi olmaz da bosanmak isteserse bosanicam bundan baska bir problemimiz yok birde cocuk durumumuz var oda artik rabbim bilir.Aynen öyle. Boyle davranarak asıl problemı unutup, senın algını baska yone cekmek ıstıyor, kendıne takama ona takma, hedef sasırtma dıyoruz bız buna, manıpule edılmek de dıyebılırsın
Kadavra olarak vücudumu da bagıslayayım mı pekiLove'yi artık ekşi'de görmek istiyoruz. Ya da farklı bir platformda.. bu kızın ölünce toprak olmasına gönlüm razı değil
Hırsından döner dötünü ısırır ama renk vermez.İyi yapmışsın, aslında şu an seni görse keşke, hayat kimin etrafında dönüyormuş, onun kıçını döndüğünü havada kaptılarhemde porselen bebekmiş gibi üzerine titriyor.
Harcanıyorsun buralardaKadavra olarak vücudumu da bagıslayayım mı peki
Kımse sana bosan ya da bosanma dıyemez kı bunun krıtıgını sen yapacaksın, artıları eksılerı tart, dayanadıgın bır noktada oldugunu dusunuyorsan son kez konusursun, eger kı baktın bır adım bıle yok o zaman kartlarını acarsın ısıne gelırse bu gelmıyorsa eyvallah dersınSimdi love ben senden ve zemheri hocamdan baya baya seyler ogrendim bastan beri tum konulari inceledim karsilastirma yaptim. Ve esimin kesinlikle erken bosalma sorunu ve cocukluktan gelen bi tiksinme durumu oldugu kanisina vardim bende acaba benim bu bolgemden bu sebebden tiksiniyor mu durumu olustu beni manipule edip kendi sorununu gizlemeye calisti sanirsam. Ama artik takmiyorum tedavi olmaz da bosanmak isteserse bosanicam bundan baska bir problemimiz yok birde cocuk durumumuz var oda artik rabbim bilir.
Owww incir yagi nerde ben kacirmisim elf gozlerimle goremedim o tarifi zemheri reisin takipcisiyimbanada atarsin bir ara unutma benide bir allahin kulu ihtiyac duyar diye
+18 de zemheri reis yargi dagitiyor ben de ordan ogrendimsiparis verdim her sabah ac karina bir tatli kasigi icilecekmis.. dneyince haber veririm
Laaaan beni uzman yapıp çıkardınız uzman dwğilim ben sadece deneyim.Kilo aldiran bir sey mi dene bakalim kilo aldiran birseyse ben almayim zira benim +18 islerimden daha onemli kilom
Istedıgını yapsın, cocuklarımın babası olmasa daha farklı muamele ederdım fakat lanet olsun kı bununla cocuklar kendı dertlerını anlatana kadar muhattap olmak zorundayımHırsından döner dötünü ısırır ama renk vermez.İçten içe kudurur. İçinde patlar.
Zemheri uzman hocam birde benim evdeki besiye soyle hem istah acici hem boyle şevk verici bir sey var midir. Findik , cevizli sucuk tarzi seyler pek fayda etmedi. Daha da istahhhhhli olsunLaaaan beni uzman yapıp çıkardınız uzman dwğilim ben sadece deneyim.
Bir tatlı kaşığı değil çay kaşığı, abartmayın diyor uzmanlar.
Kilo yapmıyor, yapsa ben fil olurdum
Massimo beş para etmez, sadece kuşla iş görmek marifet değildir. Ben coni sins performansı düşünüyorum. Bir videosuna denk gelmiştim adam gerçek icraata geçmeden ben felç oldumYok valla hiç merak etmiyorumne olmuş olabilir ki zaten adam 365 days filmini izlemiş birisi olarak massimo rolünün performansını gerçek hayatta canlandırmıştır
İyiyim çok şükür ucuz atlattımVaysss toparlanılmıs, cok sevındım, komsuys bıle gıdılmıs yehhhuuu
Ohaaaa o gercekten ölüyü diriltir ama ıkısını kıyaslamaMassimo beş para etmez, sadece kuşla iş görmek marifet değildir. Ben coni sins performansı düşünüyorum. Bir videosuna denk gelmiştim adam gerçek icraata geçmeden ben felç oldum
İyiyim çok şükür ucuz atlattım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?