Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Palaskayi ben de bilmiyorum ama eşim asker değil tabi. Daha burdan çok şey öğrenicez dur bakim

Ben coni sins ismini burada duydum ama araştırmadım. Bizim jenerasyon massimo yu biliyor
Ben bir videosuna rastlamıştım eskiden adını burada öğrendim
Videonun başında kadını köpükle eni konu yıkadı ama ne yıkamak sonra ağır ağır icraata geçti ama sonunu izleyemedim uzun ve gerçekten baba bir videoydu. Buradan öğrendim ki adam sektörün yıldızymış, bunu hakettiğini inkar edemem

Bende yıkamaktan zıyade yıkanan taraftarıyım, ben yıkarsam işin içinden cıkamıyorum o yuzden benı yıkasınlar ahdlsshsj ama senın sevmedıgın bısey su dus fantazıgı olayı, acıl sevmen lazım

Su işi beni bozuyor, bir defa denedik olduramadık ama denizde denemek isterdim o içimde kaldı.
Benim en sevdiğim yer yatak odası, konfor vazgeçilmezim
Denemdiğimiz yer kalmadı evin içinde o ayrı ama ben konfor alanımı seviyorum.

Masa harıka oluyor, ama suyun yerı apayrı cok seksi hıssettırıyor bana ya

Ay ben de hiç sevmem suyun içinde. Birlikte duşa girince birbirimize kese atıyoruz o kadar yani su kayganlığı alığ götürüyor bende, ve canım çok yanıyor. O yüzden ııı. En güzeli tekli koltuk

Ee nısan yagmuru yagdırır gıbı ustunuze tutarsanız tabı kayganlık gıder, su sana dolaylı yoldan akacak, bu da kucakta ve bıryere dayanarak oluyor sonrası hayal gucu

Sevgiliyken masa kırmışlığımız var aman dikkat hayatımın en komik anı falandı heralde ya belimi sakatladım ve doktora derdimi anlatana kadar akla karayı seçtim. Yani sevişirken hayvan herif kırdı masayı pat yere düştüm de diyemiyorum. Düştüm doktor beyciim, birden sandalyenin ayağı kırılıverdi çürükmüş heralde

Ee nısan yagmuru yagdırır gıbı ustunuze tutarsanız tabı kayganlık gıder, su sana dolaylı yoldan akacak, bu da kucakta ve bıryere dayanarak oluyor sonrası hayal gucu
Oy oy oy ben donarım öyle. Hiç sevmem çok üşürüm. Biz duşa genelde beraber gireriz zaten ama bir tek ben yıkanırım. Fışkıyeyii asla kocama vermemmm. Ben çıkınca o yıkansın arada bi acıyıp su tutuyorum sadece

Iste bunlar hep sehvetten hasıl oluyor, fışkiyeyi hiç eline almadan da duşta sevısebılırsın ya tercıhım küvet ama dusta olur

Ben biraz zevk yoksunuyum galiba

Ama mutfakta başlayıp yatak odasında bitmesine bayılıyorum
Biz 12 yılda sadece bir defa beraber girdik banyoya bana çok gereksiz geliyor, eşim de hiç böyle bir şeye teşebbüs etmedi, demek ki o da benim gibi. Biz beraber girsek adama cinnet gelir zaten, yüz köpüğü peeling, saç kremi

Arada duş başlığıyla aşk yaşamak bambaşka bir mesele tabi, onun yeri ayrı

Sus sus mutfakta başlayan seylerın sonu cok fenası ayrıca hamam muamelesı yapmayacaksın cok az duj jelı ve olaya gırıs off zaten bana dus deme ben serumumu banyoda unutmusum, mınık bıseydı deneme boy, avkatın kızı da almıs heryere damlatmıs, love hayatım benım kız bunu damlatırken heryere dokmus cok lazım bırsey mıydı dedı, yok onemlı degıl dedım ama yaz okulu ıcın bır kez daha dusuncem kontenjan ısını, belkı de dolmustur ahdkdhskahs

Evet bende burada adını duymuştum ama kim diye bakmak aklıma gelmedi . Baksam mı ki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…