- 4 Şubat 2021
- 502
- 807
- 23
- 35
Palaskayi ben de bilmiyorum ama eşim asker değil tabi. Daha burdan çok şey öğrenicez dur bakimPalaskali fantazi naail oluyor anlat mi dedi ne tamda cumleyi hatirlamiyorum yalan olmasin bende ne alaka dedim iste uniformali esi olupta palaskanin ne oldugunu bilmemek tuhafima gitti bu palaska kemer bundan mermi biber gazi silah takili kiliflari var. Ya dedim ki bu benim kocayla palaskali anilarimiz var acaba kocam beni burda bastimi dedim hahahha xd ordan dedim ki kizim karamel hemen sikayet et
Ya belki de biz yanlış anladık ama bilmiyorum günahını da aldıysak Allah affetsinBen de nickini görüyordum ama dikkat etmedim yorumlarına. Şimdi merak ettim
Benim de hiç fikrim yok. Hatta dönüp bakmadım yorumlarina nasıldı diye. Belki de başka sebepten ban almıştır.Ya belki de biz yanlış anladık ama bilmiyorum günahını da aldıysak Allah affetsin
Ben bir videosuna rastlamıştım eskiden adını burada öğrendimBen coni sins ismini burada duydum ama araştırmadım. Bizim jenerasyon massimo yu biliyor
Bende yıkamaktan zıyade yıkanan taraftarıyım, ben yıkarsam işin içinden cıkamıyorum o yuzden benı yıkasınlar ahdlsshsj ama senın sevmedıgın bısey su dus fantazıgı olayı, acıl sevmen lazımBen bir videosuna rastlamıştım eskiden adını burada öğrendim
Videonun başında kadını köpükle eni konu yıkadı ama ne yıkamaksonra ağır ağır icraata geçti ama sonunu izleyemedim uzun ve gerçekten baba bir videoydu. Buradan öğrendim ki adam sektörün yıldızymış, bunu hakettiğini inkar edemem
Bende yıkamaktan zıyade yıkanan taraftarıyım, ben yıkarsam işin içinden cıkamıyorum o yuzden benı yıkasınlar ahdlsshsj ama senın sevmedıgın bısey su dus fantazıgı olayı, acıl sevmen lazım
Masa harıka oluyor, ama suyun yerı apayrı cok seksi hıssettırıyor bana yaSu işi beni bozuyor, bir defa denedik olduramadıkama denizde denemek isterdim o içimde kaldı.
Benim en sevdiğim yer yatak odası, konfor vazgeçilmezim
Denemdiğimiz yer kalmadı evin içinde o ayrı ama ben konfor alanımı seviyorum.
Ay ben de hiç sevmem suyun içinde. Birlikte duşa girince birbirimize kese atıyoruz o kadarSu işi beni bozuyor, bir defa denedik olduramadıkama denizde denemek isterdim o içimde kaldı.
Benim en sevdiğim yer yatak odası, konfor vazgeçilmezim
Denemdiğimiz yer kalmadı evin içinde o ayrı ama ben konfor alanımı seviyorum.
Ee nısan yagmuru yagdırır gıbı ustunuze tutarsanız tabı kayganlık gıder, su sana dolaylı yoldan akacak, bu da kucakta ve bıryere dayanarak oluyor sonrası hayal gucuAy ben de hiç sevmem suyun içinde. Birlikte duşa girince birbirimize kese atıyoruz o kadaryani su kayganlığı alığ götürüyor bende, ve canım çok yanıyor. O yüzden ııı. En güzeli tekli koltuk
Sevgiliyken masa kırmışlığımız var aman dikkatMasa harıka oluyor, ama suyun yerı apayrı cok seksi hıssettırıyor bana ya
Oy oy oy ben donarım öyle. Hiç sevmem çok üşürüm. Biz duşa genelde beraber gireriz zaten ama bir tek ben yıkanırım. Fışkıyeyii asla kocama vermemmm. Ben çıkınca o yıkansınEe nısan yagmuru yagdırır gıbı ustunuze tutarsanız tabı kayganlık gıder, su sana dolaylı yoldan akacak, bu da kucakta ve bıryere dayanarak oluyor sonrası hayal gucu
Iste bunlar hep sehvetten hasıl oluyor, fışkiyeyi hiç eline almadan da duşta sevısebılırsın ya tercıhım küvet ama dusta olurSevgiliyken masa kırmışlığımız var aman dikkathayatımın en komik anı falandı heralde ya belimi sakatladım ve doktora derdimi anlatana kadar akla karayı seçtim. Yani sevişirken hayvan herif kırdı masayı pat yere düştüm de diyemiyorum. Düştüm doktor beyciim, birden sandalyenin ayağı kırılıverdi çürükmüş heralde
Yok zemheri denetciyim, daha fenasavunmayı da bıraktı haaaaa, çoook hareketli bir gece olmuş, keşke onu sonraya saklayaydın, adam kalp krizi geçirmemiş ya daha da geçirmez
Sen de mi öğretmensin
Ben biraz zevk yoksunuyum galibaMasa harıka oluyor, ama suyun yerı apayrı cok seksi hıssettırıyor bana ya
Biz 12 yılda sadece bir defa beraber girdik banyoya bana çok gereksiz geliyor, eşim de hiç böyle bir şeye teşebbüs etmedi, demek ki o da benim gibi. Biz beraber girsek adama cinnet gelir zaten, yüz köpüğü peeling, saç kremiOy oy oy ben donarım öyle. Hiç sevmem çok üşürüm. Biz duşa genelde beraber gireriz zaten ama bir tek ben yıkanırım. Fışkıyeyii asla kocama vermemmm. Ben çıkınca o yıkansınarada bi acıyıp su tutuyorum sadece
Sus sus mutfakta başlayan seylerın sonu cok fenasıBen biraz zevk yoksunuyum galiba
Ama mutfakta başlayıp yatak odasında bitmesine bayılıyorum
Biz 12 yılda sadece bir defa beraber girdik banyoya bana çok gereksiz geliyor, eşim de hiç böyle bir şeye teşebbüs etmedi, demek ki o da benim gibi. Biz beraber girsek adama cinnet gelir zaten, yüz köpüğü peeling, saç kremi
Arada duş başlığıyla aşk yaşamak bambaşka bir mesele tabi, onun yeri ayrı
Evet bende burada adını duymuştum ama kim diye bakmak aklıma gelmedi . Baksam mı kiBen bir videosuna rastlamıştım eskiden adını burada öğrendim
Videonun başında kadını köpükle eni konu yıkadı ama ne yıkamaksonra ağır ağır icraata geçti ama sonunu izleyemedim uzun ve gerçekten baba bir videoydu. Buradan öğrendim ki adam sektörün yıldızymış, bunu hakettiğini inkar edemem
Tipi görünce bu muymuş dersin ama işin özü öyşe değilEvet bende burada adını duymuştum ama kim diye bakmak aklıma gelmedi . Baksam mı ki
O zaman gerek yokTipi görünce bu muymuş dersin ama işin özü öyşe değil
Cok buyuk seyler kaciriyor olabilirsinO zaman gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?