- 4 Şubat 2021
- 502
- 807
- 23
- 35
Dün herkes sufle yemek için sözleşmiş adeta.Bu arada afiyet olsun hanımlar
Bizim yerimize de suflelenin, yasağım devam ediyo![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün herkes sufle yemek için sözleşmiş adeta.Bu arada afiyet olsun hanımlar
Bizim yerimize de suflelenin, yasağım devam ediyo![]()
Ben de diyorum bu sahneyi bir yerden hatırlıyorum ama neredenOnu da sağolsun Bihterden öğrendik.![]()
Ben bihterden esınlenmemıstım uzun zamandır aklımda varıdı ama hayatımda adam yoğuduBen de diyorum bu sahneyi bir yerden hatırlıyorum ama nereden![]()
Ya da fantazi üretecek uygulucak adam yoktu,x öküz vardıBen bihterden esınlenmemıstım uzun zamandır aklımda varıdı ama hayatımda adam yoğudu![]()
![]()
Bunda herseye sıfırdan basladım denenmıs seylerı yapmamaya gayret gosterıyorumYa da fantazi üretecek uygulucak adam yoktu,x öküz vardı![]()
Git mutlaka, yanma varsa bir şey vardırAynen bu birkaçtır kuruluk oluyor. Akıntı az oluyor ama koku yok. Gideyim mi yine de? Afedersiniz zorlanınca da yanma oldu.
Buradaki çikolata duş muhabbeti libidoları zirveye taşıdıDün herkes sufle yemek için sözleşmiş adeta.![]()
Ahskshssk burdan esinlenip esinlenip adamları kobay olarak kullanıyosunuzGit mutlaka, yanma varsa bir şey vardır
Buradaki çikolata duş muhabbeti libidoları zirveye taşıdı![]()
Yok kız ben daha bu sabah okudum cikilota muhabbetini, libido için öyle şeylere gerek duymuyorumGit mutlaka, yanma varsa bir şey vardır
Buradaki çikolata duş muhabbeti libidoları zirveye taşıdı![]()
Oooo, meho attı gol oldu, vay vay vay ıhtıyac duymuyorsun demek, helal olsun kız sana mehoYok kız ben daha bu sabah okudum cikilota muhabbetini, libido için öyle şeylere gerek duymuyorum![]()
Bende birazdan şirinlemeye gidiyorum karşim, sabah mesaj yolladım 'içimi deliyo hasret, çok acıtıyoo söyle yapmasın' yazdım, evden foto atmıs ahdskshsks
Tabi okuduklarımızın mutlaka etkisi oluyordur ,ama zaten libisli hatunlarızOooo, meho attı gol oldu, vay vay vay ıhtıyac duymuyorsun demek, helal olsun kız sana meho![]()
![]()
Yarın gitmicek miydin, bugüne mi çektin
Ne fotosu atmış merak ettimBende birazdan şirinlemeye gidiyorum karşim, sabah mesaj yolladım 'içimi deliyo hasret, çok acıtıyoo söyle yapmasın' yazdım, evden foto atmıs ahdskshsks![]()
![]()
![]()
Yarın gitmicek miydin, bugüne mi çektin
Çikolatalı bir şeyler denedin mi![]()
Kendını atmıs ahdskshsk yok bugun ıse gıtmedım, bebeler annemlerde babam gelemedıgı ıcın gorsunler dıye oraya bıraktım. Bakıcı bugun ızınlı, bende sevgılıme kacayım barisiNe fotosu atmış merak ettim![]()
Lovecum benim mesajlarda hep açık, e bekleriz yaniTaktik verebılırım belkı bı farklılık olabılır dıye ama kendı hıkayemı erotık oyku pıyasaya surer gıbı yazamam arkadaslar o kadar da degıl hani.
Nutella hem harıcı hem dahilisocialscientist mesajlarını ac sonra eve vardım taktık yok dıyosun
ZemheriPoyraz sekerparem,allah kolaylık versın mısafırın gelıyomus, guzel oturmalar, gecelerınız gunduzlerınız hayıra karsı ahdkshsj adam yasasın yeter
![]()
Bi sandalye çek gel otur kardeşZalımın gizlari yapmayın etmeyin olan var olmayan var29 yaşına geldim bi koca bulamadım
![]()
Kesinlikle gideceğim canm. Bugün olmazsa da yarın giderim. Yedirmenin inceliklerini de merak ettim. E bilmediklerimizi öğrenelim de yuvamız şenlensin..Shdkshs sufle yedirmek, yemek kadar önemli ayrıcasıkuruluk ıcın de yanma ve tahrıs ıcın de gıtmelısın G Gunesinyuzu