Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Shdkshs sufle yedirmek, yemek kadar önemli ayrıcası :KK8: kuruluk ıcın de yanma ve tahrıs ıcın de gıtmelısın G Gunesinyuzu

Git mutlaka, yanma varsa bir şey vardır

Buradaki çikolata duş muhabbeti libidoları zirveye taşıdı 😂
Ahskshssk burdan esinlenip esinlenip adamları kobay olarak kullanıyosunuz :KK70: :KK53: baksana herkes sevıstık demek yerıne sufle yedık dıyo sufleeee:KK8::KK53:
Senın mısafırler gelmedımı zemo, ne ısın var len burda

O Osirius ay senin yüzünden öğlen eve gidip sufle yedim yahuuu  şimdi de işe koşuyorum
Bende birazdan şirinlemeye gidiyorum karşim, sabah mesaj yolladım 'içimi deliyo hasret, çok acıtıyoo söyle yapmasın' yazdım, evden foto atmıs ahdskshsks :KK70: :KK53: :KK8:

Taktik verebılırım belkı bı farklılık olabılır dıye ama kendı hıkayemı erotık oyku pıyasaya surer gıbı yazamam arkadaslar o kadar da degıl hani. :KK12:
Nutella hem harıcı hem dahili socialscientist socialscientist mesajlarını ac sonra eve vardım taktık yok dıyosun:lülülü:
ZemheriPoyraz ZemheriPoyraz sekerparem,allah kolaylık versın mısafırın gelıyomus, guzel oturmalar, gecelerınız gunduzlerınız hayıra karsı ahdkshsj adam yasasın yeter:KK53::KK8:
Lovecum benim mesajlarda hep açık, e bekleriz yani ;)

Shdkshs sufle yedirmek, yemek kadar önemli ayrıcası :KK8: kuruluk ıcın de yanma ve tahrıs ıcın de gıtmelısın G Gunesinyuzu
Kesinlikle gideceğim canm. Bugün olmazsa da yarın giderim. Yedirmenin inceliklerini de merak ettim. E bilmediklerimizi öğrenelim de yuvamız şenlensin.. :halay:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X