- 4 Şubat 2021
- 502
- 807
- 23
- 35
Yaşın büyük değil ki evlenmek için. Yani geç kalmadın.Zalımın gizlari yapmayın etmeyin olan var olmayan var29 yaşına geldim bi koca bulamadım
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaşın büyük değil ki evlenmek için. Yani geç kalmadın.Zalımın gizlari yapmayın etmeyin olan var olmayan var29 yaşına geldim bi koca bulamadım
![]()
Yemeye istekli bi adam başlangıç aşaması için kafiKesinlikle gideceğim canm. Bugün olmazsa da yarın giderim. Yedirmenin inceliklerini de merak ettim. E bilmediklerimizi öğrenelim de yuvamız şenlensin..![]()
valla sorma ya, anca yazdıklarını okuyabiliyoruz eyleme geçemedik bi türlüü, bizde ne cevherler var kim bilirZalımın gizlari yapmayın etmeyin olan var olmayan var29 yaşına geldim bi koca bulamadım
![]()
Ciddi birşey olmaz değil mi?Git mutlaka, yanma varsa bir şey vardır
Buradaki çikolata duş muhabbeti libidoları zirveye taşıdı![]()
Dün benimki yanaştı uykum varken ama hemmen dönüp karşılık vermemde buranın katkısı çookk büyük..Git mutlaka, yanma varsa bir şey vardır
Buradaki çikolata duş muhabbeti libidoları zirveye taşıdı![]()
Öyle tabiki çok teşekkür ederim. Ama artık insan istiyor bir yuva kurmak. Herşeyden önce hayırlısı tabikiYaşın büyük değil ki evlenmek için. Yani geç kalmadın.Herşey gönlünce olur umarım..
![]()
Yok ya sanmıyorum, kanama falan oluyo mu yada lekelenme?Ciddi birşey olmaz değil mi?![]()
Dimi dimivalla sorma ya, anca yazdıklarını okuyabiliyoruz eyleme geçemedik bi türlüü, bizde ne cevherler var kim bilir![]()
İnşallah gönlünden geçen kriterlerine uygun birini en yakın zamanda bulursun.Öyle tabiki çok teşekkür ederim. Ama artık insan istiyor bir yuva kurmak. Herşeyden önce hayırlısı tabiki![]()
Geçenlerde bir kere ilişki sonrası çok az kan gördüm. Sonra görmedim.Yok ya sanmıyorum, kanama falan oluyo mu yada lekelenme?
Enfeksiyon aklıma geliyor ama bilmiyorum yine de.Geçenlerde bir kere ilişki sonrası çok az kan gördüm. Sonra görmedim.
Libidosuz 7/24 yorgun heriflere de bi önerin var mıYemeye istekli bi adam başlangıç aşaması için kafi![]()
Rahim ağzı yarası olabılır,baktırmayı gecıktırmeEnfeksiyon aklıma geliyor ama bilmiyorum yine de.
Var, daha çok yorunLibidosuz 7/24 yorgun heriflere de bi önerin var mı![]()
Evet, ıskalar mıyız hiçLove bugün yendi mi sufle?![]()
Şeker komasına gircenEvet, ıskalar mıyız hiç![]()
Bazıları da 'şeker beni çok gençleştirdi, yüzüme bi parlaklık geldi' dıyo amaŞeker komasına gircen![]()