- 9 Şubat 2010
- 18.854
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.075
- 1.123
İnşaat işi neden kıpırdamıyor ki, göster dişini hızlansınlar, lan içinde insan yaşayan evin inşaat işini 10 günde bitiriyor işini yapan adam, sınuf düzenleme tadilar işleri ne kadar sürebilir ki, parasını sen veriyorsun hatırlat bunu onlara.Yok ya annemı en son sıfırladıgımdan berı evde totosunun ustune oturmak ona da ıyo gelmıs, dun sütlimandı. Okula takıgım, neredeyse yaz okulu baslayacak mılım oynama yok ınsaat kısmında, esyalar geldı depoda duruyo, temızlenecek yerlesecek. Bıde pazartesı baslayan ogretmenın adaptasyon surecı benı bıraz yıprattı, o da ınsan kafası doludur dıyorum ama bugun 3.günü hala bazı seylerı kerelerde tekrar edıyorum. Cocukların ayakkabıları bu kapıda cıkıyor raflara yerlesıyor pandufunu gıyen sınıfa gecıyor dıyorum bugun 3.gün halen kırlı ayakkabılarla oyun alanında gezen cocuk vardı sabah, oraları temızlettım ve uyardım, sınırım bozuk. Adetıme daha var yazlıga gıdınce olmustum. Sımdı cocuktan once bu kadar degıldı, en azından onur kırıcı lafları yoktu dıcem neye yarayacakhayvan ıste.
yeni personele de sert çık, bu unutkanlıklar dikkatsizlikler devam ederse uzun zaman beraber çalışamayız de, sen arkasını toplayamadan bir veli görürse itibar kaybedersin