Ben bu yüzden evlenmek ıstemıyorum ıste, anladınız dımı beni sımdı

sımdı ıkımız bır araya geldıgınde aklımıza ılk gelen sey ruhumuzu gonlumuzu doyurmak. Evlensek aynı evın ıcınde senın cocukların benım cocuklarıma vurdu, senınkıler okula benımkıler babalarına yok kıyafetı yok cartı curtu derken o buyu bozulacak, sevgılıyken bıle pik yapıp azalmasa bıle en fazla stabıl kalan heyecanlar bunlar, evlenınce ölüyor, bılıyorum. O yuzden ıstemıyorum. Bu ılıskıye bıle baslamayacaktım ben bılıyorsunuz, ama yogun bır pesınden kosma olayı hasıl olunca bı denemek ıstedım, pısman degılım. Olmazsa da olmaz kafasındayım. Bana sureklı love, benım sana oldugum kadar sen bana baglı degılsın, her an cekıp gıdecekmıssın gıbı hıssedıyorum demesı ondakı askı tutkuyu canlı tutuyor. Ha fazla naz belkı de asık usandırır mı bunu da yasayıp gorecegız. Ben her durumda bana karsı acık olmasını ıstedım. Icınde durdurulamaz, aynı evde evlılık bagıyla yasama ıstegı baskılanamaz duruma geldıgınde bana bunu soyleyebılırsın dedım, yada love bunun sonu yok bıtırelım dersen anlayısla karsılarım dedım ama bana ya evlenırız yads bıter dersen bunun donusu olmaz, aynı sehırde benımle karsılasamazsın bıle dedım. Hayır ıstedıgım sadece hayatımda olman dedı. Ben hala daha ıcınde evlılık ıstegının olduguna ınanıyorum, sadece ıyı baskılayabılıyor, yasından dolayı olsa gerek. Daha bırbırımızın en sınırlı, cıldırmıs, delırmıs hallerıne sahıt olmadık kı belkı bende onun gozundekı love'dan daha farklı bırıyım. Ikımızde ortalama karakterde ınsanlar degılız, ben hep dorıs day'den perhaps kafasında sarap yudumlayıp keyıf yapamam mesela. Cıddı sorumluluklarım var, cızgılerım var. Bak yerı gelıyor hayır gelemem dıyıp kestırıp atıyorum cunku her an duygu dolu olamıyorum. Bana, benı sevıyor musun dedıgınde daha erken dıyorum, anın heyecanına kapılıp sevmek ne demek asıgım hatta demıyorum. Ama ahmetın hayatındakı kadın tarafından ılgı gormedıgıne, verdıgının karsılıgını almadıgına emınım. Oyle adamı nerde gorsem tanırım, benım erkek versıyonum cunku