- 4 Şubat 2019
- 4.167
- 8.969
- 158
Ben daha işten çıkamadım bile... Yarın da 7.45'te mesaiye başlayacağımmmEve şimdi girdim ve dökülüyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben daha işten çıkamadım bile... Yarın da 7.45'te mesaiye başlayacağımmmEve şimdi girdim ve dökülüyorum![]()
Ben de. Müdürümüzün diğer bürosunda korona çıktı, karşımda çalışan arkadaşın babası vefat etti, aldatılma konusu var bi tane içimi sıkıyor. Delirir miyim acaba?Eve şimdi girdim ve dökülüyorum![]()
Yarın sabahtan gidip 9 civarı çıkarım herhaldeBen daha işten çıkamadım bile... Yarın da 7.45'te mesaiye başlayacağımmm![]()
Avkatın eskı esı de korona olmus, bugun duydugum 3.korona,allah yardım etsın. Aldatılma konusu kımın hayırdırBen de. Müdürümüzün diğer bürosunda korona çıktı, karşımda çalışan arkadaşın babası vefat etti, aldatılma konusu var bi tane içimi sıkıyor. Delirir miyim acaba?
Bdv de. Sürekli aktif. Kadın iyi mi?Avkatın eskı esı de korona olmus, bugun duydugum 3.korona,allah yardım etsın. Aldatılma konusu kımın hayırdır
Ev karantınasındaymıs maaıle. Duydugum bu. Avkat cocukları alamayacak haftasonu o yuzden.Bdv de. Sürekli aktif. Kadın iyi mi?
Ayakta geçiriyor inş.Ev karantınasındaymıs maaıle. Duydugum bu. Avkat cocukları alamayacak haftasonu o yuzden.
Gir bir duş al, daha iyi hissedersinEve şimdi girdim ve dökülüyorum![]()
Allah bu süreçte hepimizin yardımcısı olsun.Ben de. Müdürümüzün diğer bürosunda korona çıktı, karşımda çalışan arkadaşın babası vefat etti, aldatılma konusu var bi tane içimi sıkıyor. Delirir miyim acaba?
Oraya bir iki konu attılar, anksiyeteye meylim varmış onu anladım. Allah kocamın yardımcısı olsun.Gir bir duş al, daha iyi hissedersin
Allah bu süreçte hepimizin yardımcısı olsun.
Aldatma konusu dediğin "eşim beni aldatıtor olabilir mi" konusu mu, uzun zamandır görüyorum ama takip etmedim.
Anksiyete kadınlar için çokmolağan bir durum zaten, hepiniz eğilinliyiz. Bakayım bari konu nereye varmış, anlaşılan iyi gitmiyorOraya bir iki konu attılar, anksiyeteye meylim varmış onu anladım. Allah kocamın yardımcısı olsun.
Epey yazıldı, konu sahibinin yorumlarını aç sadece.Anksiyete kadınlar için çokmolağan bir durum zaten, hepiniz eğilinliyiz. Bakayım bari konu nereye varmış, anlaşılan iyi gitmiyor
Valla onu takıp etmeye kalksam kafayı yerım, net. Bıkac sayfa okudum sınırım bozulduEpey yazıldı, konu sahibinin yorumlarını aç sadece.
Amın. Dusu gece alırım, bıraz ayaklarımı uzatmam lazım cok yoruldumGir bir duş al, daha iyi hissedersin
Allah bu süreçte hepimizin yardımcısı olsun.
Aldatma konusu dediğin "eşim beni aldatıtor olabilir mi" konusu mu, uzun zamandır görüyorum ama takip etmedim.
Hitap şeklinin değişmesi işkillenmeye yeter zaten, ilk iki sayfasını okumuştum, aldatna mantıklı gelmişti bana, çok üzücü ya, doğru çıktı muhtemelenEpey yazıldı, konu sahibinin yorumlarını aç sadece.
Hele o mısafır ıcın alınan yatagın ambalajının cıkmasından sonra o ıs tamamen farklı bı boyuta evrılmıs. Hızlıca goz gezdırdımHitap şeklinin değişmesi işkillenmeye yeter zaten, ilk iki sayfasını okumuştum, aldatna mantıklı gelmişti bana, çok üzücü ya, doğru çıktı muhtemelen
Kadınlar zeki yaratıklar, işkillendiyseler kesinlikle bulurlar. Benim gibi "aklı varsa yakalanmasın" diye düşünüp relaks yaşıyorsa o ayrı.Hele o mısafır ıcın alınan yatagın ambalajının cıkmasından sonra o ıs tamamen farklı bı boyuta evrılmıs. Hızlıca goz gezdırdım
Aslında baskası olsa bu olaya düşebilirdi lovee ama sen sorumluluk kısmını dusunmussun. ben mesela güzel bi jest yapmıs didiimmHs
Hayır ben surprız yaparım kısmını dusunmedım, evde sorumluluk gerektıren seyler olmasa sıcak bakabılırdım ama suan avkat yokken onun evıne gırmeyı sacma buluyorum
Kadınlar zeki maşallah , bazı adamlar da gercekten saf. Konu sahibinin sogukkanlılıgı ve sivri zekası hepımızı cok etkiledi.Kadınlar zeki yaratıklar, işkillendiyseler kesinlikle bulurlar. Benim gibi "aklı varsa yakalanmasın" diye düşünüp relaks yaşıyorsa o ayrı.
Yemek nasıl geçtiAmın. Dusu gece alırım, bıraz ayaklarımı uzatmam lazım cok yoruldum
Hayır kıymetlı seylerı olmasa bu tepkıyı vermezdım, bırbırımızı daha anahtar verecek kadar tanımıyoruz, olay bu ıade ettım adabıylaAslında baskası olsa bu olaya düşebilirdi lovee ama sen sorumluluk kısmını dusunmussun. ben mesela güzel bi jest yapmıs didiimmama tabıkı senın kararın ıcıne sinmeyen hıc bır seyı kabullenmemelisin, avukatın dıger adımı atarken tekrar düşünmesini sağlar bu davranışın.