Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de. Müdürümüzün diğer bürosunda korona çıktı, karşımda çalışan arkadaşın babası vefat etti, aldatılma konusu var bi tane içimi sıkıyor. Delirir miyim acaba?
Avkatın eskı esı de korona olmus, bugun duydugum 3.korona,allah yardım etsın. Aldatılma konusu kımın hayırdır

Eve şimdi girdim ve dökülüyorum:işsiz::KK51:
Gir bir duş al, daha iyi hissedersin
Ben de. Müdürümüzün diğer bürosunda korona çıktı, karşımda çalışan arkadaşın babası vefat etti, aldatılma konusu var bi tane içimi sıkıyor. Delirir miyim acaba?
Allah bu süreçte hepimizin yardımcısı olsun.

Aldatma konusu dediğin "eşim beni aldatıtor olabilir mi" konusu mu, uzun zamandır görüyorum ama takip etmedim.

Aldatma konusu dediğin "eşim beni aldatıtor olabilir mi" konusu mu, uzun zamandır görüyorum ama takip etmedim.
Oraya bir iki konu attılar, anksiyeteye meylim varmış onu anladım. Allah kocamın yardımcısı olsun.

Oraya bir iki konu attılar, anksiyeteye meylim varmış onu anladım. Allah kocamın yardımcısı olsun.
Anksiyete kadınlar için çokmolağan bir durum zaten, hepiniz eğilinliyiz. Bakayım bari konu nereye varmış, anlaşılan iyi gitmiyor

Amın. Dusu gece alırım, bıraz ayaklarımı uzatmam lazım cok yoruldum

Hitap şeklinin değişmesi işkillenmeye yeter zaten, ilk iki sayfasını okumuştum, aldatna mantıklı gelmişti bana, çok üzücü ya, doğru çıktı muhtemelen
Hele o mısafır ıcın alınan yatagın ambalajının cıkmasından sonra o ıs tamamen farklı bı boyuta evrılmıs. Hızlıca goz gezdırdım

Hele o mısafır ıcın alınan yatagın ambalajının cıkmasından sonra o ıs tamamen farklı bı boyuta evrılmıs. Hızlıca goz gezdırdım
Kadınlar zeki yaratıklar, işkillendiyseler kesinlikle bulurlar. Benim gibi "aklı varsa yakalanmasın" diye düşünüp relaks yaşıyorsa o ayrı.

Hs

Hayır ben surprız yaparım kısmını dusunmedım, evde sorumluluk gerektıren seyler olmasa sıcak bakabılırdım ama suan avkat yokken onun evıne gırmeyı sacma buluyorum
Aslında baskası olsa bu olaya düşebilirdi lovee ama sen sorumluluk kısmını dusunmussun. ben mesela güzel bi jest yapmıs didiimm:KK16: ama tabıkı senın kararın ıcıne sinmeyen hıc bır seyı kabullenmemelisin, avukatın dıger adımı atarken tekrar düşünmesini sağlar bu davranışın.

Kadınlar zeki yaratıklar, işkillendiyseler kesinlikle bulurlar. Benim gibi "aklı varsa yakalanmasın" diye düşünüp relaks yaşıyorsa o ayrı.
Kadınlar zeki maşallah , bazı adamlar da gercekten saf. Konu sahibinin sogukkanlılıgı ve sivri zekası hepımızı cok etkiledi.

Aslında baskası olsa bu olaya düşebilirdi lovee ama sen sorumluluk kısmını dusunmussun. ben mesela güzel bi jest yapmıs didiimm:KK16: ama tabıkı senın kararın ıcıne sinmeyen hıc bır seyı kabullenmemelisin, avukatın dıger adımı atarken tekrar düşünmesini sağlar bu davranışın.
Hayır kıymetlı seylerı olmasa bu tepkıyı vermezdım, bırbırımızı daha anahtar verecek kadar tanımıyoruz, olay bu ıade ettım adabıyla

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X