Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gergınlıgımın cıkıs noktası avkat degıl ama katmerleyen hep onun davranısları oluyor, o yuzden bu aksam normal davranıp arkadasımın mutlulugunu paylasıp evıme donecegım. Avkatla zaten cumaya kadar gorusme ımkanımız olmaz cunku yarın tum gun + ustanın dedıgıne gore mesaı sonrası da okuldayım. Boyaya gececeklermıs, hem evde calısamıyorum gondermem gereken evraklar var onlar ıslerını bıtırene kadar calısayım dıyorum. Haklısın, gevsemem lazım, aksam cocuklar uyuyunca kendıme bıraz zaman ayırayım, mıllete akıl verıyorum kendımı unutuyorum yahu :KK53: :KK70:
Gerginliğin çıkış noktası avukat değilse onun davranışlarıyla bağdaştırmamaya çalış bu gerginliği.
Çalışırken rahatlıyor kimi zaman insan, sakin kafayla gömül işlerine, akşama da küveti mi doldurursun duşun altına mı oturursun ne yapacaksan at şu elektriğini, melisa çayı iç, şarap iç, artık ne iyi gelecekse, boyaya geçildiyse sınıf da hazır olmak üzere, hadi gözün aydın, öğretmen kız da uyum sağladı mı değme keyfine 😘 eve iş taşıyan adamlardan farkın yok şu an, bina kapısında bırak şu dertleri eve götürünce çözülmüyorlar çünkü

Gerginliğin çıkış noktası avukat değilse onun davranışlarıyla bağdaştırmamaya çalış bu gerginliği.
Çalışırken rahatlıyor kimi zaman insan, sakin kafayla gömül işlerine, akşama da küveti mi doldurursun duşun altına mı oturursun ne yapacaksan at şu elektriğini, melisa çayı iç, şarap iç, artık ne iyi gelecekse, boyaya geçildiyse sınıf da hazır olmak üzere, hadi gözün aydın, öğretmen kız da uyum sağladı mı değme keyfine 😘 eve iş taşıyan adamlardan farkın yok şu an, bina kapısında bırak şu dertleri eve götürünce çözülmüyorlar çünkü
Allahtan evde adam yok. Mudurle konusuyoruz sence nasıl yenı gelen ogretmen dıye, ogretmenlıgının suanlık ıyı oldugunu soyledı, sadece coklu planlarda takılıyor bıraz, cocuklarla ıletısımını begendı, yarın bende bı takıp edıcem bakalım, ayy nıhayet boya kısmına gectık ee artık haftaya falan gezdırebılırım velılerı :KK9: :KK36:

Allahtan evde adam yok. Mudurle konusuyoruz sence nasıl yenı gelen ogretmen dıye, ogretmenlıgının suanlık ıyı oldugunu soyledı, sadece coklu planlarda takılıyor bıraz, cocuklarla ıletısımını begendı, yarın bende bı takıp edıcem bakalım, ayy nıhayet boya kısmına gectık ee artık haftaya falan gezdırebılırım velılerı :KK9: :KK36:
Bak iyiye gitmeya başladı bile 😁 geçici sıkıntılar bunlar, takıldığına değmez bile

Yaa love kasma bu kadar yani ben erkek olsam sormluluktan korkarik şu an avukatın yaşadiğı şey bence onun açisindan da harika. Evlilik djye diretmeyen bi kadinla istedigini yaşiyor ve sonra herkes kendi hayatinda ama nacizane bende hızli gidiyo ya cabuk tükenir diye bi dusunmedim degil baklm ama bunu da zmn gosterecek . Guzel duşün anahtar mevzusunda haklsn ama kendini boşuna geriyorsun 😉

Ben artık seni ekşi sözlüğün ik departmanından oldugunu dusunuyorum :KK53: teklıfını yap degerlendırıcıgım:KK70:
Ahahahh, yok bee sadece ekşi'ye girip bir şeyler okumayı severim. Sende de o yazarlık potansiyelini görünce dayanamadım 😜👻

Eğer ekşide yazarsan da haberdar et bizleri 🤣

Ahahahh, yok bee sadece ekşi'ye girip bir şeyler okumayı severim. Sende de o yazarlık potansiyelini görünce dayanamadım 😜👻

Eğer ekşide yazarsan da haberdar et bizleri 🤣
Tabi bi deneyeyım sansımı:dondurma:

O Osirius Benim de aklıma ilk kolye geldi nedense. İnce zarif bi model alabilirsin seviyorsa ❤
Ne güzel bi dostsun bana hiç bi arkadaşım böyle bi jest yapmadı bebek konusunda.

Benim aklıma ilk geleni söyleyim mio_O o 4 ayın parasını alırlarsa benden çıkmasın diye düşünmüş olabilir mi
Benim spor salonu üyeliğim sona erdi. Yenileyelim mi dediler hayır dedim. İşte şıraya Mail atın falan attım. Sonra hiç kontrol etmedim. Para benim kartımdan 4 aydır çekilmiş zaten. Ben sadece neden iptal ettiğim ve iptal işlemlerini yaptığım halde para çekmeye devam ediyorsunuz demeye gittim. Gündüz konuştuk gidip kavga edicem dedim şakayla. Çıkışta geldi gidecek misin dedi beraber gittik ama spor salonuna girerken girmek istemedi.

Love iş güç temposu yeni işe gireni ustası bebeler annenler şu bu derken yorulmuşun anacım, o yorgunluğun içinde ayağına ısrarla kahve getirene bile şişersin çıkışırsın. Evlilik konusunda tüm fikirlerine katılıyorum. Tüm yük hep kadına, hele senin gibi herşeye yetişen, hep yetişeceğini hissettiren kadınlara yıkılır. Neden kısa süre içinde aynı filmin 5 çocuklusunu çekesin ki, pek de neşeli olmayacak Neşeli Günler filmi gibi. (Ben de bu konuya amma Yeşilçam içeriği yığdım haa, avukatın verdiği his sağolsun)

Ha son olarak Sevde'ye kolye al ama bir ara bebek arabalarına harici takılan kahve tutacağından da al. İnsan olduğunu hatırlatıyor küçücük plastik şeycik. :işsiz:

Eve şimdi girdim ve dökülüyorum:işsiz::KK51:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X