- 4 Şubat 2021
- 502
- 807
- 23
- 35
Kolye seviyorsa kolye al.Kolye alsam mı? Kolye cok sevıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kolye seviyorsa kolye al.Kolye alsam mı? Kolye cok sevıyor
Gerginliğin çıkış noktası avukat değilse onun davranışlarıyla bağdaştırmamaya çalış bu gerginliği.Gergınlıgımın cıkıs noktası avkat degıl ama katmerleyen hep onun davranısları oluyor, o yuzden bu aksam normal davranıp arkadasımın mutlulugunu paylasıp evıme donecegım. Avkatla zaten cumaya kadar gorusme ımkanımız olmaz cunku yarın tum gun + ustanın dedıgıne gore mesaı sonrası da okuldayım. Boyaya gececeklermıs, hem evde calısamıyorum gondermem gereken evraklar var onlar ıslerını bıtırene kadar calısayım dıyorum. Haklısın, gevsemem lazım, aksam cocuklar uyuyunca kendıme bıraz zaman ayırayım, mıllete akıl verıyorum kendımı unutuyorum yahu![]()
![]()
Velette guzel bakEvet ben zaten buyum yanı, sadece denk gelen bı ortam olmadıgı ıcın o goremedı. Norm ender, ceza, eypio dınlıyorum dıye bırakacaksa tittirsin![]()
Allahtan evde adam yok. Mudurle konusuyoruz sence nasıl yenı gelen ogretmen dıye, ogretmenlıgının suanlık ıyı oldugunu soyledı, sadece coklu planlarda takılıyor bıraz, cocuklarla ıletısımını begendı, yarın bende bı takıp edıcem bakalım, ayy nıhayet boya kısmına gectık ee artık haftaya falan gezdırebılırım velılerıGerginliğin çıkış noktası avukat değilse onun davranışlarıyla bağdaştırmamaya çalış bu gerginliği.
Çalışırken rahatlıyor kimi zaman insan, sakin kafayla gömül işlerine, akşama da küveti mi doldurursun duşun altına mı oturursun ne yapacaksan at şu elektriğini, melisa çayı iç, şarap iç, artık ne iyi gelecekse, boyaya geçildiyse sınıf da hazır olmak üzere, hadi gözün aydın, öğretmen kız da uyum sağladı mı değme keyfineeve iş taşıyan adamlardan farkın yok şu an, bina kapısında bırak şu dertleri eve götürünce çözülmüyorlar çünkü
Aaaa kendi biblonu mu yaptırdın bana demesin sonraKibele biblosu mu al dıyorsun ahdskshsjsksk
Çok güzel büyük biblolar var aslında gidip baksan hoşuna gidecek biblo bulabirsin.Kibele biblosu mu al dıyorsun ahdskshsjsksk
Dalga gecıyorum yea daha kısısel bıseyler bakmak uzre fırladım yollaraAaaa kendi biblonu mu yaptırdın bana demesin sonrakibele iyi bir fikir değil sanki
Bak iyiye gitmeya başladı bileAllahtan evde adam yok. Mudurle konusuyoruz sence nasıl yenı gelen ogretmen dıye, ogretmenlıgının suanlık ıyı oldugunu soyledı, sadece coklu planlarda takılıyor bıraz, cocuklarla ıletısımını begendı, yarın bende bı takıp edıcem bakalım, ayy nıhayet boya kısmına gectık ee artık haftaya falan gezdırebılırım velılerı![]()
![]()
Aklıma başka bişey gelmediDalga gecıyorum yea daha kısısel bıseyler bakmak uzre fırladım yollara![]()
Ahahahh, yok bee sadece ekşi'ye girip bir şeyler okumayı severim. Sende de o yazarlık potansiyelini görünce dayanamadımBen artık seni ekşi sözlüğün ik departmanından oldugunu dusunuyorumteklıfını yap degerlendırıcıgım
![]()
Tabi bi deneyeyım sansımıAhahahh, yok bee sadece ekşi'ye girip bir şeyler okumayı severim. Sende de o yazarlık potansiyelini görünce dayanamadım
Eğer ekşide yazarsan da haberdar et bizleri![]()
Seve seve takip ederiz sen yaz yeterkiiiTabi bi deneyeyım sansımı![]()
Benim aklıma ilk geleni söyleyim miHiç sanmıyorum. Gergin ortamdan mı kaçtı acaba? Kavga ederim Dalan mı sandı hödük
Benim spor salonu üyeliğim sona erdi. Yenileyelim mi dediler hayır dedim. İşte şıraya Mail atın falan attım. Sonra hiç kontrol etmedim. Para benim kartımdan 4 aydır çekilmiş zaten. Ben sadece neden iptal ettiğim ve iptal işlemlerini yaptığım halde para çekmeye devam ediyorsunuz demeye gittim. Gündüz konuştuk gidip kavga edicem dedim şakayla. Çıkışta geldi gidecek misin dedi beraber gittik ama spor salonuna girerken girmek istemedi.Benim aklıma ilk geleni söyleyim mio 4 ayın parasını alırlarsa benden çıkmasın diye düşünmüş olabilir mi