- 19 Mayıs 2020
- 47.325
- 212.607
- 598
Hakikaten nerde bu çıkış?Cıkamadım lağğğn, ondan soyluyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hakikaten nerde bu çıkış?Cıkamadım lağğğn, ondan soyluyorum
Ahdjshsjsk komple sıldım, gelecek mesajları yoksay yapHakikaten nerde bu çıkış?Ben var diye biliyorum bulamadım.
Oluyo muymuş öyle?Ahdjshsjsk komple sıldım, gelecek mesajları yoksay yap![]()
Evet suan denemelık bağa bi döt falan yaz bakim alacak mıyım ahdksshOluyo muymuş öyle?
Çok yazan var aşkım, geliyor mu daha?Evet suan denemelık bağa bi döt falan yaz bakim alacak mıyım ahdksshhep bu formülü kullanırım da shdkdhssj
![]()
Tabi, mantıklı.Ben gökçeninkileri okuyup çıkıyorum, başa çıkılacak gibi değil öbür türlü ama aklım orada o yğzden çıkmayacağım, sağ ol katibim beni de unutmamışsın
Yok ben komple sıldım, benım hayatım zaten konsantre dramatikÇok yazan var aşkım, geliyor mu daha?
Teşekkürler böbişim o senin kedinin kokoşlugundandırEğlence topigi oldu resmen burası gece yarısı girip ne konuşmuş hatunlar diye bakıyorum![]()
gün içinde elim müsait olsa keşke sizlere katılabilsem bu arada tekrar harikasın love
![]()
Ben gökçeninkileri okuyup çıkıyorum, başa çıkılacak gibi değil öbür türlü ama aklım orada o yğzden çıkmayacağım, sağ ol katibim beni de unutmamışsın
İyi dinlenmeler lovecanŞimdiceğin eve girdim gebereyazdım![]()
![]()
Aynı anda yazmışız. Ama ben sufle yiyorsunuz sanıyordum. Git bence o anda yorgunluk falan kalmaz.Off ben ölmüş eşek gibiyim, avkatcıma bıle gıdecek halım kalmadı, eve gıdıyorum![]()
Benim sufle yarına kaldı, umarım gece 12den sonra kabak tatlısına dönüşmezSufleciler kaybolmuş yine![]()
Gidemicem hayvanoğlu hayvan benımle bısey konusacakmıs, sımdı yanına gıdıyorum zırvalıklarını dınlemeyeAynı anda yazmışız. Ama ben sufle yiyorsunuz sanıyordum. Git bence o anda yorgunluk falan kalmaz.![]()