Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben gökçeninkileri okuyup çıkıyorum, başa çıkılacak gibi değil öbür türlü ama aklım orada o yğzden çıkmayacağım, sağ ol katibim beni de unutmamışsın

Benim flört uyuyor yaa aslında ex arkadaşım ama yine de iyi geliyor bana Bi uyansa kişkiii😈😈

Eğlence topigi oldu resmen burası gece yarısı girip ne konuşmuş hatunlar diye bakıyorum :oops: :sopa: gün içinde elim müsait olsa keşke sizlere katılabilsem bu arada tekrar harikasın love :KK60:

Eğlence topigi oldu resmen burası gece yarısı girip ne konuşmuş hatunlar diye bakıyorum :oops: :sopa: gün içinde elim müsait olsa keşke sizlere katılabilsem bu arada tekrar harikasın love :KK60:
Teşekkürler böbişim o senin kedinin kokoşlugundandır :dondurma: :KK53:

Ben gökçeninkileri okuyup çıkıyorum, başa çıkılacak gibi değil öbür türlü ama aklım orada o yğzden çıkmayacağım, sağ ol katibim beni de unutmamışsın
Katibin Ruhu Katibin Ruhu Gökçenin konusu için mesaj grubuysa beni ekler misin,ben de merak ediyorum Gökçeni

Aynı anda yazmışız. Ama ben sufle yiyorsunuz sanıyordum. Git bence o anda yorgunluk falan kalmaz. :spor:
Gidemicem hayvanoğlu hayvan benımle bısey konusacakmıs, sımdı yanına gıdıyorum zırvalıklarını dınlemeye:işsiz:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X