- 28 Aralık 2016
- 720
- 1.625
- 113
Aaa okulun işleri yordu değil mi, belki biraz dinlensen gidersin?Off ben ölmüş eşek gibiyim, avkatcıma bıle gıdecek halım kalmadı, eve gıdıyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa okulun işleri yordu değil mi, belki biraz dinlensen gidersin?Off ben ölmüş eşek gibiyim, avkatcıma bıle gıdecek halım kalmadı, eve gıdıyorum![]()
Yorgunluğunu alır avkat abi.Dikkat et zemherinin kabak tatlısına dönmesin sonraBenim sufle yarına kaldı, umarım gece 12den sonra kabak tatlısına dönüşmez![]()
![]()
Off ben ölmüş eşek gibiyim, avkatcıma bıle gıdecek halım kalmadı, eve gıdıyorum![]()
Ben bu gün işe gitmeyeceksin gibi hatırlamışım, bitti mi bari her şey.Benim sufle yarına kaldı, umarım gece 12den sonra kabak tatlısına dönüşmez![]()
![]()
Gidemicem hayvanoğlu hayvan benımle bısey konusacakmıs, sımdı yanına gıdıyorum zırvalıklarını dınlemeye![]()
Canını sıkacak birşeyler demese bariGidemicem hayvanoğlu hayvan benımle bısey konusacakmıs, sımdı yanına gıdıyorum zırvalıklarını dınlemeye![]()
Shdksjshs duvara puantiye attırmak bu kadar zor olmamalıydıAaa okulun işleri yordu değil mi, belki biraz dinlensen gidersin?![]()
Evet o it oğlu it
Haydaaaa, derdi ne acabaGidemicem hayvanoğlu hayvan benımle bısey konusacakmıs, sımdı yanına gıdıyorum zırvalıklarını dınlemeye![]()
Baya yorucu olmuştur ama sonuca bak. Tertemiz olmuştur, dinlenirsin geçer. Hayırlı olsun..Shdksjshs duvara puantiye attırmak bu kadar zor olmamalıydı![]()
Konu ne acaba? En azından telfda neyle ilgili olduğunu söylese bilerek gidersin.Evet o it oğlu it
Geberdım sınırden. Gıtmeyecektım. Mudurun cenazesı cıktı, sabahın ezanında mesaj atmıs, mecburen gıttımBen bu gün işe gitmeyeceksin gibi hatırlamışım, bitti mi bari her şey.
Kabak tatlısı yanmadıktan sonra mesele yoksufle kadar sosyetik olmasa da onun da gideri var yani
![]()
O ıtten hayır haber cıkar mı allasen. Bı bulusalım, eve geleyım dedı. Hayır ev musaıt degıl her ıstedıgınde gelemezsın, boyle geleceksen aklına estıkce bız burdan tasınalım bokunu cıkardın dedım. Bı bulusalımda soyleceklerını soylersın dedıKonu ne acaba? En azından telfda neyle ilgili olduğunu söylese bilerek gidersin.
Nasıl bı serefsızlık yumurtlayacak merak edıyorumHaydaaaa, derdi ne acaba![]()
Bana pek hayırlı bir mesele konuşacak gibi gelmediO ıtten hayır haber cıkar mı allasen. Bı bulusalım, eve geleyım dedı. Hayır ev musaıt degıl her ıstedıgınde gelemezsın, boyle geleceksen aklına estıkce bız burdan tasınalım bokunu cıkardın dedım. Bı bulusalımda soyleceklerını soylersın dedı
Bu ütopikte vardı bişeyler zaten. Bekliyordum.Gidemicem hayvanoğlu hayvan benımle bısey konusacakmıs, sımdı yanına gıdıyorum zırvalıklarını dınlemeye![]()
Valla kızma ama nedense barışalım gibi birşey diyecek sanki içime öyle doğuyorNasıl bı serefsızlık yumurtlayacak merak edıyorum
Bu ütopikte vardı bişeyler zaten. Bekliyordum.
Bakcaz bakalım dört bucukta bulusalım dedı. Cıkcam sımdı, yazarım ne sıctıgınıBana pek hayırlı bir mesele konuşacak gibi gelmedi
O ıtten hayır haber cıkar mı allasen. Bı bulusalım, eve geleyım dedı. Hayır ev musaıt degıl her ıstedıgınde gelemezsın, boyle geleceksen aklına estıkce bız burdan tasınalım bokunu cıkardın dedım. Bı bulusalımda soyleceklerını soylersın dedı
Git bakalım derdi ne, çocukları yine yatılı almak isteyebilir ama bunu daha önce söylerdi, bir hafta bende bir hafta sende kalsınlar mı diyecek acabaNasıl bı serefsızlık yumurtlayacak merak edıyorum
İyi söylemişsin. Sonuçta artık eşin değil, ne o öyle kafasına esince gelip gitmeler. Çocuklarıyla tabiki bir araya gelecek ama senin oturduğun evde değil. Adam ayrıldığı için zamanla pişmanlık duymaya başlamasın.O ıtten hayır haber cıkar mı allasen. Bı bulusalım, eve geleyım dedı. Hayır ev musaıt degıl her ıstedıgınde gelemezsın, boyle geleceksen aklına estıkce bız burdan tasınalım bokunu cıkardın dedım. Bı bulusalımda soyleceklerını soylersın dedı
Ay sus be agzından yel alsınValla kızma ama nedense barışalım gibi birşey diyecek sanki içime öyle doğuyorçocukları 2 hafta aldı ya, sanki buna zemin hazırlamış gibi konuşmasa bari
![]()