Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Off ben ölmüş eşek gibiyim, avkatcıma bıle gıdecek halım kalmadı, eve gıdıyorum:KK14::işsiz:

Benim sufle yarına kaldı, umarım gece 12den sonra kabak tatlısına dönüşmez :KK53: :KK70:
Ben bu gün işe gitmeyeceksin gibi hatırlamışım, bitti mi bari her şey.

Kabak tatlısı yanmadıktan sonra mesele yok 😅 sufle kadar sosyetik olmasa da onun da gideri var yani 😂😂😂😂

Ben bu gün işe gitmeyeceksin gibi hatırlamışım, bitti mi bari her şey.

Kabak tatlısı yanmadıktan sonra mesele yok 😅 sufle kadar sosyetik olmasa da onun da gideri var yani 😂😂😂😂
Geberdım sınırden. Gıtmeyecektım. Mudurun cenazesı cıktı, sabahın ezanında mesaj atmıs, mecburen gıttım

Konu ne acaba? En azından telfda neyle ilgili olduğunu söylese bilerek gidersin.
O ıtten hayır haber cıkar mı allasen. Bı bulusalım, eve geleyım dedı. Hayır ev musaıt degıl her ıstedıgınde gelemezsın, boyle geleceksen aklına estıkce bız burdan tasınalım bokunu cıkardın dedım. Bı bulusalımda soyleceklerını soylersın dedı

O ıtten hayır haber cıkar mı allasen. Bı bulusalım, eve geleyım dedı. Hayır ev musaıt degıl her ıstedıgınde gelemezsın, boyle geleceksen aklına estıkce bız burdan tasınalım bokunu cıkardın dedım. Bı bulusalımda soyleceklerını soylersın dedı
Bana pek hayırlı bir mesele konuşacak gibi gelmedi

Nasıl bı serefsızlık yumurtlayacak merak edıyorum
Git bakalım derdi ne, çocukları yine yatılı almak isteyebilir ama bunu daha önce söylerdi, bir hafta bende bir hafta sende kalsınlar mı diyecek acaba

İyi söylemişsin. Sonuçta artık eşin değil, ne o öyle kafasına esince gelip gitmeler. Çocuklarıyla tabiki bir araya gelecek ama senin oturduğun evde değil. Adam ayrıldığı için zamanla pişmanlık duymaya başlamasın.:KK57:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X