Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Esas olan kılık kıyafet değil karakterdir, benim de çok farklı tarzlarda arkadaşlarım var, normali de bu zaten
Ben mesela cenazeye gıderken gıyecek kıyafet bulamıyorum, o usulen attıgım sal bıle oyle egretı duruyor kı bende

Yavrum ben barısacak olsam bosanmam hadı tut kı bosandım hayatıma bırını alıp tekrar neden ex okuzu tercıh edeyım, mal mıyım ayol ben
Sen kendinden eminsin Canım, o da emin olmak istiyor ama korkuyor napsin 🤗 mazur gör, daha her şey çok yeni

Malum msj programı şu an çökmüş durumda bu arada , avkatın yağdırdığı konvoy yüzünden mi acep, mesaj yollanmıyor alınmıyor valla :KK67:
Off gunduz cocuklardan cok anaları babalarıyla ugrasıyorum arada buyumemıslere ayar verıyorum, hop donuyorum ex öküzden enstantaneler, mola vermek ıcın ugradıgım avkat evlenelım de evlenelım, bebeler babam da babam, annem ayhhh yavrım guzum senı kurtlsr kapar annem modunda, bı babam normal lan benım hayatımda. Sadece babama sıgınıp, ah be babam gel senınle basbasa tatıle cıkalım soz bı tek atmana ızın verecegım, aramızda, demek ıstıyorum

Sen kendinden eminsin Canım, o da emin olmak istiyor ama korkuyor napsin 🤗 mazur gör, daha her şey çok yeni
Boyle embesılyus sekılde davranmaya devam edemez ama sabrım tukenıyor, 41yasında adama anlattıklarıma bak, aslında bu kadar sabırlı bır donemımde degılım ama herıf ıyı sevısıyor ajdkdhsksk :KK53: :KK70: töbe töbe ya ınan suan lıbıdom totomun arasına sıkısmıs don gıbı

Off gunduz cocuklardan cok anaları babalarıyla ugrasıyorum arada buyumemıslere ayar verıyorum, hop donuyorum ex öküzden enstantaneler, mola vermek ıcın ugradıgım avkat evlenelım de evlenelım, bebeler babam da babam, annem ayhhh yavrım guzum senı kurtlsr kapar annem modunda, bı babam normal lan benım hayatımda. Sadece babama sıgınıp, ah be babam gel senınle basbasa tatıle cıkalım soz bı tek atmana ızın verecegım, aramızda, demek ıstıyorum
Kiyamam ya, relax olmaya çalış sana ne iyi geliyorsa onu yap. Çok sıkıntıdasın ama hepsi zamanla rayına oturur ınsallah

Boyle embesılyus sekılde davranmaya devam edemez ama sabrım tukenıyor, 41yasında adama anlattıklarıma bak, aslında bu kadar sabırlı bır donemımde degılım ama herıf ıyı sevısıyor ajdkdhsksk :KK53: :KK70: töbe töbe ya ınan suan lıbıdom totomun arasına sıkısmıs don gıbı
Avkat korkuyor vede kıskanıyor bakalim yarin napcenizz :KK8: :halay: bence senin gerginligini alir o 🙈

Akü bataryası gibi hatunsun anacım. Herkes takmak istiyor. :KK70: Allah sabır versin .

Avkat korkuyor vede kıskanıyor bakalim yarin napcenizz :KK8: :halay: bence senin gerginligini alir o 🙈
Kıskanmasın ya, ben kıskanılmak ıstemıyorum kı, dınlenmek ıstıyorum, ruhum yorgun, yarın sabah ınsallah ıyı bı kahvaltı hazırlamıs olur karnım zaten ac kac gundur ahdksshsk

Kıskanmasın ya, ben kıskanılmak ıstemıyorum kı, dınlenmek ıstıyorum, ruhum yorgun, yarın sabah ınsallah ıyı bı kahvaltı hazırlamıs olur karnım zaten ac kac gundur ahdksshsk
Gönlünü almak için hazırlar avkat bey 😁 sende bi omlet mi yapsan gitmişken? Hem eğlence çıkar hem ellerinden biseyler yemek onun da hoşuna gider ortam gevşer :KK8:

Gönlünü almak için hazırlar avkat bey 😁 sende bi omlet mi yapsan gitmişken? Hem eğlence çıkar hem ellerinden biseyler yemek onun da hoşuna gider ortam gevşer :KK8:
Gergin olan benim ayrıcs hiç iyi omlet yapamam :KK70: :KK53: omlet yapamayan 3 cocuk anası shdkdhdksks

Herkesin hayatında var sorunlar ve antika insanlar, bu ara seninkiler iyice üst üste geldi. Oturacak zamanla her şey, boşanabilmek işin yarısıyda, şimdi sıra kalan yarısında
Yola gelecek sen merak etme, sınırları çizeceksiniz yavaş yavaş. O libido sana direnmek için güç veriyor şu an, bu adam olmasa belki çok mutsuz geçirecektin bu süreci, şu an bir enerji kaynağın var.
Salon kadını olmak bunu gerektirir çünküsü :rapci: neyse dediğin gibi naz niyaz et gönlünü almakla uğraşsın🖒:KK8:
Naz yapacak halde gibi gelmiyor bana, daha çok köpekle hırlaşan kedi modunda bizim kız, tüyleri dikmiş bekliyor burun tırmalamak için 😂

Ben günün sonunda yine bir grekoromen mücadele bekliyorum yalan yok. Barışma suflesi yenir, hem de hunharca yenir sanki.
Kriz çıkarmayı becerdiği kadar krizi fırsata çevirmekte de becerikli bir abimiz bu avukat :KK70: Ama öncelikli iş şu Sevde'yi koçbaşı gibi kapıya vurma meselesini halletmek. O bir iki defa daha olursa ben düşerim ligden valla burdan bile sinir geldi.

Ben günün sonunda yine bir grekoromen mücadele bekliyorum yalan yok. Barışma suflesi yenir, hem de hunharca yenir sanki.
Kriz çıkarmayı becerdiği kadar krizi fırsata çevirmekte de becerikli bir abimiz bu avukat :KK70: Ama öncelikli iş şu Sevde'yi koçbaşı gibi kapıya vurma meselesini halletmek. O bir iki defa daha olursa ben düşerim ligden valla burdan bile sinir geldi.
Çok soyut ve anlaşılır çalışmışsın konu üzerinde 😂 kompozisyondan 30 tam puan verdim 😘

sevde konusu sıkıntı gerçekten, tam ergen taktiği, bu kadar paniklemek yerine soğuk kanlılığını korusa her şey daha kolay çözülecek. Aşık olunca ayarları bozuluyor bunların

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X