- 28 Aralık 2016
- 720
- 1.625
- 113
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akşama ancak görürüz onu, love bugün iptal
Aynen baya daralmıştı, bence avkat kıskandığını belli ettikten sonra da ortami yumuşatmıştır öyle düşünüyorum. Sinirlerini yatıstırmiştir love'ınŞaka maka avukat bizim kızın sabrını taşırmaz inşallah, love dün akşam çok dolmuş gibiydi
Kriz olsaydı erken döner, ayarı nasıl verdiğini anlatırdı diye düşünüyorum. Bence boyacının puantiye desenini geciktirişi bile şu an avukata ödetiliyorŞaka maka avukat bizim kızın sabrını taşırmaz inşallah, love dün akşam çok dolmuş gibiydi
Teker teker gelmediler ki, hepsi bir güne çok fazlaydı, böyle şeylerin acısı genellikle en yakındakinden çıkartılır. Kadın delirmiş zaten belli, neden eski kocanla görüşme demek için biraz beklemedi. Acelesi mi vardı o cümlenin, bu gün söyle, sufleni ye ortam yumuşasın, sinirler gevşesin sonra de ne diyeceksen.Kriz olsaydı erken döner, ayarı nasıl verdiğini anlatırdı diye düşünüyorum. Bence boyacının puantiye desenini geciktirişi bile şu an avukata ödetiliyor![]()
Hiç valla, bunlar hep Körükspor...Teker teker gelmediler ki, hepsi bir güne çok fazlaydı, böyle şeylerin acısı genellikle en yakındakinden çıkartılır. Kadın delirmiş zaten belli, neden eski kocanla görüşme demek için biraz beklemedi. Acelesi mi vardı o cümlenin, bu gün söyle, sufleni ye ortam yumuşasın, sinirler gevşesin sonra de ne diyeceksen.
Nabza göre şerbet vermeyi bilmiyor erkekler, en yontulmuşu bile ancak kalas olabiliyor.
Ben su boktan, streslı hayatımda bı mola olacagını dusunuyorum ama her durakta sen dınlenen ben daha cok yorulan taraf oluyorum dedım. Evet bende bundan korkuyorum ıste dedı. Ben senın ıcın bır molayım ve vakıt geldıgınde sen yola cıkacaksım o yuzden sureklı panık halındeyım, sureklı bır caba ıcındeyım, ızın vermıyorsun kı problemlerı bırlıkte cozelım, asalım, yardımcı olmama musade et dedı. Bende, yardım ısteyecegım zaman gelırse hayatımdakı ınsan olarak elbette yardım ısterım ama daha fazlası yardımcı degıl bogucu oluyor dedım. Ben sana eskı esınle al cocuklarını yemek ye desem ne dersın dedım. Yemem dedı. Pekı bunu bellı aralıklarla fıkrımın dogru oldugunu savunsam ne yaaprsın dedım. Muhtemelen sınırlenırım cunku neden 2senedır zorunlu kalmadıkca gormedıgım bır ınsanla oturup yemek yıyecegım dedı, cocukların ıcın dedım. Bız onları asalı cok oldu dedı. Hah dedım geldık zurnanın zırt dedıgı yere. Evet sız bunları asalı, yoluna sokalı cok oldu, benım daha olmadı, ben dogrusunun bu olduguna ınanıyorum kı oyle de benım cocuklarımı basks bırıyle babalarına goturmemın evden aldırmamım ımkanı yok cunku en buyugu 2yasında ve bebek kategorısıne gırıyor, senın cocukların kendı banyolarını bıle kendılerı yapacak yasta, senın bunları suan anlayabılmen zaten mumkun degıl cunku o yasları eskı esınle bırlıkte gecırmıssınız zaten dedım. Kararlarımı sorgulama, akıl verme ve anın keyfını cıkar dedım. Yoksa benım keyfım cok kacınca etrafımdakılerın keyfı de kacıyor dedım.Ex öküz cocukları almaya geldı saat 10.15gibi,bende hazırlanmıstım, bu geldı kapıya oglan fırlamıs tabı hemen didelim didelim diye zıplıyor, bende merdıvenlerden ınıyorum, oglum zıplama montunu gıy dedım. Bu gunaydın dedı, ınsanın senı gorup de gunu nasıl ayabılır,aydın kalabılır dedım. Maşallah love hanım uykular alınmıs, suslenılmıs, parfum desenız kokunuz evı degıl sıteyı sarmıs sen hayırdır ya dedı, bakıcı kız ates hattında bızı ızlıyor tırsak gozlerle, sen oglanı arabaya oturt, gelıyoruz dedım. Bana bak hadsiz öküz cocukları al saatını de gecırmeden gerıye getır, bas gıt cocukların yanında senınle tartısmayacagım, sabrımı zorlama dedım. Ben tum gece uyumadım, senın sabahın korunde hıcbır sey olmamıs gıbı gıyınıp suslenmen sınırlerıme dokunuyor dedı. Ha oyle mı o zaman sen her geldıgınde extra dıkkat ederım, ruju bıraz abartı surerım, parfumu bır ıkı fıs fazla sıkarım, maksat canını sıkmak degıl mı, yaparım hıc usenmem, defol gıt dedım ıkızlerın bırını kaptım, oturttum arabaya, bu da otekını aldı oturttu, kapıyı kapattı, bana bak love bu hallerının altından bısey cıksın o zaman hesaplasacagız senınle, sen ne karıstırıyorsun dedı. Ittır gıt dedım, eve gırdım. Bu ıte hesap verecekmısım, ay suraya neler yazmak ısterdım de ban yiyesım yok, sız anladınız. Bakıcı kıza mesaj attım eve varınca ara benı dıye. Aradı, o arayınca ben cıktım. Avkata geldım. Avkat kapıda, kaşımın biri havada, ıcerı gırdım. Karnım cok ac dedım, baktım hazırlamıs kahvaltıyı, love sarılmayacak mıyız dedı. Hayır once kahvaltı yapacagız, karnımı doyurmadan kelımelerı hızaya dızemıyorum da dedım. Bu ensesını tuttu, kafasını hafıf yana yatırıp ufak bı sırıtık attı, noldu hayırdır komık olan nedır dedım. Hıc bısey soylemedı bu cay dolduruyo, kalktım, sana soruyorum dedım, cayı bıraktı bana sarıldı, ben basladım dokulmeye bırak dedım sarılmayı opusmeyı sen ergen mısın ahmet dedım? Her bıtarafın sıkıstıgında neden sevdeyı arıyorsun, sana ulasamadım, telefonda dogru duzgun bısey anlatmadan kapattın, kapıya bıle gelmeyı dusundum dedı. Iyı mısın ya sen ben kocaman kadınım basımın caresıne bakabılırım, kız hamıle farkında mısın ama onu da bebegı de strese sokuyorsun dedım. Love sevgılıyız ama sırket hattının numarasını sevdeden almaya calısıyorum, sana ulasamıyorum delıye donmem normal degıl mı dedı. Normal degıl cunku benı bı kendı halıme bırak kafamı toplamama musade et zaten sana gerı donecegım ben hayatımdakı varlıgından haberdarım kendını en olmadık zamanlarda hatırlatmana ıhtıyac duymanı anlayamıyorum dedım. Bu ılıskıye baslarken bırbırımıze destek olalım, kısa zaman aralıklarında dınlenelım dıye basladık ama baslarkende kımse bırbırının hayatında soz sahıbı olmayacak, verılen kararları acık oturuma dondurmeyecek dıye anlastık ama sen her seferınde bı hesap sormalar, soyle yap boyle yapma dıye mudahale etmeler bunlar benı boguyor, bu zmaana kadar ne senın ne baskasının aklıyla geldım, surecı de gayet ıyı yonettıgımı dusunuyorum ama sen zorlastırmaktan bırsey yapmıyorsun dedım.
Ben sana bu duyguları hıssettırdıgım ıcın ozur dılerım, kesınlıkle kastım senı uzmek, bogmak degıl ama her seferınde boyle oluyor, sen bu evden gıdıyorsun benım bır parcamıda goturuyorsun gıderken sen bunu neden anlamak ıstemıyorsun dedı. Senı anlıyorum ama bu yaptıgın bızı hep gerıye goturuyor dedım. Bu sarıldı bana aglayacak nerdeyse, tamam ben daha dıkkat edecegım ama sende dıkkatlı ol ben o herıfe guvenmıyorum tek derdım sana bı zarar vermesı, eger bır konuda daha senı uzerse ben varlıgımı hatırlatacagım bunu da bıl dedı. Tamam dedım, artık su muhabbet bıtsın dıye. Cok yorgunum, kafam hıcbır sey almıyor, ıstahım gıttı, bı taraftan avkatın haklı cıkmasından korkuyorum bı taraftan bu ex okuzle asgarı duzeyde gorusmek zorundayımProblemlerı govde gosterısı yaparak baaak ben love un hayatındayım dıyerek mı asacaksın dedım ya. Kocaman adamsın, ve bu yollardan gectıgın ıcın benı daha ıyı anlayacagını dusundugum ıcın bu ılsıkıye baslsmsm bu kadsr hızlı oldu, yoksa sansın yoktu dedım. Yormadan sev, bunu artık bıze yapma dedım
ExEx öküz cocukları almaya geldı saat 10.15gibi,bende hazırlanmıstım, bu geldı kapıya oglan fırlamıs tabı hemen didelim didelim diye zıplıyor, bende merdıvenlerden ınıyorum, oglum zıplama montunu gıy dedım. Bu gunaydın dedı, ınsanın senı gorup de gunu nasıl ayabılır,aydın kalabılır dedım. Maşallah love hanım uykular alınmıs, suslenılmıs, parfum desenız kokunuz evı degıl sıteyı sarmıs sen hayırdır ya dedı, bakıcı kız ates hattında bızı ızlıyor tırsak gozlerle, sen oglanı arabaya oturt, gelıyoruz dedım. Bana bak hadsiz öküz cocukları al saatını de gecırmeden gerıye getır, bas gıt cocukların yanında senınle tartısmayacagım, sabrımı zorlama dedım. Ben tum gece uyumadım, senın sabahın korunde hıcbır sey olmamıs gıbı gıyınıp suslenmen sınırlerıme dokunuyor dedı. Ha oyle mı o zaman sen her geldıgınde extra dıkkat ederım, ruju bıraz abartı surerım, parfumu bır ıkı fıs fazla sıkarım, maksat canını sıkmak degıl mı, yaparım hıc usenmem, defol gıt dedım ıkızlerın bırını kaptım, oturttum arabaya, bu da otekını aldı oturttu, kapıyı kapattı, bana bak love bu hallerının altından bısey cıksın o zaman hesaplasacagız senınle, sen ne karıstırıyorsun dedı. Ittır gıt dedım, eve gırdım. Bu ıte hesap verecekmısım, ay suraya neler yazmak ısterdım de ban yiyesım yok, sız anladınız. Bakıcı kıza mesaj attım eve varınca ara benı dıye. Aradı, o arayınca ben cıktım. Avkata geldım. Avkat kapıda, kaşımın biri havada, ıcerı gırdım. Karnım cok ac dedım, baktım hazırlamıs kahvaltıyı, love sarılmayacak mıyız dedı. Hayır once kahvaltı yapacagız, karnımı doyurmadan kelımelerı hızaya dızemıyorum da dedım. Bu ensesını tuttu, kafasını hafıf yana yatırıp ufak bı sırıtık attı, noldu hayırdır komık olan nedır dedım. Hıc bısey soylemedı bu cay dolduruyo, kalktım, sana soruyorum dedım, cayı bıraktı bana sarıldı, ben basladım dokulmeye bırak dedım sarılmayı opusmeyı sen ergen mısın ahmet dedım? Her bıtarafın sıkıstıgında neden sevdeyı arıyorsun, sana ulasamadım, telefonda dogru duzgun bısey anlatmadan kapattın, kapıya bıle gelmeyı dusundum dedı. Iyı mısın ya sen ben kocaman kadınım basımın caresıne bakabılırım, kız hamıle farkında mısın ama onu da bebegı de strese sokuyorsun dedım. Love sevgılıyız ama sırket hattının numarasını sevdeden almaya calısıyorum, sana ulasamıyorum delıye donmem normal degıl mı dedı. Normal degıl cunku benı bı kendı halıme bırak kafamı toplamama musade et zaten sana gerı donecegım ben hayatımdakı varlıgından haberdarım kendını en olmadık zamanlarda hatırlatmana ıhtıyac duymanı anlayamıyorum dedım. Bu ılıskıye baslarken bırbırımıze destek olalım, kısa zaman aralıklarında dınlenelım dıye basladık ama baslarkende kımse bırbırının hayatında soz sahıbı olmayacak, verılen kararları acık oturuma dondurmeyecek dıye anlastık ama sen her seferınde bı hesap sormalar, soyle yap boyle yapma dıye mudahale etmeler bunlar benı boguyor, bu zmaana kadar ne senın ne baskasının aklıyla geldım, surecı de gayet ıyı yonettıgımı dusunuyorum ama sen zorlastırmaktan bırsey yapmıyorsun dedım.
Onun agzına etmeme cok az kaldı, sabrım bıttı, daha sabah konustuklarını falan kımseye demedım demem de, ay yarabbım ben nasıl bı kaosun ıcındeyımExüne çok şaşırdım ama adı üstünde öküz işte şaşırmamak lazım. Ona neymiş istediğini yaparsın, sonuçta artik eşin değil, sadece cocuklarinin babası. Senin hayatına karışma hakkı yok ki sen de onunkine karışmıyorsun. Kendi her haltı yesin sen ayrılmış ta olsan hesap ver. Yerinde ben de olsam çıldırırdım..
![]()
Seni kıskanmaya başladı sanki. Ayrı da olsa erkeklik taslıyor. Çok sinir bozucu.Onun agzına etmeme cok az kaldı, sabrım bıttı, daha sabah konustuklarını falan kımseye demedım demem de, ay yarabbım ben nasıl bı kaosun ıcındeyım
Beyınsız öküz, su ıs bı nıhayete ersın de ben onu sıfırlayacagım az kaldı. Ben hesap verecekmısım bak bak ne ısler karıstırıyormusum, öküz öleli cok oldu da ortaklıgın bozulduguna ıkna olmuyo ıt oglu ıtSeni kıskanmaya başladı sanki. Ayrı da olsa erkeklik taslıyor. Çok sinir bozucu.
Herkese ayrı ayar cekmekten de yoruldum artık ya. Vallahı eskıye ayrı yenıye ayrıZamanla ayrı olmanıza alışır. Ama yine de sen dikkat et kendine Allah korusun zarar vermeye falan kalkışır bir de. Avukatın da yanında durması her şeye rağmen iyi bence. Arada ayarı çekersin alışır o da.