Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konuyu zaten sıcağı sıcağına takip ediyorum da birde yan konularını da okuyorum. Bu yüzden diyeceğim şu ki

'' Meğer ne çok acı sığdırmışsın hayatına''

Ooff birde varya bütün dengesizler senin konularını mı bulmuş gerçekten hepsini sabırla okumak ve beğenmedim tuşuna basmamak için kendimi çok zor tuttum.
Cidden haklıymışsın bunları psikiyatristler, psikologlar bulamaz bunlarda ''ben normol bor insonom'' diye dolaşırlar. Gıcık olduklarımın ağzına kürekle furasım geldi.
:sinirli:

Bu gün bayanlar partisi var yani 😁 afiyet olsun, bebişe vitamin olsun.
Tüh siz şimdi haftada bir gün rahatla buluşabileceksiniz, bu kötü oldu. Sen izin belgesi çıkaramazsın değil mi gerekçen yok 😔
Cıkartamam tabı nasıl cıkartcam cıkartsam bıle uzun surelı olmaz. En fazla 48saatlık.bugun dıyetı bozasım var cok pıs ama bozmucam sabah kılo verdıgımı gormem lazım motıvasyon olsun :KK70: :KK53:

Konuyu zaten sıcağı sıcağına takip ediyorum da birde yan konularını da okuyorum. Bu yüzden diyeceğim şu ki

'' Meğer ne çok acı sığdırmışsın hayatına''

Ooff birde varya bütün dengesizler senin konularını mı bulmuş gerçekten hepsini sabırla okumak ve beğenmedim tuşuna basmamak için kendimi çok zor tuttum.
Cidden haklıymışsın bunları psikiyatristler, psikologlar bulamaz bunlarda ''ben normol bor insonom'' diye dolaşırlar. Gıcık olduklarımın ağzına kürekle furasım geldi.
:sinirli:
Hersey bı tarafa kadın kadının dusmanı gercekten ya. Kahvaltıya zeytın salatası falan yapmadıgım ıcın beni dışladılar ahdkdhsjsj:KK53::KK70:

Hersey bı tarafa kadın kadının dusmanı gercekten ya. Kahvaltıya zeytın salatası falan yapmadıgım ıcın beni dışladılar ahdkdhsjsj:KK53::KK70:
Evet ben 5.sayfaya kadar dayanabildim vardır dayanıp okuyabilenler ama kadın bildiğin menü söylemiş ve tutturuyor birde böyle olacaktıda olmalıydıda. Birde yorumlarını beğenmeyenleri o da beğenmemiş 😄. Gerçekten bazıları ben burdayıııııım sıkıntılıyıııım diye bağırıyor.
Neyse bugünlük sinir küpü olma dozumuzuda aldık çok şükür :sopa:

Evet ben 5.sayfaya kadar dayanabildim vardır dayanıp okuyabilenler ama kadın bildiğin menü söylemiş ve tutturuyor birde böyle olacaktıda olmalıydıda. Birde yorumlarını beğenmeyenleri o da beğenmemiş 😄. Gerçekten bazıları ben burdayıııııım sıkıntılıyıııım diye bağırıyor.
Neyse bugünlük sinir küpü olma dozumuzuda aldık çok şükür :sopa:
Nalet gitsin bağa da ama, konserve dılımlı zeytın alıp konserve mısır ve konserve kozlenmıs bıberle karıstıramamısım :KK70: :KK53:

Gönaydınslar olsun bağyanlar
Ex öküz cocukları almaya gelıyorum dıye mesaj atmıs. Gormezden geldım mesajı hemen cocukları hazırladık. Bakıcı kıza dedım. Ben kapıya cıkmayayım sen tek tek cıkar cocukları. Abla bız pazarları ceza yıyebılırız abı hıc takmıyor bunu dedı. Banane dedım ya ceza yersenız de o odeyecek,sız hazırlanın dedım. Kapıya geldı, merdıvenden dınlıyorum, bakıcı kıza love ablan nerde dedı. Yukarda o calısıyor ben hazırladım cocukları dedı. Iyı tamam dedı baska ses yok. Oglan bagırıyo anneaaağ bis cıkıyos anneaaağ. Hıc seslemedım, opmustum gıtmeden dıye. Anne calısıyomus dedı ex öküz cektıler kapıyı cıktılar. Bakıcı kıza mesaj attım kacta doneceksınız bı agız yokla bakayım dıye. Sormus cocukların uyku saatıne yetısır mıyız abı demıs, o da 7gibi gıdersınız, ıkı saat gec gıtsenız o cok bılmıs ablan ölmez korkma demıs shdkddhsk cok bılmısmıs, itoglu it, aslında 5te getırmesı gerekıyor ama sorun cıkarmıcam. Sevdeyi kahveye davet ettım. Hava berbat ıcım sıkılıyodu, ıyı oldu
Sana laf ilettirmeyide es geçmiyor güya kendini hatirlatiyor 🙈🙈😁

Sana laf ilettirmeyide es geçmiyor güya kendini hatirlatiyor 🙈🙈😁
Duymazdan geldım, cunku yıne hazırlanmıstım yıne gorse vayy yasak olan gunde sen gıdemeyecegıne gore bu eve kım gelıyo tantanası yapacak hıc ugrasamam. Az daha sabır bes altı ay daha sonrası yallah

Duymazdan geldım, cunku yıne hazırlanmıstım yıne gorse vayy yasak olan gunde sen gıdemeyecegıne gore bu eve kım gelıyo tantanası yapacak hıc ugrasamam. Az daha sabır bes altı ay daha sonrası yallah
Aynen bu ön görunle günün harika gececek. Ona gözukseydin laflariyla az da olsa sinirlerini bozabilirdi 🤨🤨

Bu muymuş zeytin salatası, hayatımda hiç denk gelmedim.
Karaktersiz dolu memleketti
He nolcağdı ya, belkı ıcıne cevız maydonoz falan da koyan vardır, baska turlusunu aklım hafsalam almadı ya ustune cıkolata sosuyla mı servıs yapıyolar acaba akdshslsjsj

Bende cayın yanına mı yapsam dıye dusundum buzlukta boreklerım vardı bıde kısır yaptım mozaik pastam var bıde patates yapayım da tam bes cayı olsun ahdkshssksh:KK53::KK70:sevde senın kısırını cok ozledım musaıt bı ara yapar mısın demıstı, yapmaz mıyım lağğn ben bal olsun sıfa olsun ıkısıne de:KK72:kızım elıme poset alıp cıkaam ancak 9da varırım hsfkdhdjdh arabayla 15dk ama yuruyerek cok dolambaclı yol
Lovee sevde bu siteye uye olmaz gıbı bısey demıssın nedeni ne acaba nerden emin oldun merak ettım :KK48:

Lovee sevde bu siteye uye olmaz gıbı bısey demıssın nedeni ne acaba nerden emin oldun merak ettım :KK48:
Sevde ıcın mı dedıgımden bahsedıyorsun?
Ay sevdeyı sende olarak okumusum adhsjshs
Evet ben agzını farklı bı konuyla yoklamıstım kk ya uye olup bak dıye, hıc ısım olmaz gıder doktora sorarım ya benım basımdakı kadınlar bana yetıyo asla uye falan da olmam gıdıp sorunuma cevapta aramam orda demıstı

Mıhlama deme. Oouww avkat bı mıhlama yapmıstı yazlıkta omg dıyorum, bu bedene bu mezıyet on numero :KK53: :KK70:
Çok severiz karı koca, gayet de iyi yaparım 😁 hafta sonu kahvaltısında güzel bir şeyler yiyip keyif yapmadan olmuyor

Çok severiz karı koca, gayet de iyi yaparım 😁 hafta sonu kahvaltısında güzel bir şeyler yiyip keyif yapmadan olmuyor
Off uzun uzadıya miskin miskin yapılan kahvaltılara bayılıyorum, kahvaltı sonrası temız fıncanla ıcılen caya, masadan kalkmadan yakılan sıgaraya öff öfff

Sevde ıcın mı dedıgımden bahsedıyorsun?
Ay sevdeyı sende olarak okumusum adhsjshs
Evet ben agzını farklı bı konuyla yoklamıstım kk ya uye olup bak dıye, hıc ısım olmaz gıder doktora sorarım ya benım basımdakı kadınlar bana yetıyo asla uye falan da olmam gıdıp sorunuma cevapta aramam orda demıstı
Demekki siteyi bılıyor sitenin sistemini diyim sjdjd bilmeyen kısı orda sorunuma cevap aramam filan der mıydı ki :KK70:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X