Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şu kaşarlı pattis tarifini bana da verin lütfen, dün kahvaltıya misafirim vardı bilseydim baharatlı patates değil de kaşarlı patates yapardım
Sımdı pattisleri halka halka kesıp bır kabın ıcınde sıvıyag, tuz ve karabıberle harmanlıyorsun, yaglı kagıt serılı tepsıye koyup fırında 15dk (onceden ısıtılmıs fırın) soyle bı pısırıyorsun, bıcakla bak pıstıyse ve kızarma basladıysa hemen cıkart fırından. Bu arada ılk sıcagı cıktıgı gıbı besamel sos, eger yapamam dersen de bı kutu kremayla karıstırıp borcamla fırına verıyorsun (bu arada borcamın altını tereyagla yagla) sonra ustu kızarmaya baslayınca rendelenmıs kasar ekle ve kızart servıs yap, öff öff dıyorıng :KK53: :dondurma:

Ha bu arada sevde sekerını avkatcım getırdı. Bende gelsene sende dedım, yok gırmeyeyım dedı. Iyı sen bılırsın dedım sevdeyı buyur ettım, abı ıcerden ınsani yemek kokuları gelıyo bence gır dedı. Guc bela gırdı, zaten masayı hazırlamıstım ona da servıs cıkarttım, abı kardes valla masallahları var ahdkdhdsksj ben sadece kısırdan yıyebıldım, malum dıyet. Sonra avkatcım mutfaga cay alma bahanesıyle geldı. Ben getırırdım kalkmasaydın dedım. Ben getırmemıs gıbı yaparım ama sen bu kıyafetle bana servıs yapmaya devam edeceksen cok ısımız var love dedı ahdskshsjsk bundan sonrası lord of the rıngs artık hurrraaaaaaa :KK53: :KK70:

Sımdı pattisleri halka halka kesıp bır kabın ıcınde sıvıyag, tuz ve karabıberle harmanlıyorsun, yaglı kagıt serılı tepsıye koyup fırında 15dk (onceden ısıtılmıs fırın) soyle bı pısırıyorsun, bıcakla bak pıstıyse ve kızarma basladıysa hemen cıkart fırından. Bu arada ılk sıcagı cıktıgı gıbı besamel sos, eger yapamam dersen de bı kutu kremayla karıstırıp borcamla fırına verıyorsun (bu arada borcamın altını tereyagla yagla) sonra ustu kızarmaya baslayınca rendelenmıs kasar ekle ve kızart servıs yap, öff öff dıyorıng :KK53: :dondurma:
Çok güzel bir tarif gibi,denicem , teşekkür ederim ♥️

Ha bu arada sevde sekerını avkatcım getırdı. Bende gelsene sende dedım, yok gırmeyeyım dedı. Iyı sen bılırsın dedım sevdeyı buyur ettım, abı ıcerden ınsani yemek kokuları gelıyo bence gır dedı. Guc bela gırdı, zaten masayı hazırlamıstım ona da servıs cıkarttım, abı kardes valla masallahları var ahdkdhdsksj ben sadece kısırdan yıyebıldım, malum dıyet. Sonra avkatcım mutfaga cay alma bahanesıyle geldı. Ben getırırdım kalkmasaydın dedım. Ben getırmemıs gıbı yaparım ama sen bu kıyafetle bana servıs yapmaya devam edeceksen cok ısımız var love dedı ahdskshsjsk bundan sonrası lord of the rıngs artık hurrraaaaaaa:KK53: :KK70:
Avukat iyi yiyici anladığım kadarıyla, kaç kilo acebasi 🙂

Yaaa love şu ex öküze acayip uyuz oldum 🤦‍♀️ elinin altındayken kıymet bilme, sonra kalk hesap sor dengesiz. Anası ölüyormuş hee çok üzüldük 🙄 bu öküz kıyım kıyım pişmanlık belirtileri gösterecek gibi hissediyorum. Ne giydin sen bugün love avkat bayıldı valla merak ettim🤗😍
Kot etek ve gogus bolgesı capraz body :KK53: :KK53:

Lovecim gerçekten şu ex öküze inanamiyorum yaa ,insan yanindakinin nasıl kıymetini bilmez düşünüyorum aklım almıyor sonra ne karistiriyon diyo 😂 öküz olursun da bu kadar olmazsin arkadaş 😂
Bosver onu, onun sınırlendıgı sey kaybettıkten sonra kıymetımı anlaması degıl kı, anasına helallık vermeyıp normal hayatıma devam edebılmem, yok gece uyku tutmayacak kadar onları dusunecektım, ertesı gune de makyaj yapıp gıyınmemelıyım cunku ex kaynanatör ölüm dosegınde, ooolldu pışıııkkkk:KK12::63:

Bosver onu, onun sınırlendıgı sey kaybettıkten sonra kıymetımı anlaması degıl kı, anasına helallık vermeyıp normal hayatıma devam edebılmem, yok gece uyku tutmayacak kadar onları dusunecektım, ertesı gune de makyaj yapıp gıyınmemelıyım cunku ex kaynanatör ölüm dosegınde, ooolldu pışıııkkkk:KK12::63:
Ayy sadece sinir bozuyorlar başka bişey değil işte 😋

Yaaaa seni yirim yirim :oops: yazmış bile. Benim tarif aynısı bi tek farkı ben yağda yumurta pişirip ekliyorum offf. Sıcak kısır benimki de işteee. Bi kere. Deneyinnn
Güneydoğu anadolu kokusu alıyorum beenn 😍

Bayılırım oraların mutfağına

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X