- 28 Haziran 2011
- 63.615
- 159.721
- 898
Yemek derkenGorduk yemek bıle yedık ahdslshsj nasipmiymiş![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yemek derkenGorduk yemek bıle yedık ahdslshsj nasipmiymiş![]()
Kısır partisi yaptık ucumuz hemde bende ahdkshsjssjYemek derken![]()
En son çay doldurmaya peşinden gelmişti ya acaba didimKısır partisi yaptık ucumuz hemde bende ahdkshsjssj![]()
Ulan adamın kardesı ıcerde daha pattis yok mu love dıyo sen mutfak fantaziği peşindesin, ee ben bısey demıyorum cunku ben alıstırdım ben ben ben sorumlusu benımEn son çay doldurmaya peşinden gelmişti ya acaba didimiçim mi fesat ne
![]()
Ekşın olacak diye düşündüm love kendini suçlama balım, alıştık biz atraksiyon suflelerineUlan adamın kardesı ıcerde daha pattis yok mu love dıyo sen mutfak fantaziği peşindesin, ee ben bısey demıyorum cunku ben alıstırdım ben ben ben sorumlusu benım![]()
![]()
İç Anadolu göbeğinden katılıyorum ammaaaağ yımırtayı kısıra katmayı nerden ne zaman öğrendim bilmiyorum hep öyle yaparım ve kendim bayılarak yirimGüneydoğu anadolu kokusu alıyorum beenn
Bayılırım oraların mutfağına
Sitedeki bütün mutfaklar bahceye bakıyor ayrıca camımda tül yok jaluzi var ve kapı komsularımın cocukları benım okuldalar,ayrıca benım evımdeyız bılmem farkında mısın aklınımı oynattın senEkşın olacak diye düşündüm love kendini suçlama balım, alıştık biz atraksiyon suflelerine![]()
Bıyerde bulusulsa ben kapıdan gırerken daha enselenırım shdksshshİç Anadolu göbeğinden katılıyorum ammaaaağ yımırtayı kısıra katmayı nerden ne zaman öğrendim bilmiyorum hep öyle yaparım ve kendim bayılarak yirimyaaa ilerde bi gün size de ikram etme şeysi olur mu acabağğğğ? Vallahi çok isterim. Kadınlar Klubü zirvesi olsa gelse herkes ama kimlikler gizli.
Ne hoş olur yaaaa
Taam taam ekşın mekşın yok ,bam bam bamSitedeki bütün mutfaklar bahceye bakıyor ayrıca camımda tül yok jaluzi var ve kapı komsularımın cocukları benım okuldalar,ayrıca benım evımdeyız bılmem farkında mısın aklınımı oynattın sen![]()
tövbe tövbe ya, adam masım masım cayını almaya gelmıs, gelınce de ıkı atraksiyon cümlesi söylemiş fekat pattizin kaşarı kadar uzuyo zhdkdhskssh
![]()
Bıyerde bulusulsa ben kapıdan gırerken daha enselenırım shdksshsh![]()
Taam taam ekşın mekşın yok ,bam bam bam![]()
Evet o kadar detay verdım kı elınızde robot resımle bıle gelebılırsınız aynısı cıkarSeni kesin tanırız love![]()
Ay nasıl güldüm. Tansu çilleri burda yazar olarak düşündümSen dua et Sevde tatlı gebelik sarhoşluğu ile annelik gruplarında coşup kk fanı olmasın. Biz ne işim olmaz diyenler gördükbeni tanısan Tansu Çiller burda üyedir bu kız değildir dersin
![]()
Of sus sus felaketımı ellerımle yazıyorum belkıde ahdkssjshsl bana abisi adına yıpranma davası bıle acabılır bu kadar bılgıyle ahskshsjssjSen dua et Sevde tatlı gebelik sarhoşluğu ile annelik gruplarında coşup kk fanı olmasın. Biz ne işim olmaz diyenler gördükbeni tanısan Tansu Çiller burda üyedir bu kız değildir dersin
![]()
Ya çevreye hiç söylememek lazım. Bende arada etrafımdaki kadınlara diyorum kadınlar klubü falan baksanıza diye. Sonra kendimeOf sus sus felaketımı ellerımle yazıyorum belkıde ahdkssjshsl bana abisi adına yıpranma davası bıle acabılır bu kadar bılgıyle ahskshsjssj![]()
Şahsın abısını hor kullanmaktan adımıza dava acılmıs mı ben bı e devlete bakayım ahdksshsjsj![]()
![]()
Öpüş koklaş da yeter öyle dar zamanlardaUlan adamın kardesı ıcerde daha pattis yok mu love dıyo sen mutfak fantaziği peşindesin, ee ben bısey demıyorum cunku ben alıstırdım ben ben ben sorumlusu benım![]()
![]()
Sürekli akıyor konular, binlerce konu var, çok zayıf ihtimal bulmasıOf sus sus felaketımı ellerımle yazıyorum belkıde ahdkssjshsl bana abisi adına yıpranma davası bıle acabılır bu kadar bılgıyle ahskshsjssj![]()
Şahsın abısını hor kullanmaktan adımıza dava acılmıs mı ben bı e devlete bakayım ahdksshsjsj![]()
![]()
Sevişmekten daha zevkli olduğu kesindeeee.Öpüş koklaş da yeter öyle dar zamanlarda![]()