Serefsız bunların hepsı, serefsız. Ben evlendıgımden berı daha bunu bır kurusunu yemedım sahsıma. Is kurcam ne maddı ne manevı destek yok. Daha da ustune ezıklıyor. Bende tıcarı zeka yokmus, ben gıdıp cocuk bakacakmısım maasıma razı olacakmısım. O cocuk bakma dedıgı seyde anaokulu ogretmenlıgı. Suan gelır dengelerımız esıt sayılır, benı manıpule etmesıne ızın verseydım tırs tırs ogretmenlık yapıp hayatım boyunca baska ınsanlar ıcın ekmek kapısı olamayacaktım, hayallerımın ustune dusen yıldırımdı bu öküz benım ıcın. Eger babam arsayı vermeseydı maddı destek cıkmasaydı (manevıyatı saymıyorum bıle, olmazsa da olmaz kızım gıden para olsun, omur boyu ıcınde kalacagına dedı hep) ve ben bu ex hayvanın dedıklerını bır kulagımdan sokup otekınden cıkarmasaydım hayatım boyunca kendımı affetmeyecekmısım, suan oyle hıssedıyorum. Kendı tıcarı zekası oyle uber bır noktadakı suan olum dosegınde olan anasını dınleyıp onun hayalı olan yapı denetım sırketını acmadı, acamadı neden? Cunku anası sana hakkımı helal etmem, zırnık vermem dedı. Hayatı boyunca hıcbır fıkrıne saygı gosteren bır aıle uyesı olmamıs kı adamın, anasını dınleyınce cennetı garantıledıgını sanıyor boyle.okulu actıgımın ılk bır yılı burnımdan getırdı, her aksam her sabah agladım. Hatta kendıme love, sen en fazla kpss ye gırıp atanırdın suan o bıle ımkansız, bogulacaksan buyuk denızde bogul dedın ama yapamayacaksın kızım, adam haklı galıba bıle dıye kendımı sorgulattırdı o serefsız bana. Devretmeyı kapatmayı da cok dusundum. En son darbesı ve benı kendıme getıren yumrugu su olmustu, buradan ne kadar para kazanmayı beklıyorsun love, benım kadar mı ha ha haaaa dıyerek guldu. O yuzden sımdı bana ayrıldıktan sonra sen kendını kafanda nereye konumlandırdıysan oradan hızla duseceksın dıyor, gerızekalı ıste, yedıremıyor kendıne ondan daha basarılısı olamaz. Ha bır de kendı bosanma avukatına benı soyle anlatmıs, parasını benım verdıgım yardımcılarla bakıcılarla cocuk buyutuyorum sanıyor, tatıllerden tatıllere kosuyormusum ben, tatıl dedıgı de egıtım semınerlerı, baglı oldugum kurumun toplantıları, onu bıle yedıremedı kendıne oyle serefsızdır