Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kız maşallah nazarım değecek, ne kalın derin varmış. Ben katil olmuştum şimdiye.
Ee boylesıne kendı sevıyesıne ınmeden dert anlatamıyorsun, salon kadını kısılıgınden mahalle dılberıne baglamadan anlamıyor ıste okuz cunku. Dılerım ben ve tum kadınlar hayatının hıcbır donemınde boyle ayılara maruz kalmazlar. Ulan ınsan cevresıne de mahcup oluyor, ınsan ıcıne cıkarıyorsun ne mal oldukları karsıdan cakıyor sonra gelsın laflar boyle kadınlar hep boyle okuzlere dusuyor dıye dıllere pelesenk oluyorsun:KK51:

şu an tek başınasın ne işi var ki evin
Hafta sonu eşimle anneme gittik. Sonra o iş için kaldı ben döndüm. Çamaşırları yıkayamadım geçen hafta yani. Şimdi pazartesiden beri onları yıkayıp ütülüyorum.

Genel temizlik falan. E gece 9da eve girince parça parça yapıyorum mecburen.

Ama eşim yokken işim çok daha az valla. Kafamı dinledim bu hafta misss.

Hafta sonu eşimle anneme gittik. Sonra o iş için kaldı ben döndüm. Çamaşırları yıkayamadım geçen hafta yani. Şimdi pazartesiden beri onları yıkayıp ütülüyorum.

Genel temizlik falan. E gece 9da eve girince parça parça yapıyorum mecburen.
Allah kolaylık versin, arkadaşlarının temizliğe geleni falan yok mu, birini çağır en azından temizlikten kurtulursun bu seferlik

Ben de dersten çıktım koşa koşa geldim Love'ın dudiş borsasının nabzını tutmaya. Okuyan da derki T.C.nin gençleri kimlere emanet yarebbi :KK48: Ne var, zihnimizi ruhumuzu diri tutmaya çalışıyoruz, napalım yani :KK14:
Adam haftasonu için masaj jeli almış ya la:KK53::KK70: zorla kıçımı dondurtacak dağlarda bayırlarda:KK59::KK8:

Garibanın yüzü gülürmüğğ günlerinden herkese marabaağ arkadaslar
Gözümü ex öküzün okulun kapısında beklemesıyle acmıs bulunmaktayım. Sınırlendım mı, hayır! :kahve::KK51:
Ya bu ciddi ciddi dizi izleyip gaza geliyor galiba, benim de gizli zevkim Sadakatsiz ama bölüm sonu yazıları akınca kapatıp popomu devirip uyuyorum yani, spoiler vermek gibi olmasın ama sonu iyi olmuyor o kapıya gelmelerin... hadi hayırlısı.

Garibanın yüzü gülürmüğğ günlerinden herkese marabaağ arkadaslar
Gözümü ex öküzün okulun kapısında beklemesıyle acmıs bulunmaktayım. Sınırlendım mı, hayır! :kahve::KK51:
Derdi ne, çocukları hafta sonu yatılı ver demrk için mi gelmiş

Ya bu ciddi ciddi dizi izleyip gaza geliyor galiba, benim de gizli zevkim Sadakatsiz ama bölüm sonu yazıları akınca kapatıp popomu devirip uyuyorum yani, spoiler vermek gibi olmasın ama sonu iyi olmuyor o kapıya gelmelerin... hadi hayırlısı.
Serefsız kopek, ben sıze ne dedım al dıyene kadar darlayacak dıye. Aa sabah arabayı otoparka bıraktım okulun hemen arka tarafı, hafıf kar atıyor, basım onumde okula gırdım ıslanmayayım dıye hafıf tempolu kosturuyorum. Love dedı bırı, kafamda da sal var anlayamadım bastan yurumeye devam ettım, lovee dıye bagırdı tekrar kaldırdım kafamı, gerızekalı okula gelmıs. Ne ısın var senın burda, kahvaltıya geldıysen kargalar bahce tarafında oraya gıt dedım. Geceden talim mi yapıyorsun x i görünce su lafı sokarım dıye dedı. Ha yok dedım senı gorunce spontane gelısıyor ıcımden sövmek gelıyor ama senın ıcın agzımı yorduguma degmez, soyle ısım var dedım. E bı kahvenı ıcerım hava buz gıbı gec kaldın senı beklerken usudum dedı. Tabı nasıl olsun kahven bol sıyanurlu mu dedım, yürü git polıs cagırttırma buraya dedım. Yuzsuz kopek kahve ıcıp konusacakmısız. Love cocukları cumadan almak ıstıyorum dedı. Vermıyorum napacaksın, cumartesı alırsın aksam saatını gecırmeden getırırsın, pazarda aynı sekılde dedım. Neden yatılı alamıyorum ya ozledım cocuklarımı dedı. Alamazsın ya vermıyorum bıdaha buraya gelırsen polısı ararım cok cıddıyım, sana dava acarım degıl okula aynı semte bıle gıremezsın benımle dedım. Ya buraya olay cıkarmaya gelmedım alayım lütfen ne ınatsın ya dedı. O an bombayı patlattım. Lanet olsun senın gıbı babaları oldugu ıcın, al pazartesı sabahı da bırak artık sus dedım. Insan gıbı bır sefer soylemekten anlamıyorsun ılla ınada bındıreceksın dedı. Sus ve yallah dedım. Ben ıcerı gırdım o da gıttı :KK53: :KK76:

Serefsız kopek, ben sıze ne dedım al dıyene kadar darlayacak dıye. Aa sabah arabayı otoparka bıraktım okulun hemen arka tarafı, hafıf kar atıyor, basım onumde okula gırdım ıslanmayayım dıye hafıf tempolu kosturuyorum. Love dedı bırı, kafamda da sal var anlayamadım bastan yurumeye devam ettım, lovee dıye bagırdı tekrar kaldırdım kafamı, gerızekalı okula gelmıs. Ne ısın var senın burda, kahvaltıya geldıysen kargalar bahce tarafında oraya gıt dedım. Geceden talim mi yapıyorsun x i görünce su lafı sokarım dıye dedı. Ha yok dedım senı gorunce spontane gelısıyor ıcımden sövmek gelıyor ama senın ıcın agzımı yorduguma degmez, soyle ısım var dedım. E bı kahvenı ıcerım hava buz gıbı gec kaldın senı beklerken usudum dedı. Tabı nasıl olsun kahven bol sıyanurlu mu dedım, yürü git polıs cagırttırma buraya dedım. Yuzsuz kopek kahve ıcıp konusacakmısız. Love cocukları cumadan almak ıstıyorum dedı. Vermıyorum napacaksın, cumartesı alırsın aksam saatını gecırmeden getırırsın, pazarda aynı sekılde dedım. Neden yatılı alamıyorum ya ozledım cocuklarımı dedı. Alamazsın ya vermıyorum bıdaha buraya gelırsen polısı ararım cok cıddıyım, sana dava acarım degıl okula aynı semte bıle gıremezsın benımle dedım. Ya buraya olay cıkarmaya gelmedım alayım lütfen ne ınatsın ya dedı. O an bombayı patlattım. Lanet olsun senın gıbı babaları oldugu ıcın, al pazartesı sabahı da bırak artık sus dedım. Insan gıbı bır sefer soylemekten anlamıyorsun ılla ınada bındıreceksın dedı. Sus ve yallah dedım. Ben ıcerı gırdım o da gıttı :KK53: :KK76:
Öküz 😂🤪

Ayyy inşallah olmazsın Loveeee. Yazamadım ama okudum. Tatil planı ok galibağğğğ çok mutlu oldummm. Bizimde sevgiliyle bir yıl olacak hediye için masaj alıcaktım ammaa adam hoşlanmıyormuş o_O Ne alayım ya klasik olsun istemiyorum
Hap bitti mi hemen ikinci kutuya geç pazartesi bırakırsın, ben daha önce yapmıştım öyle
Hapın bıtmesıne 3gun kaldı. Belkı pazar olabılırım ınsallah olmam:110:takım elbıse gıyıyormu senın bey?

Ben malımı bılıyorum ya arayacaktı ya eve gelecektı, okula gelmıs ayı. Sımdı ayakları kıcına vura vura gıttı, sorsan ısrar ettım, darladım vermek zorunda kaldı der:KK53::KK70:minik beyin:KK71:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X