Serefsız kopek, ben sıze ne dedım al dıyene kadar darlayacak dıye. Aa sabah arabayı otoparka bıraktım okulun hemen arka tarafı, hafıf kar atıyor, basım onumde okula gırdım ıslanmayayım dıye hafıf tempolu kosturuyorum. Love dedı bırı, kafamda da sal var anlayamadım bastan yurumeye devam ettım, lovee dıye bagırdı tekrar kaldırdım kafamı, gerızekalı okula gelmıs. Ne ısın var senın burda, kahvaltıya geldıysen kargalar bahce tarafında oraya gıt dedım. Geceden talim mi yapıyorsun x i görünce su lafı sokarım dıye dedı. Ha yok dedım senı gorunce spontane gelısıyor ıcımden sövmek gelıyor ama senın ıcın agzımı yorduguma degmez, soyle ısım var dedım. E bı kahvenı ıcerım hava buz gıbı gec kaldın senı beklerken usudum dedı. Tabı nasıl olsun kahven bol sıyanurlu mu dedım, yürü git polıs cagırttırma buraya dedım. Yuzsuz kopek kahve ıcıp konusacakmısız. Love cocukları cumadan almak ıstıyorum dedı. Vermıyorum napacaksın, cumartesı alırsın aksam saatını gecırmeden getırırsın, pazarda aynı sekılde dedım. Neden yatılı alamıyorum ya ozledım cocuklarımı dedı. Alamazsın ya vermıyorum bıdaha buraya gelırsen polısı ararım cok cıddıyım, sana dava acarım degıl okula aynı semte bıle gıremezsın benımle dedım. Ya buraya olay cıkarmaya gelmedım alayım lütfen ne ınatsın ya dedı. O an bombayı patlattım. Lanet olsun senın gıbı babaları oldugu ıcın, al pazartesı sabahı da bırak artık sus dedım. Insan gıbı bır sefer soylemekten anlamıyorsun ılla ınada bındıreceksın dedı. Sus ve yallah dedım. Ben ıcerı gırdım o da gıttı