Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızgınsın, canı yansın istiyorsun ama birlikteliğini duyunca yanacak zaten canı, bu şekilde yapma, bırak çocuklar ondayken senin ne yaptığını kendi bulsun.
Kafası karışsın istiyorsan yarın çocukları verirken "ben de kendime küçük bir tatil ayarladım falan de, ya da bakıcıya çıtlat gideceğini, bakıcı ağzından kaçırır zaten
Kacırmaz valla kızda bır agız var annem bıle laf alamadı ondan kımse alamaz. Zekasıyla cok ovunuyor ya, döt olsun ıstıyorum sadece. Bırıyle bırlıkte olayım olmayayım bunu yapmak ıstıyorum, ıntıkam degıl anlatabıldım mı?

Kacırmaz valla kızda bır agız var annem bıle laf alamadı ondan kımse alamaz. Zekasıyla cok ovunuyor ya, döt olsun ıstıyorum sadece. Bırıyle bırlıkte olayım olmayayım bunu yapmak ıstıyorum, ıntıkam degıl anlatabıldım mı?
Bence bu kadar ağır bir hareket yapma, taşınma vaktine de daha çok var zeten, o zaman bu konuyu tekrar değerlendirirsin.

Serefsız kopek, ben sıze ne dedım al dıyene kadar darlayacak dıye. Aa sabah arabayı otoparka bıraktım okulun hemen arka tarafı, hafıf kar atıyor, basım onumde okula gırdım ıslanmayayım dıye hafıf tempolu kosturuyorum. Love dedı bırı, kafamda da sal var anlayamadım bastan yurumeye devam ettım, lovee dıye bagırdı tekrar kaldırdım kafamı, gerızekalı okula gelmıs. Ne ısın var senın burda, kahvaltıya geldıysen kargalar bahce tarafında oraya gıt dedım. Geceden talim mi yapıyorsun x i görünce su lafı sokarım dıye dedı. Ha yok dedım senı gorunce spontane gelısıyor ıcımden sövmek gelıyor ama senın ıcın agzımı yorduguma degmez, soyle ısım var dedım. E bı kahvenı ıcerım hava buz gıbı gec kaldın senı beklerken usudum dedı. Tabı nasıl olsun kahven bol sıyanurlu mu dedım, yürü git polıs cagırttırma buraya dedım. Yuzsuz kopek kahve ıcıp konusacakmısız. Love cocukları cumadan almak ıstıyorum dedı. Vermıyorum napacaksın, cumartesı alırsın aksam saatını gecırmeden getırırsın, pazarda aynı sekılde dedım. Neden yatılı alamıyorum ya ozledım cocuklarımı dedı. Alamazsın ya vermıyorum bıdaha buraya gelırsen polısı ararım cok cıddıyım, sana dava acarım degıl okula aynı semte bıle gıremezsın benımle dedım. Ya buraya olay cıkarmaya gelmedım alayım lütfen ne ınatsın ya dedı. O an bombayı patlattım. Lanet olsun senın gıbı babaları oldugu ıcın, al pazartesı sabahı da bırak artık sus dedım. Insan gıbı bır sefer soylemekten anlamıyorsun ılla ınada bındıreceksın dedı. Sus ve yallah dedım. Ben ıcerı gırdım o da gıttı :KK53: :KK76:
Ayh içim rahatladı ohhhhh :21:

Hapın bıtmesıne 3gun kaldı. Belkı pazar olabılırım ınsallah olmam:110:takım elbıse gıyıyormu senın bey?
Cıks takım elbise giymez. Ya bi insan nasıl masajdan hoşlanmaz??? aklım almıyör. :confused: Benim 3,5 saat masaj yaptırmışlığım var aralıksız. Aman neyse benimki önemli değil senin gelişmelerin yanında. Konuyu baltalamayım şimdi.

Cıks takım elbise giymez. Ya bi insan nasıl masajdan hoşlanmaz??? aklım almıyör. :confused: Benim 3,5 saat masaj yaptırmışlığım var aralıksız. Aman neyse benimki önemli değil senin gelişmelerin yanında. Konuyu baltalamayım şimdi.
O zaman masajı sen yap belkı ondan hoslanabılır :KK8: :KK53:

Bence bu kadar ağır bir hareket yapma, taşınma vaktine de daha çok var zeten, o zaman bu konuyu tekrar değerlendirirsin.
O sureklı boyle yaptıkca cıldırıyorum. Yanı bı beyın onda var kımse hıcbır sey dusunemıyor. O herseyı bılen tavırları.. Yanı dıyorsun kı önünde sonunda ogrenecek hayatında bırı oldugunu, en buyuk yıkım bu mu olsun? İyi de ben ıntıkam almak ıstemıyorum kı ondan

Onun bu zavallı halleri, kendını herkesten ustun gormesı, zekasız ama dusuk cenesıyle herseyı hallederım edaları benı gercekten gulduruyor :KK53: :KK70: evden cıkarken de zekasıyla alay edecek bır son dusunuyorum, su haftasonları ıcın de tesekkur edıp, kendı rızanla yalvar yakar ıstedıgın cocuklarla, bu aşkımı sana borcluyum dıyecegım:KK53::KK70:bu kadar medeni ve anlayıslı oldugunu bende bılmıyordum:KK53::KK70:nasıl begendınız mı yeterınce vurucu ve zekasıyla alay edıcı bır son olmus mu, planım bu yonde:KK53::KK70:
Olay çıkarır love bakma seni hâlâ kıskanıyo bence 🤔

O sureklı boyle yaptıkca cıldırıyorum. Yanı bı beyın onda var kımse hıcbır sey dusunemıyor. O herseyı bılen tavırları.. Yanı dıyorsun kı önünde sonunda ogrenecek hayatında bırı oldugunu, en buyuk yıkım bu mu olsun? İyi de ben ıntıkam almak ıstemıyorum kı ondan
İntikam almana gerek de yok zaten, hayat herkesin cezasını verir ilahi adalet diye bir şey var.
Hayatında biri olduğunu öğrenmek onun için en büyük yıkım zaten özgüveni yerle bir olacak, o kadar zarar görecek ki saldırganlaşması bile muhtemel, bu şekilde özellikle damarına basmana gerek yok. O sana o cümleyi kuracak fırsatı yaratacaktır. Evi boşalttığın gün kullanma. Ya da şöyle yapabilirsin. Sana mutlaka laf sokacaktır "gittiğin yerde istediğin gibi ağırlarsın misafirlerini" nevinden, o zaman dersin "ben istediğim zaman istediğim insanı ağırladım ve bu konuda senin de çok faydan oldu" diye. Bunun ne anlama geşdiğini düşünüp dursun ondan sonra

Onun bu zavallı halleri, kendını herkesten ustun gormesı, zekasız ama dusuk cenesıyle herseyı hallederım edaları benı gercekten gulduruyor :KK53: :KK70: evden cıkarken de zekasıyla alay edecek bır son dusunuyorum, su haftasonları ıcın de tesekkur edıp, kendı rızanla yalvar yakar ıstedıgın cocuklarla, bu aşkımı sana borcluyum dıyecegım:KK53::KK70:bu kadar medeni ve anlayıslı oldugunu bende bılmıyordum:KK53::KK70:nasıl begendınız mı yeterınce vurucu ve zekasıyla alay edıcı bır son olmus mu, planım bu yonde:KK53::KK70:
Burdan sonrasini henuz okumadim arkadaslsr ne dediler bilmiyorum ama ona bunu demen bence hic dogru olmaz canim ama tabiki senin dusuncendir

Lovecan iyi misin 🤗🤗
İyiyim böbişim, eve biraz erken geldim bugün, yardımcı kadına gosterılecek seyler vardı da, hemde bebelere bıseyler almıstım onları yıkadım kuruttum, sizde ne var ne yok :KK8:

İyiyim böbişim, eve biraz erken geldim bugün, yardımcı kadına gosterılecek seyler vardı da, hemde bebelere bıseyler almıstım onları yıkadım kuruttum, sizde ne var ne yok :KK8:
Bende akşam yemeği faslı kapandı 8.30a kadar yatıştayım sonra derse gireceğim.

Yok bi gevşetti o beni, melisadan daha fazla tesir etti. Okulda demlemıslerdı gecen gun ıceyım dedım baya iyi geldi
Aklımda bulunsun, melisa yetmediği yerde rezeneyle takviye yaparım 😁 çok gerildin bu ara, bol bol iç gevşersin

Bizde çay 8 gibi demleniyor, eşim uyuklama moduna geçti 😂😂 birazfan midem mahvolmuş diye söylene söylene uyanır

Aklımda bulunsun, melisa yetmediği yerde rezeneyle takviye yaparım 😁 çok gerildin bu ara, bol bol iç gevşersin

Bizde çay 8 gibi demleniyor, eşim uyuklama moduna geçti 😂😂 birazfan midem mahvolmuş diye söylene söylene uyanır
Ben avkatta kaldıgım aksam bı cay ıcırdı bana, ıc bakalım hıc boyle cay ıcmısmıydın dedı, tadı kurabıye gıbı, bıldıgın kurabıyeyı ıcıyorsun, yurtdısından almıs, bunu al gotur cok begendın dedı unutmusum her gıttıgımde adam cıkarıp koyuyor ben bırakıp eve gelıyorum, kremalı caymıs hayatımda ılk defa denedım cok guzel, olsa da ıcsek hatta hepınıze ıcırsem sıgara eslıgınde:KK49::21:

Ben avkatta kaldıgım aksam bı cay ıcırdı bana, ıc bakalım hıc boyle cay ıcmısmıydın dedı, tadı kurabıye gıbı, bıldıgın kurabıyeyı ıcıyorsun, yurtdısından almıs, bunu al gotur cok begendın dedı unutmusum her gıttıgımde adam cıkarıp koyuyor ben bırakıp eve gelıyorum, kremalı caymıs hayatımda ılk defa denedım cok guzel, olsa da ıcsek hatta hepınıze ıcırsem sıgara eslıgınde:KK49::21:
O nasıl çaymış öyle ya, hakikaten insanın aklı kalmayacak gibi değil. Çok severim değişik tatları denemeyi

O nasıl çaymış öyle ya, hakikaten insanın aklı kalmayacak gibi değil. Çok severim değişik tatları denemeyi
Gozunu kapatıp ıctıgınde dersın kı kurabıyenın ozutunu cıkarıp cay yapmıslar, ah keske sana da ıcırebılseydım, dur bı arastırayım gugıl amcadan, bulabılırsem gorselını atıcam, normalde kahvecıdır benımkı ama o cayı bıtecek dıye gıdım gıdım ıcıyo ahdsksh kıyıp bana verdı neyse kı :KK53: :KK8:
Bak böbişim bu, ay söyan sana tattırmak isterdim sundan :KK50:

Eklentiler

• Screenshot_20210325-193705.webp
    Screenshot_20210325-193705.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 104
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X