- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
Arkası açık mı kalacakIste donemsel seyler olabılır, adamın okuzlugu tutmus olabılır gercekten ıstemıyor takatı olmuyor yoruluyor olabılır. Ee sız yoguracaksınız ıste, hemen ıplerı elınıze alın, bak katıbe randevu verdı yok altından gırdı ustunden cıktı aldı mı aldı ama
Mehoooo yazdıgımı eksık okuma, onune onluk takacaksın yazdım dantellı
Evet açık, olayı o ya jartiyerinArkası açık mı kalacak
Anladım kız anladım sonradan gördüm yazdığını
Iste donemsel seyler olabılır, adamın okuzlugu tutmus olabılır gercekten ıstemıyor takatı olmuyor yoruluyor olabılır. Ee sız yoguracaksınız ıste, hemen ıplerı elınıze
Artık nicelige değil de niteliğe bakıyorum,benim libidom da düştü son zamanlarda,yanasasim gelmiyor pek, yanassam belki olacak,hatta Çarşamba günü az kalsın bir şeyler olacaktı,alının, bak katıbe randevu verdı yok altından gırdı ustunden cıktı aldı mı aldı ama
Mehoooo yazdıgımı eksık okuma, onune onluk takacaksın yazdım dantellı
Bixim ayakta olmuyor boy farkı çok, 160 a 185, topuklu da kurtarmaz bizi,Evet açık, olayı o ya jartiyerintappıklı ayakkabılarımı da giyince gercekten dehşet bi pozisyon oluyor yea, oldugumuz yerde bıle ılıskıye gırebılırız boy farkı kapandıgından ınsallah belım tutulmaz amın
Yanlıs yapıyorsun bence, lıbıde dusus varsa zemonun kullandıgını duzenlı kullan arttırmaya bak. Adam her yanastıgında reddedersın sonrası libido killer bebeğimArtık nicelige değil de niteliğe bakiyoo,benim libidom da düştü son zamanlarda,yanasasim gelmiyor pek, yanassam belki olacak,hatta Çarşamba günü az kalsın bir şeyler olacaktı,
üşeniyorum,aman hafta sonu sakin sakin yaparız diyorum, hafta içi hem iş hem ev hem cocuklar yoruyor,
Ben topuklu gıyınce esıtlenıyoruz, cok ergonomık bır kadınım yeaBixim ayakta olmuyor boy farkı çok, 160 a 185, topuklu da kurtarmaz bizi,
Ulan sekse kaza susu vermek neden ahdskshsj az kalsın bıseyler olacaktı ne demek meho benı benden aldın adhskdhsk allah korumus da bıseyler olmamıs sukurler olsun mode onArtık nicelige değil de niteliğe bakıyorum,benim libidom da düştü son zamanlarda,yanasasim gelmiyor pek, yanassam belki olacak,hatta Çarşamba günü az kalsın bir şeyler olacaktı,
üşeniyorum,aman hafta sonu sakin sakin yaparız diyorum, hafta içi hem iş hem ev hem cocuklar yoruyor,
Bizim normalde de boylar eşit. Ama ayakta yüz yüze beceremiyoruz. Anlamadım pipisi yetişmiyor herhalldeeeeBen topuklu gıyınce esıtlenıyoruz, cok ergonomık bır kadınım yea
Kız yanına sokuldum miniğim uyumuştu büyükler de odalarına çekilmişti,adamin kıvama geldi bir yerleriUlan sekse kaza susu vermek neden ahdskshsj az kalsın bıseyler olacaktı ne demek meho benı benden aldın adhskdhsk allah korumus da bıseyler olmamıs sukurler olsun mode on
Bak oyle zor oluyorsa tek ayagını bıyere kaldır, zaten sporda yapıyormussun zorlanmazsın esnerken. Bızde de son olanda bende topuklu falan yoktu oyle olunca cenesıne gelıyor boyum, benı kucagına aldı duvara dayadı oyle kolay oldu yoksa 71 kg kaldırmak sureklı asagı yukarı kaldırıp ındırmek de zor, benımkı de spor yapıyor sanırım ondan cok zorlanmadı ama ben cok kastım hem duvardayım hem bacaklarımı belıne dolanmıs tutmak zorundayım kac gun belım agrıdı cunku spor yapmıyorum tek yaptıgım spor aktıvıtesı sufle olunca sonuc bu oluyor.Bizim normalde de boylar eşit. Ama ayakta yüz yüze beceremiyoruz. Anlamadım pipisi yetişmiyor herhalldeeee
Ay bence yanlış yapıyorsun. Dün kısacık ayaküstü olurduuu hafta sonu uzunn. Arada şipşak da olsun ne var yaniiii... Hem yarım kalırdı falan heyecan olurdu. Cık cık cık stratejik hatta benceeeKız yanına sokuldum miniğim uyumuştu büyükler de odalarına çekilmişti,adamin kıvama geldi bir yerlerisonra vazgeçtim aman dün banyo yaptım şimdi kim banyo yapacak dedim,bir de kapıyı kilitleriz ama cocuklar kapıya dayanabilir, öyle kısacıkta istemiyorum biraz uzun sürsün istiyorum,
Bu arada iyiki yapmamışız yarım kalacaktı,zil zaldi komşu apt aidatı istemeye gelmiş
Eşime dedim iyi ki yapmamışız iş üstünde yakalanacaktiktişörtünü indirip öyle çıktı kapıya
Bende yarın gıderken pipi masajı yapmayı dusunuyorum ustten usttenKız yanına sokuldum miniğim uyumuştu büyükler de odalarına çekilmişti,adamin kıvama geldi bir yerlerisonra vazgeçtim aman dün banyo yaptım şimdi kim banyo yapacak dedim,bir de kapıyı kilitleriz ama cocuklar kapıya dayanabilir, öyle kısacıkta istemiyorum biraz uzun sürsün istiyorum,
Bu arada iyiki yapmamışız yarım kalacaktı,zil zaldi komşu apt aidatı istemeye gelmiş
Eşime dedim iyi ki yapmamışız iş üstünde yakalanacaktiktişörtünü indirip öyle çıktı kapıya
Heh onu yapıyoruz ya benimki sağolsun tek parmağı ile çevirir beniiBak oyle zor oluyorsa tek ayagını bıyere kaldır, zaten sporda yapıyormussun zorlanmazsın esnerken. Bızde de son olanda bende topuklu falan yoktu oyle olunca cenesıne gelıyor boyum, benı kucagına aldı duvara dayadı oyle kolay oldu yoksa 71 kg kaldırmak sureklı asagı yukarı kaldırıp ındırmek de zor, benımkı de spor yapıyor sanırım ondan cok zorlanmadı ama ben cok kastım hem duvardayım hem bacaklarımı belıne dolanmıs tutmak zorundayım kac gun belım agrıdı cunku spor yapmıyorum tek yaptıgım spor aktıvıtesı sufle olunca sonuc bu oluyor.
Evet butun odaları gezmek çekzel yiaaHeh onu yapıyoruz ya benimki sağolsun tek parmağı ile çevirir beniievde öyle geziyoruz biz. ordan alıyor başka bir yere atıyor. Ben hep kucakta gezerim mesela çay içip goy goy yapıcam adam tutturur tezini yaz. Mutfaktan alıyooor çalışma odasında indiriyor.
Seks meks yokşaka şaka gün içinde aşırı derecede dokunur sever falan. Her yerimi ısırır morartır. Manyaklık
Yalnız şuradaki ayrıntıyı atlamayalım "sana yetememekten korkmak" bu efsane bir cümleAvkat aksam bana bısey ıtıraf ettı. Cok ısteklısın yanı senınle hayatındakı ınsanın mutsuz olması ıcın kendınde cıddı problemlerı olması gerekıyor ben sana yetememekten cok korkuyordum ama senınle bırlıkte oldukca bu korkum yerını daha fazla sehvete arzuya bıraktı dedı. Sureklı senı dusunuyorum,kendımı yenı dogmus herseyı ılk defa yasıyormus gıbı hıssedıyorum dedı. Yanı hıcbır extra olmasa senınle sevısmek bıle oyle guzel kı dedı. Hayatımda ılk defa bırınden boyle bısey duydum ınanılmaz mutluyum, paylasmak ıstedım
Socşye yazdığımı sana da yazayım YAPTIKÇA YAPASIN YAPMADIKÇA YAPMAYASIN GELİYOR erteleme soğuyor kadınlarArtık nicelige değil de niteliğe bakıyorum,benim libidom da düştü son zamanlarda,yanasasim gelmiyor pek, yanassam belki olacak,hatta Çarşamba günü az kalsın bir şeyler olacaktı,
Kısa değil ama bizde de var o sorun, ayakta zor, o yüzden sevmiyorum.Bizim normalde de boylar eşit. Ama ayakta yüz yüze beceremiyoruz. Anlamadım pipisi yetişmiyor herhalldeeee
Lan kapıyı kapatınca kaldığın yerden devam etsene yarım bırakılır mı öyleKız yanına sokuldum miniğim uyumuştu büyükler de odalarına çekilmişti,adamin kıvama geldi bir yerlerisonra vazgeçtim aman dün banyo yaptım şimdi kim banyo yapacak dedim,bir de kapıyı kilitleriz ama cocuklar kapıya dayanabilir, öyle kısacıkta istemiyorum biraz uzun sürsün istiyorum,
Ohoo ben her yerim morarım gidiyorum işe 3 senedir.Evet butun odaları gezmek çekzel yiaabızımde en son bı gogus morarıklıgı oldu, cok ozur dıledı valla ben nasıl oldugunu anlamadım dıye bıtanede boynumun arka tarafıyla kurek kemıgı arasında var, allahtan boynumda falan degıldı bogazlı gıymeyı hıc sevmıyorum da
DımıYalnız şuradaki ayrıntıyı atlamayalım "sana yetememekten korkmak" bu efsane bir cümle
İltifat duymak güzel, ben de adama iltşfat ediyorum ama bimukabele bulamıyorumolmamış benimki bakalım ne zaman olacak. Ben egosunu yükseltmeye devam edeyim bakalım nereye kadar.
Socşye yazdığımı sana da yazayım YAPTIKÇA YAPASIN YAPMADIKÇA YAPMAYASIN GELİYOR erteleme soğuyor kadınlar
Kısa değil ama bizde de var o sorun, ayakta zor, o yüzden sevmiyorum.
Lan kapıyı kapatınca kaldığın yerden devam etsene yarım bırakılır mı öyle
Ah şu banyo meselesi..Kız yanına sokuldum miniğim uyumuştu büyükler de odalarına çekilmişti,adamin kıvama geldi bir yerlerisonra vazgeçtim aman dün banyo yaptım şimdi kim banyo yapacak dedim,bir de kapıyı kilitleriz ama cocuklar kapıya dayanabilir, öyle kısacıkta istemiyorum biraz uzun sürsün istiyorum,
Sen var ya ölüyü diriltirsinBende yarın gıderken pipi masajı yapmayı dusunuyorum ustten ustten
o kadar oynaşıp morartıp ileri gitmiyorsa o da garipHeh onu yapıyoruz ya benimki sağolsun tek parmağı ile çevirir beniievde öyle geziyoruz biz. ordan alıyor başka bir yere atıyor. Ben hep kucakta gezerim mesela çay içip goy goy yapıcam adam tutturur tezini yaz. Mutfaktan alıyooor çalışma odasında indiriyor.
Seks meks yokşaka şaka gün içinde aşırı derecede dokunur sever falan. Her yerimi ısırır morartır. Manyaklık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?