Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen var ya ölüyü diriltirsin

o kadar oynaşıp morartıp ileri gitmiyorsa o da garip benimki ısırıyorsa sonu yatakta bitiyor kesin
Heh işte bu garip değil mi ya? Yani oynaşmadan saniye geçmez. Ayaklarımı bile öper sever. Bunlar rutin. Günlük aktivitelerimiz.

Sen var ya ölüyü diriltirsin

o kadar oynaşıp morartıp ileri gitmiyorsa o da garip benimki ısırıyorsa sonu yatakta bitiyor kesin
Bende 100kahveden 2sini ben yapmısımdır, bılıyorsunuz kı adam bana kahve bıle yaptırmıyor, geldı kahve yaparken bana sarıldı, bısey yapmak ıstıyorum ama dedı, bende ne yapacaksın yap bakayım dedım, elını etegımden ıcerı soktu, of sen benı delırtıyorsun,bırak kahveyı dedı olmaz once ıcelım dedım, elım burdayken ıcemeyız ben sana yenısını yaparım dedı sonrası hobaleyyyy

Söylüyorum ya, en son dün akşam senin her dokunuşun benim için çok güzel dedim daha ne diyeyim adama
Bunlar cok da sıhırlı kelımeler degıl sankı yaw, ben avkata sen her aklıma geldıgınde sırılsıklam oluyorum dıyorum, sonrası 46488karakterlık davetkar mesajlar

Bunlar cok da sıhırlı kelımeler degıl sankı yaw, ben avkata sen her aklıma geldıgınde sırılsıklam oluyorum dıyorum, sonrası 46488karakterlık davetkar mesajlar
Ohaaaa Love ben şimdi avukata da benim kocaya da hak verdim. Öyle kadına öyle adam, böyle kadına böyle adam yani! Ben hayatta kuramam o cümleyi

Shdkdhsjsk nıhayet ostrejenıme karsılık testosteron salgılayabılen bı adama denk geldım sukurler olsun, tez vakıtte bosan artık sana da dua edıcem

Ohaaaa Love ben şimdi avukata da benim kocaya da hak verdim. Öyle kadına öyle adam, böyle kadına böyle adam yani! Ben hayatta kuramam o cümleyi
Neden kuramayayım yahu ben bu adamla aynı yataga gırıyorsam kurarım, o ıslaklık bır sonrakı bulusmaya kadar nemını koruyor

Anam o cümle beni aştı
ADam ısırırm seni diyor, ay çok korktum ödüm çıtladı diyorum bu meydan okuma değil mi şimdi, yok ya ne korkuyorsun sen de diyor bizim dilde sorun var anladım ben, senin mertebe bize zor

Ahahhaha ödüm çıtladı ilk kez duyuyorum sesli güldüm vallahi

Neden kuramayayım yahu ben bu adamla aynı yataga gırıyorsam kurarım, o ıslaklık bır sonrakı bulusmaya kadar nemını koruyor
Bir de benimkine o lafı etsem 4893883 karakterli davetkar mesaj yerine tövbe estağfurullah o ne biçim söz falan der... Benim de libidom içime kaçar. Ama aynen bu lafı kulağına fısıldayacağım aramız düzelince bak gör sonucundan haber vericem. Hep birlikte söveceğiz burada.

Ahahhaha ödüm çıtladı ilk kez duyuyorum sesli güldüm vallahi
Ya ben öyle romantik tutkulu görünen bir insan değilim, evde adama seslenirken aşkım canım hayatım demem "asan aga" diye seslenirim o seslendiyse he canım diye cevap veririm. Benim cilvem de ancak ödüm çıtladı diyerek oluyor. Benim gibi kasıntı bir tipten bu çıkabildiyse anlasın artık 12 senenin adı var 1 yıl da çıkma 13, bir de diyorum senin her dokunuşun benim için çok güzel diye, daha ne iltifat edeyim, benimki bu kadar. Geçenlerde inanılmazsın dedim de karşılık mı verdi. Bizde görüntü şahane ama ses nanay

Benimki şoka girer, hadi len, git dokunma dediğin zamanları da gördük diye cevap verir

Bi bir kez deneseniz bayılacak mısınız allah askına, sadece bır kez rakamla 1 yazıyla BİR deneyın karsılık alamazsanız ben burdayım ama zabağlara dayanamam osman ağa formatında soylemeyeceksınız, onden bıkac dılaltı ondan sonra bu

Ben de tartışınca oynaşamayanlardanım, sinirimin yatışnası lazım. Sırf bu yüzden bitmiş kavganın başa sarmışlığı var. Hiç dokunasım gelmez
Peki tartışınca ben çok sinirlenince yada ağlayınca adamın sevişmek istemesine ne demeli bunun mantığı var mıdır. Kendisi beni rahatlatmak için olduğunu söylüyo öyle durumlarda ve üstüme çullanıyo tabiri caizse

Benim başka cümle bulmam lazım, yalan olduğu çok belli oluyor bunun, her gördüğümde ıslanmadığımı bilecek kadar yakın çünkü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…