- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.104
- 1.123
Ben boynunu ısırmayı özledim yazarım büyük ihtimalle, bak bu güzel oldu, bana uyarKız şey dicez işte ıslanıyorum falan... Öyle bişiii
Masha olarak gıreyım de bı eve, pembe salımlaLovecan sendeki enerji hepimize yetiyor vallahi helal olsun. Akşama sufle patlaması var
Duşta bas ne olmuş, o duşun dili olsa da konuşsa acaba neler anlatırDaha neler, belkı adam kısısel temızlıgını yapacak tovbe tovbedusta mı basayım adhdkshs yarın gelecek nasılsa deyıp
Duşta bas ne olmuş, o duşun dili olsa da konuşsa acaba neler anlatır
Ya hem sürpriz hem masha olarak girip sonra bir de fransız hizmetçi mi olacaksın bacım neden har vurup harman savuruyosun fantazileri bir gecede, başımız dönüyor ümmet yetişemiyor alooooooMasha olarak gıreyım de bı eve, pembe salımla
Ay ciddi misinnn? Benimkisi kovalardı valla. Öyle şeyler yapınca sen git benim eşim nerede sen hiç ona benzemiyosun diyip kaçıyooooMasha olarak gıreyım de bı eve, pembe salımla
Kırıldı mı yoksa sepet, beraber aldıysanız kırılmamıştır sen dikkat etmişsindir lesin sağlamlığınaAnam avradım olsun bu kadın bıdaha ustume oturup sevısmesın der kırlı sepetı
Kızım zaten adamı zor goruyorum bırak da yapayım yaYa hem sürpriz hem masha olarak girip sonra bir de fransız hizmetçi mi olacaksın bacım neden har vurup harman savuruyosun fantazileri bir gecede, başımız dönüyor ümmet yetişemiyor aloooooo
Ay senınkıde yontulmamıs benım exten beter be, masha olarak gırecegım ama sen gırsen yanına kocaayıya gerek yok tovbe yarabbımAy ciddi misinnn? Benimkisi kovalardı valla. Öyle şeyler yapınca sen git benim eşim nerede sen hiç ona benzemiyosun diyip kaçıyoooo
Benimkisi minnoşAy senınkıde yontulmamıs benım exten beter be, masha olarak gırecegım ama sen gırsen yanına kocaayıya gerek yok tovbe yarabbım
Ben otursam bu kilo ile, o sepet yaşamaz.Çamaşır sepeti mi yokk artıkkkk!
Adam yetişiyor ama, sana yetememekten korkuyordum demiş geçmiş korkusu baksanaYa hem sürpriz hem masha olarak girip sonra bir de fransız hizmetçi mi olacaksın bacım neden har vurup harman savuruyosun fantazileri bir gecede, başımız dönüyor ümmet yetişemiyor aloooooo
Ben de sigaraya çıkarken asan aga benimle çıkar mısın diyorum. Ben evliyim dşye cevap geliyor. Ben de karın sahip çıkaydı o zaman diye cevap veriyorum sen de "karın sahip çıkamamış ben geldim" deyiverAy ciddi misinnn? Benimkisi kovalardı valla. Öyle şeyler yapınca sen git benim eşim nerede sen hiç ona benzemiyosun diyip kaçıyoooo
Nutella fantazısını nerde cevırıyorum sanıyorsun karşim senÇamaşır sepeti mi yokk artıkkkk!
Ahahjahah harika diyalog. Benimki de gel buraya yavrum der. Ben de suratına tükürürüm ve perde kapanırAdam yetişiyor ama, sana yetememekten korkuyordum demiş geçmiş korkusu baksana
Ben de sigaraya çıkarken asan aga benimle çıkar mısın diyorum. Ben evliyim dşye cevap geliyor. Ben de karın sahip çıkaydı o zaman diye cevap veriyorum sen de "karın sahip çıkamamış ben geldim" deyiver
Senin kilo verme durdu mu, cetvelini düzeltmemişsin uzun zamandırBen otursam bu kilo ile, o sepet yaşamaz.
Banyoda nimetle oynamayın yahuuuNutella fantazısını nerde cevırıyorum sanıyorsun karşim sen
Vallahi sen az daha yazarsan benım lıbıdom ıcıme kacacakAhahjahah harika diyalog. Benimki de gel buraya yavrum der. Ben de suratına tükürürüm ve perde kapanır
Ama sen de fantaziye limon sıkıyorsun olmuyor ama böyleAhahjahah harika diyalog. Benimki de gel buraya yavrum der. Ben de suratına tükürürüm ve perde kapanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?