Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Acaba bu erkeklerin genelinde mi var? Benimki de ağladığım zaman ardından sokuluyor. Acaba ağlarken daha fantazik mi görünüyoruz?
Yok benimki ağlarsam hayatta sokulmaz. Zaten ben 100 yılda 1 falan ağladığım için adam dehşete düşüyor.
Benim eşim ağlayınca burnumu siler bir de yemek yedirmeye çalışır. Ben ağlarsam kebapçıya gideriz.

Sociiiii once adamı tava getır, kavganın sabahına yada adam mınnos kedıyken bunu uygularsan tabı sonuc alamazsın sjdjdksdh sımdı onu da mı anlattıracaksınız bana yıa
Anlat sen ben halledicem o işi...
Yahu yapmasına yaparım da şimdi niye ben onu tava getireyim o beni getirsin haksız mıyım?

A ha Love'dan dirty talk dersleri gelmiş DRT101 Valla bana uyar arada pamuklu dizi çıkmış pijamam ve ev topuzumla üflerim ortama beklenmedik şeyler, sonra hoca beni cezalandırır benim adam tezat seviyorsa demek.
Amme hızmetı verıyoruz, hatunlara begendıremıyoruz ya sımdı bana gıderayak mesaj attıracaklar avkatcıma, ekran fotısını koydurcaklar, sonra gıdınce uygula dur daha yenı dızgınledım adamı

Abi işin özü kulagına fısıldayacaksın sonra cekıleceksın kuralı bu ama ılk deneyenler mesaj atsın ama once tava gelsın, yanında yapacaklar o moda gırmeden kurusıkı sallamasın, adam elını atsa pempars reklamı, kupkuru

Ne fısıldayacaktık unuttum.

Toplu cevap moduna geçtim

Zemhericimden esinlenip ipli donları çıkardım piyasaya, eş kişisi sevmese de olur önemli olan benim kendimi beğenip sexi hissetmem
Aynen canım onun değil senin sevmen esas olmalı, o sebeplenen taraf olsun
O Osirius ben o cümleyi aynen kurup ha buraya ekran görüntüsü atacam. O zaöan sen görr
Merakla bekliyorum. Bakalım ben nasıl bir an yakalayacağım. Gerçi benimki görmez
Ben daha önce bir kaç kere o tür mesaj atmıştım hiç cevap yazmamıştı bizimki
Eve dönünce de mi tepki vermiyor diyecektim aşağı yazmışsın
Acaba bu erkeklerin genelinde mi var? Benimki de ağladığım zaman ardından sokuluyor. Acaba ağlarken daha fantazik mi görünüyoruz?
Bir çeşit özür dileme ya da teselli olarak görüyorlar galiba anlamıyorum ben de mantığını, en azından bana uymuyor
Onunntarzı da bu hep sevimli hep sevimli
Amme hızmetı verıyoruz, hatunlara begendıremıyoruz ya sımdı bana gıderayak mesaj attıracaklar avkatcıma, ekran fotısını koydurcaklar, sonra gıdınce uygula dur daha yenı dızgınledım adamı
Sen ve dizginlemek aynı cümlede pek duramadılar sanki ama

Durdu durdu aksama gelemıyorum ben cocuklar sabah gıdecekler dedım suskun suskun kapadı telefonu

Durdu durdu aksama gelemıyorum ben cocuklar sabah gıdecekler dedım suskun suskun kapadı telefonu
Ha öyle dizginledin yani kapıyı çalıp şoka sokacaksın anlaşıldı.
Bak şimdi anahtar olaydı iyiydi ya adam eve geç giderse

Ha öyle dizginledin yani kapıyı çalıp şoka sokacaksın anlaşıldı.
Bak şimdi anahtar olaydı iyiydi ya adam eve geç giderse
Daha neler, belkı adam kısısel temızlıgını yapacak tovbe tovbe dusta mı basayım adhdkshs yarın gelecek nasılsa deyıp

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…