- 4 Şubat 2019
- 4.201
- 9.007
- 158
Yok benimki ağlarsam hayatta sokulmaz. Zaten ben 100 yılda 1 falan ağladığım için adam dehşete düşüyor.Acaba bu erkeklerin genelinde mi var? Benimki de ağladığım zaman ardından sokuluyor. Acaba ağlarken daha fantazik mi görünüyoruz?
At kız at beklıyorum, dedıgım gıbı uygula eger ıse yaramazsa ben burdayım
Anlat sen ben halledicem o işi...Sociiiii once adamı tava getır, kavganın sabahına yada adam mınnos kedıyken bunu uygularsan tabı sonuc alamazsın sjdjdksdh sımdı onu da mı anlattıracaksınız bana yıa
Dur şimdi yarın bi gelsin. Hafta sonu dudişelim. Pazartesi çakıcam mesajı!At kız at beklıyorum, dedıgım gıbı uygula eger ıse yaramazsa ben burdayım
Bizimki salağa yatıyor,hoc mesaj atmamisim o da hiç görmemiş gibi davranıyorEvet hatta konuyu değiştirirrr. Ve utanırrr.
Sana da şamar geliyo ama haaAnlat sen ben halledicem o işi...
Yahu yapmasına yaparım da şimdi niye ben onu tava getireyim o beni getirsin haksız mıyım?
Amme hızmetı verıyoruz, hatunlara begendıremıyoruz ya sımdı bana gıderayak mesaj attıracaklar avkatcıma, ekran fotısını koydurcaklar, sonra gıdınce uygula durA ha Love'dan dirty talk dersleri gelmiş DRT101Valla bana uyar arada pamuklu dizi çıkmış pijamam ve ev topuzumla üflerim ortama beklenmedik şeyler, sonra hoca beni cezalandırır benim adam tezat seviyorsa demek.
Senin ki yattığı yerde uyumuş anlaşılanBizimki salağa yatıyor,hoc mesaj atmamisim o da hiç görmemiş gibi davranıyor
Ne fısıldayacaktık unuttum.Abi işin özü kulagına fısıldayacaksın sonra cekıleceksın kuralı bu ama ılk deneyenler mesaj atsın ama once tava gelsın, yanında yapacaklar o moda gırmeden kurusıkı sallamasın, adam elını atsa pempars reklamı, kupkuru
Sen çok fenasın çokNe fısıldayacaktık unuttum.
Aynen canım onun değil senin sevmen esas olmalı, o sebeplenen taraf olsunZemhericimden esinlenip ipli donları çıkardım piyasaya, eş kişisi sevmese de olur önemli olan benim kendimi beğenip sexi hissetmem
Merakla bekliyorum. Bakalım ben nasıl bir an yakalayacağım. Gerçi benimki görmez
Eve dönünce de mi tepki vermiyor diyecektim aşağı yazmışsınBen daha önce bir kaç kere o tür mesaj atmıştım hiç cevap yazmamıştı bizimki
Bir çeşit özür dileme ya da teselli olarak görüyorlar galiba anlamıyorum ben de mantığını, en azından bana uymuyorAcaba bu erkeklerin genelinde mi var? Benimki de ağladığım zaman ardından sokuluyor. Acaba ağlarken daha fantazik mi görünüyoruz?
Onunntarzı da bu hep sevimli hep sevimliYok benimki ağlarsam hayatta sokulmaz. Zaten ben 100 yılda 1 falan ağladığım için adam dehşete düşüyor.
Benim eşim ağlayınca burnumu siler bir de yemek yedirmeye çalışır.Ben ağlarsam kebapçıya gideriz.
Sen ve dizginlemekAmme hızmetı verıyoruz, hatunlara begendıremıyoruz ya sımdı bana gıderayak mesaj attıracaklar avkatcıma, ekran fotısını koydurcaklar, sonra gıdınce uygula durdaha yenı dızgınledım adamı
Durdu durdu aksama gelemıyorum ben cocuklar sabah gıdecekler dedım suskun suskun kapadı telefonuToplu cevap moduna geçtim
Aynen canım onun değil senin sevmen esas olmalı, o sebeplenen taraf olsun
Merakla bekliyorum. Bakalım ben nasıl bir an yakalayacağım. Gerçi benimki görmez
Eve dönünce de mi tepki vermiyor diyecektim aşağı yazmışsın
Bir çeşit özür dileme ya da teselli olarak görüyorlar galiba anlamıyorum ben de mantığını, en azından bana uymuyor
Onunntarzı da bu hep sevimli hep sevimli
Sen ve dizginlemekaynı cümlede pek duramadılar sanki ama
Ha öyle dizginledin yaniDurdu durdu aksama gelemıyorum ben cocuklar sabah gıdecekler dedım suskun suskun kapadı telefonu
Çok fenasın!Durdu durdu aksama gelemıyorum ben cocuklar sabah gıdecekler dedım suskun suskun kapadı telefonu
Yok valla unuttum.Sen çok fenasın çok
Kız şey dicez işte ıslanıyorum falan... Öyle bişiiiYok valla unuttum.
Daha neler, belkı adam kısısel temızlıgını yapacak tovbe tovbeHa öyle dizginledin yanikapıyı çalıp şoka sokacaksın anlaşıldı.
Bak şimdi anahtar olaydı iyiydi ya adam eve geç giderse
Sen aklıma gelınce sırılsıklam oluyorum baaaaağğğğk dıceksınYok valla unuttum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?