Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ona kalsa onu istemem bunu istemem. Yörü git dedim en sonunda.
Sen de benim gibi lafınınesirgemeyen cinstensin, geçende bir sivilce çıktı penisinde evdeki kremlerden sürdük geçmezse doktora girdersin dedim. Sürekli doktora mı gösterceğim dedi. Kadınlar gidip gidip açıyor sizşn neyiniz fazla da gitmiyırsunuz dşye verdim ağzının payını sustu

İstememesini anlarım, ama her b.ka da istemiyom denmez. Benimki doktordan nefret ediyor, bi gün çok pis başı ağrıdı, ilk defa parol içti, endişelendim. Ihlamur bile içmez. Geberse yine içmez.

Bir tarafın tecrübeli olması şart zaten yoksa çok zor. Biz çıkarken de belliydi boş olmadığı ama bütün şecereyi bilmiyorum. Sevgililerşnden hiç bahsetmedi. Sonuç olarak adam izmirde üniversite okumuş sevgilisi olmamış olma ihtimali yok ama hiç ağzından kaçırmadı. Ben de hiç kaçırmadım

Benimki komple izmirli öyle düşün. Kim bilir neler neler oldu ama ben pek takılmam zaten geçmişe.

Kandıl oldugundan bı haberız, tv de gorduk oyle aydık duruma
Hiç takılmam öyle şeylere
İstememesini anlarım, ama her b.ka da istemiyom denmez. Benimki doktordan nefret ediyor, bi gün çok pis başı ağrıdı, ilk defa parol içti, endişelendim. Ihlamur bile içmez. Geberse yine içmez.
öyle de olmaz ama ya, sorun varsa çözüme gitmek lazım, neyin inadı ki, benim eşim de huysuzdur o konularda ama höt deyince laf dinler
Benimki komple izmirli öyle düşün. Kim bilir neler neler oldu ama ben pek takılmam zaten geçmişe.
Ben de hiç takılmadım, ben de sütten çıkmış ak kaşık değilim öyle olduğumu da iddia etmedim hiç. O da sormadı ben de sormadım
Tam girişim yaparken telefon geldi, odaya gırmemle cıkmam bır oldu, adam mumlara saldırdı ben odaya ama du bakalım gelınce yapcaz bısıler
Seni gördü mü o halde, görmediyse öyle karşıla şahane olur
Ya adam muhafazakar da değil ama böyle bir hassasiyeti var. Kandilde yapmaz yani.
İlginç takıntı, hayır islamda da yok öyle bir kural

Görmedi hayatım, cunku ben pıjılerı degıstırmıstı dedım ya onları denemek ıcın gıdıyorum dedım. O da hazırlık yapacaktı ıste, ben kapıyı caldıgımda salona yayılmıs calısıyodu, sana neden calısma masası aldık oda yaptık ya dedım, orda calısacaktım ama bak ıyıkı yayılmamısım, odayı cok goresın gelmıs bellı dıyerek orayı da zıyaret ettık

Benim de annem tutmuş eşime yarın kandil haberiniz var mı demiş ben saklıyordum adamdan kandil olduğunu.
Seninkide yaaaniij kandilde nikahli esinle olmasinda bi yasak yok ki . Ibadetle mesgul olunmasi elbet dha iyidir ama sonrasnda ibadetine devam rdebilir

Şurda seviyeli bir evlilik ve cinsel hayat paneli düzenliyorduk bak geldi ateşe verdi gitti yine zilli

Olağan bir akşam seyrederken, TV karşısında kuruyemiş tıkırdatan bir adam varken şu seksilimsi gecelik kostüm vs işini ne zaman giyip nasıl kaplan moduna geçiyorsunuz o evreyi anlatsanıza biraz ZemheriPoyraz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…