- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.104
- 1.123
Sen de benim gibi lafınınesirgemeyen cinstensin, geçende bir sivilce çıktı penisinde evdeki kremlerden sürdük geçmezse doktora girdersin dedim. Sürekli doktora mı gösterceğim dedi. Kadınlar gidip gidip açıyor sizşn neyiniz fazla da gitmiyırsunuz dşye verdim ağzının payını sustuOna kalsa onu istemem bunu istemem. Yörü git dedim en sonunda.
Aman ben daha sevişmekten çarpılan görmedim.Ins bende pazartesı sabahına carpılmam
Kandıl oldugundan bı haberız, tv de gorduk oyle aydık durumaAman ben daha sevişmekten çarpılan görmedim.
Dayanamadın baktın yaniShsksjsjsks ulan buralardan ayrılmaya gelmiyor, taş patlasın yarım saatim var dur hemen muhabbete katılıp ayrılayım
Bosluk var, adamı sepetler sepetlemez saldırdım telefona, zank dıye aradı ınsan camdan el sallar dıyeDayanamadın baktın yani
Benim de annem tutmuş eşime yarın kandil haberiniz var mı demişKandıl oldugundan bı haberız, tv de gorduk oyle aydık duruma
Bu analar tüy dikmeye ne ka meraklı yawBenim de annem tutmuş eşime yarın kandil haberiniz var mı demişben saklıyordum adamdan kandil olduğunu.
İstememesini anlarım, ama her b.ka da istemiyom denmez.Sen de benim gibi lafınınesirgemeyen cinstensin, geçende bir sivilce çıktı penisinde evdeki kremlerden sürdük geçmezse doktora girdersin dedim. Sürekli doktora mı gösterceğim dedi. Kadınlar gidip gidip açıyor sizşn neyiniz fazla da gitmiyırsunuz dşye verdim ağzının payını sustu
Bir tarafın tecrübeli olması şart zaten yoksa çok zor. Biz çıkarken de belliydi boş olmadığı ama bütün şecereyi bilmiyorum. Sevgililerşnden hiç bahsetmedi. Sonuç olarak adam izmirde üniversite okumuş sevgilisi olmamış olma ihtimali yok ama hiç ağzından kaçırmadı. Ben de hiç kaçırmadımBen de hiç sormadım da şöyle oldu şimdi biz ilk kez aynı evde kaldığımızda böyle bi 10 saat falan ön sevişme yaşadık. Ama benim ilk ya korkuyorum, eşim de ne tepki vereceğimi kestiremediği için benden hamle bekliyor falan. Neyse tam olaya girecek ben birden ama benim ilk falan dedim. O da ilk değil ondan çekiniyorum anlamış. Neyse olsun benim de değil ama yine de ilk ve son falan dedi. (orada hafiften kalbim eridi neyse ahh ne günlerdi) sonra ben açıkladım durumu. Daha anlayışlı davrandı bi 6 ay kadar birlikte olamadık böylece. O şekilde öğrenmiştim ama belliydi tecrübeli olduğu yani. Bu arada o tecrübesiz olsa ben kesin vajinismustum. Hayatta yapamazdım. Çok iyi idare etti. Gerçek anlamda ilki olduktan sonra da ben bi müddet korktum çünkü.
O ne öyle ya, kandilde eşi mutlu etmek çok sevapmış deYürü gittt sufle yeee sen! Bana daha sufle yok. Yarın da kandilmiş. Eşim kandilde sevişmiyor. Ya sabır!
Benimki komple izmirli öyle düşün. Kim bilir neler neler olduBir tarafın tecrübeli olması şart zaten yoksa çok zor. Biz çıkarken de belliydi boş olmadığı ama bütün şecereyi bilmiyorum. Sevgililerşnden hiç bahsetmedi. Sonuç olarak adam izmirde üniversite okumuş sevgilisi olmamış olma ihtimali yok ama hiç ağzından kaçırmadı. Ben de hiç kaçırmadım
Tam girişim yaparken telefon geldi, odaya gırmemle cıkmam bır oldu, adam mumlara saldırdı ben odaya ama du bakalım gelınce yapcaz bısıler
Ya adam muhafazakar da değil ama böyle bir hassasiyeti var. Kandilde yapmaz yani.O ne öyle ya, kandilde eşi mutlu etmek çok sevapmış de
Hiç takılmam öyle şeylereKandıl oldugundan bı haberız, tv de gorduk oyle aydık duruma
öyle de olmaz ama ya, sorun varsa çözüme gitmek lazım, neyin inadı ki, benim eşim de huysuzdur o konularda ama höt deyince laf dinlerİstememesini anlarım, ama her b.ka da istemiyom denmez.Benimki doktordan nefret ediyor, bi gün çok pis başı ağrıdı, ilk defa parol içti, endişelendim. Ihlamur bile içmez. Geberse yine içmez.
Ben de hiç takılmadım, ben de sütten çıkmış ak kaşık değilim öyle olduğumu da iddia etmedim hiç. O da sormadı ben de sormadımBenimki komple izmirli öyle düşün. Kim bilir neler neler olduama ben pek takılmam zaten geçmişe.
Seni gördü mü o halde, görmediyse öyle karşıla şahane olurTam girişim yaparken telefon geldi, odaya gırmemle cıkmam bır oldu, adam mumlara saldırdı ben odaya ama du bakalım gelınce yapcaz bısıler
İlginç takıntı, hayır islamda da yok öyle bir kuralYa adam muhafazakar da değil ama böyle bir hassasiyeti var. Kandilde yapmaz yani.
Görmedi hayatım, cunku ben pıjılerı degıstırmıstı dedım ya onları denemek ıcın gıdıyorum dedım. O da hazırlık yapacaktı ıste, ben kapıyı caldıgımda salona yayılmıs calısıyodu, sana neden calısma masası aldık oda yaptık ya dedım, orda calısacaktım ama bak ıyıkı yayılmamısım, odayı cok goresın gelmıs bellı dıyerek orayı da zıyaret ettıkHiç takılmam öyle şeylere
öyle de olmaz ama ya, sorun varsa çözüme gitmek lazım, neyin inadı ki, benim eşim de huysuzdur o konularda ama höt deyince laf dinler
Ben de hiç takılmadım, ben de sütten çıkmış ak kaşık değilim öyle olduğumu da iddia etmedim hiç. O da sormadı ben de sormadım
Seni gördü mü o halde, görmediyse öyle karşıla şahane olur
İlginç takıntı, hayır islamda da yok öyle bir kural
Buldum bişeyler bakalımO yğzden kimse o topa girmeye cesaret edemez
Seninkide yaaaniij kandilde nikahli esinle olmasinda bi yasak yok ki . Ibadetle mesgul olunmasi elbet dha iyidir ama sonrasnda ibadetine devam rdebilirBenim de annem tutmuş eşime yarın kandil haberiniz var mı demişben saklıyordum adamdan kandil olduğunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?