- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.104
- 1.123
Şaka mısın sen ya 1.60 boy 62 kiloyum manken gibi hissediyorum kendimi, kompleks yapma, gayet iyisin, anne olan herkeste hafif göbek kalır ama kocan farkında bile değildir onun, saçmalama.Evet oyle boyle eskisinler zaten, hayırdır da demez zaten garibim. Kilolu değilim aslında, 164 boya 57 kiloyum, ama hep ödem tutan gazlı bir bünyem var o serbestliğimi engelliyor ama bunlar koyvermek için bahane değil tabi.
Evlilik basmış o zaman sizi, araya imza girince rehavet çökmüş adama, seni artık hep var olarak düşünüyor. Son çare evi terketmek olur her halde böyle bir durumda. Git ki imzanın gitmeye engel olmadığını anlasın. Hatta şu tatil planı vardı ya, yalnız git evde sensiz kalmanın ne olduğunu bir görsün, sen de kafanı dinle.İşte değildi böyle sorun orada. Kısa bi dönem böyle oldu. İlişkimiz resmen tutku üzerine kurulu başladı. Sırf o tutku sebebiyle evliyiz.
Yok yahu evlenince iyice coşmuştuk. İmza falan basmadı.Evlilik basmış o zaman sizi, araya imza girince rehavet çökmüş adama, seni artık hep var olarak düşünüyor. Son çare evi terketmek olur her halde böyle bir durumda. Git ki imzanın gitmeye engel olmadığını anlasın. Hatta şu tatil planı vardı ya, yalnız git evde sensiz kalmanın ne olduğunu bir görsün, sen de kafanı dinle.
Kanına girmiş olmayayım ama bu da bir öneri
E yavrum o değil bu değil, şu an cinsellik forumunda aktif bir konu var, cinsellşkten kaçan erkek diye. Adam büyük ihtimalle gey ama kızcağız buna ikna olmamak için sürekli bir şeylerin arkasına saklanıyor.Yok yahu evlenince iyice coşmuştuk. İmza falan basmadı.
Zaten iş dolayısıyla ayrı kaldık yeni birleştik şurada. Birbirimizi deli gibi özlüyoruz. O da her gün özlediğini söylüyor. Ay karmakarışık bir durum bilmiyorum
Son cümlene katılıyorum . Tabi diğer cümlelerin de çok mantıklı ama son cümle benim düşüncelerim ile aynıE yavrum o değil bu değil, şu an cinsellik forumunda aktif bir konu var, cinsellşkten kaçan erkek diye. Adam büyük ihtimalle gey ama kızcağız buna ikna olmamak için sürekli bir şeylerin arkasına saklanıyor.
Senin tam olarak sıkıntın ne bir aylık uzaklaşma değil, hep gelgitlerimiz vardı dedin, şimdi de biz tutkumuzdan dolayı evlendik dedin. Çok seviyorsun belli ama gitmeyen seni deli eden bir şeyler var, biraz dinlenip kafanı topla ve sorumun kaynağını bul. Bir tatil planla ve bu tatile ister onunla ister yalnız git, kendini ve bu ilişkinin sorununu bul. Ama içimden bir ses senin asıl sıkıntı kaynağının yoğun tempon olduğunu söylüyor
Şaka mısın sen ya 1.60 boy 62 kiloyum manken gibi hissediyorum kendimi, kompleks yapma, gayet iyisin, anne olan herkeste hafif göbek kalır ama kocan farkında bile değildir onun, saçmalama.
Adam hayırdır demeyecekse sen neyin derdindesin giy işte, aynaya bakınca kusurlarına değil genel görüntüne bak, adam senin gördüklerini görmüyor zaten
Su cinsellik forumundaki konu gerçek mi yaE yavrum o değil bu değil, şu an cinsellik forumunda aktif bir konu var, cinsellşkten kaçan erkek diye. Adam büyük ihtimalle gey ama kızcağız buna ikna olmamak için sürekli bir şeylerin arkasına saklanıyor.
Senin tam olarak sıkıntın ne bir aylık uzaklaşma değil, hep gelgitlerimiz vardı dedin, şimdi de biz tutkumuzdan dolayı evlendik dedin. Çok seviyorsun belli ama gitmeyen seni deli eden bir şeyler var, biraz dinlenip kafanı topla ve sorumun kaynağını bul. Bir tatil planla ve bu tatile ister onunla ister yalnız git, kendini ve bu ilişkinin sorununu bul. Ama içimden bir ses senin asıl sıkıntı kaynağının yoğun tempon olduğunu söylüyor
Hayır hesabı tanımıyorum ama konu gerçek olmasa konu sahibi çoktan kaybolurdu. Baksana gey olmadığına kendini ikna etmek için neleri öne sürüyor, büyü olabilir mi bile dedi. Çok zor bir durum. Belli ki seviyor adamı.Su cinsellik forumundaki konu gerçek mi yasanki bana fake gibi geldi daha önceden bildiğiniz bir hesap miydi o
Kendime alıyorum seni ilgilendirmez deseydinGecelik alışverişi yapacağımı söyleyince eşimin dediği “fantaziye gerek yok”
Kalasss
Danirimy biraz günahını almışımBenim eşim de zayıf değil, tembellşk çökmüş ona, gaza gelmesi lazım sanki
Hiçbir şey için geç değil bundan sonra da giyebilirsin, hayırdır derse çekmecede bekleyip yer tutmasınlar giyeyim de eskisin bari de
Çok da esneklik istemiyor aslında pozisyonlar ya sadece bazı taktikleri iyi bilmek lazım, doggyde beli içeri çekmek, bacak omuzada kalça altına yastık koymak gibi
Eşin döndü mü sociYok yahu evlenince iyice coşmuştuk. İmza falan basmadı.
Zaten iş dolayısıyla ayrı kaldık yeni birleştik şurada. Birbirimizi deli gibi özlüyoruz. O da her gün özlediğini söylüyor. Ay karmakarışık bir durum bilmiyorum
Anlamadım hangi konuda günahını almışsınDanirimy biraz günahını almışım
Kendime alıyorum seni ilgilendirmez deseydin
bozmak istemedim. Nası gerek yok alıcam gayette gerek var dedim. Tamam sonra bakarız dedi ama bennde delidivaneysem alıcam . Zaten indirim varmış. Bir de şu zayıflama işini halletmek gerekiyorKendime alıyorum seni ilgilendirmez deseydin
Sanki kendisi giyecekGecelik alışverişi yapacağımı söyleyince eşimin dediği “fantaziye gerek yok”
Kalasss
Gerçekse cidden işi zor o zamanHayır hesabı tanımıyorum ama konu gerçek olmasa konu sahibi çoktan kaybolurdu. Baksana gey olmadığına kendini ikna etmek için neleri öne sürüyor, büyü olabilir mi bile dedi. Çok zor bir durum. Belli ki seviyor adamı.
Ay sorma. Ama gecelik olayları işe yarayacak mı beni beğenecek mi gerçekten merak ediyorumSanki kendisi giyecek
Hadi göreyim seni, ben seviyorum öyle şeyler giymeyi adam giyme dese yine giyerimBızm
bozmak istemedim. Nası gerek yok alıcam gayette gerek var dedim. Tamam sonra bakarız dedi ama bennde delidivaneysem alıcam . Zaten indirim varmış. Bir de şu zayıflama işini halletmek gerekiyor
Ben şüphe duymadım hiç, ikna olmuyor çünkü, en son yine eski kız arkadaşıyla olan ilişkisine bağlamışGerçekse cidden işi zor o zaman
İlk gördüğünde saçmalarsa da hiç kulak asma, ben bunu giymek istiyorum de geç, ayıcıklı pijamaya karışmıyorsa buna da karışmayacakAy sorma. Ama gecelik olayları işe yarayacak mı beni beğenecek mi gerçekten merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?