Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen var ya kurs açıp ders vermelisin, dehşetsin arkadaş

Doğr
Doğru tespitlerde bulunduğuma sevindim toparlan artık hadi, minnoş kocanla sarıl otur kandil gecesi, sabahı ateşe verirsiniz
Valla bu saatte bakıyorum ondan geç yazdım. Kardeşim iyi varsın. Seviyeli, yumuşak, naif ve düşünceli yorumların var kiiii. İyi varsın. Vallahi kadınların birbirine böyle yardımcı olması kırmadan, dökmeden, alay etmeden aşşırı mutlu oluyorum ya. Kocaman sarıldım sana. Pandemi falan dinlemedim sarıldım

Şekerin ayarı kaçınca o da huysuzlanıyordur mutlaka ya

Ay bıkmıştım babamın saçma sapan sinir patlamalarından. Amcam daha beterdi. socialscientist inki ne güzel, ne tatlı peluş ayıcık gibi.
Eşimin şekeri çok düşünce öyle oluyor ama bana değil yani komple ekran gidiyor adamda. Kendini bilmiyor. Tabi bu şekeri 20 olunca falan. Çok tehlikeli allah muhafaza hemen müdahale ediyorum. Sonra da ne dediğini falan hatırlamıyor zaten. Bi kere mutfak camından çatıya çıkmaya kalkmıştı mesela. Çünkü beyin kapatıyor enerji gitmeyince.

Günlük hayatında dışarıya karşı agresiftir ama bana çok çok naif. Yani senelerdir sesini yükselttiği sayılıdır. Çok çok ciddi bir mevzu olmadıkça şikayetini bile dile getirmez. Kötü huyu yok mu var ama iyisi çoğunluktadır.

Ben de sana sarıldım burada insanlar kimseye açamadıkları dertlerini açıyorlar kırıp dökmeden destek olmak lazım, her zaman kadın kadının düşmanı olmamalı. Ben dostluk özlemimi gidermek için buradayım

Benimkine de dışarıdan gören evcil öküz der ama beni el üstünde tutar, ne kadar sevildiğinin işaretidir bu.
Yaaaa Soçiiii. Çok sevindim ZemheriPoyraz bak belki yolda görsen tanımayacaksın ama hayatına nasıl bir dokunul yaptınnn.
Hayır dua lazım yüzleri bilmeye gerek yok ama onun düzeleceği varmış ben dürttüm sadece

Evet valla ZemheriPoyraz olmasa belki adama eve gelir gelmez boşanma konusu açacaktım. O raddedeydim. Allah razı olsun valla.
Abart abart, sadece olayları doğru değerlendiremeyecek kadar yorgun ve yoğunsun, kocanı senden iyi tanıma ihtimalim yok, ışığı açtım ben etrafı gören gözler senin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…