Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Senin gece mükemmel geçmiş belli

Ulan ınsanın adı cıkacagına canı cıksın be

ZemheriPoyraz konuyu degıstırme amazon kadını, adamı nasıl parcaladıgını anlat hemen
Adamı iyi yoğurdum onda sıkıntı yok ama ben sevmedim bu amazonu, en çok tercih edilen sitillerin neden en çok tercih edilen olduğunu diğerlerini denedikçe daha iyi anlıyorum. Bunlardan baharat olur ancak ana pozisyonlar vazgeçilmez.

Yavrum yaş geçtikçe o egsantrik pozisyonlar yerını klasıklere bırakıyor, bız gece şöminenin önündeki postta uyuyakalmısız saat 4e gelıyordu 5e dogru gozlerımı actıgımda her yanım tutuktu valla kar küreğiyle kazıyacaklardı az daha yatsaydım, kıssadan hisse klasık 3lü vazgecılmezdır

Aynen öyle, klasikler candır

Geçmiş olsun hasta olmazsın inşallah

Selam kızlar yaa sabah bizde de oldu biseyler, kırk yılın başı eşim taksin dedim prezervatifi, başta takamadi evirdi çevirdi düzünü takti derken neyse biseyler olduğu zaman ben hissettim yirtildigini ona da söyledim, korkma vs dedi. Bittikten sonra bi baktim tamamen yırtılmış deli olacaktım
Hemen banyoya koştum klasik o telaşla baya bi su tuttum
Regl bitiminden 11 gün geçmiş, mantık olarak yumurtlama dönemi geri de kalıyor ama nolur nolmaz diye de düşüncelere daliyorum, bebegim hala emiyor o yüzden hapta kullanamiyorum bana dua edin ya

Adet söktürücü otlar içsen sütüne zararı olur mu ki?

Maydonoz kaynatıp içmiştim ama süt vermiyordum.
Maydonoza bi kesim süt yapar derdi bazılarıysa azaltır. Ama suyunu kaynatıp içme konusu zaten enfeksiyonu felan söktürür, her gün 1 bardak içeyim olmazsa yine de araştırırım

Ertesi gün hapı al riske atma

Yavşan otu dşye bir ot var o sökermiş ama ben olsam riske atmam kesinlikle

Sağol canım,eşimin polen zencefil zerdeçal bal vs vs karışımı vardı ondan yiyorum ara ara,daha iyiyim biraz boğaz hassasiyeti var,burun akıntısı geçti,dün çok üşümüştüm ondan oldu galiba

Mutlu pazarlar canım, nasılsın,
Eşinin gece yemesi var mı, babam gece ekmek arası yapar yerdi,şekeri vardı babaminda,

Bizim sufle okkaliydi ama bol değildi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…