- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
Evet 5 ve sondu, penetrasyon devam ettikçe orgazm olmaya devam ediyorum, rekorum 6Maşallah 5 mi dediiiin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet 5 ve sondu, penetrasyon devam ettikçe orgazm olmaya devam ediyorum, rekorum 6Maşallah 5 mi dediiiin![]()
Maşallah mutluluğunuz daim olsun,çok uyumlu bir çiftsiniz ne güzel,Evet eşime taktım, önce masaj ayağına sırtını döndürdüm sonra bandı yaktım, bu gece sen sadece uyum sağlayacaksın dedimİlk defa böyle bir şey yaptım ama fantaziden ziyade utanmamak için
adam bakarken denemeye cesretim yoktu. Yatakta eğlenmenin yaşı yılı yok. Birbirini sev rahat ol yetiyor.
Yalnız orgazmın kesinlikle ilişkiye etkisi çok büyük, bu sabah adama ateşli bir öpücük vermeden yataktan çıkasım gelmedi. Farklı bir bağ kuruyor çiftler arasında. Uzmanların söylediği doğru cinsellik çiftleri birbirine bağlamıyor bağımlı hale getiriyor. Hem oynaşıp hem de bilimsel çıkarım yapıyorum![]()
Onlar ayrı zaten, bu günaydın öpücüğüMaşallah mutluluğunuz daim olsun,çok uyumlu bir çiftsiniz ne güzel,
Öpme işini ilişki sonrası yapıyorum hatta dilimi dudağında gezdiriyorum titriyor bizimki![]()
Ne kamptı be valla biz esnedik burda halı sahaya çıkacak hale geldik.Susex düşesinden külkedisine dönüşümün, göz açıp kapatma mesafesinde olması beni derinden yaralamıştı
Gönaydınslar gözel bağyanlar, telefonu ancak elime alabılıyorum, üçlü beşli orgazmlar yaşayanlar varmış waaaoowwwbiz bi tükkanı kapattık öteki tükkanı açtık zabağnan herkes işe
71kg girdiğim evden 70kg olarak çıktım, yatılı spor salonu üyeliğimi platiniuma çevirip, bu uygulamayı ara ara tekrarlıcam
![]()
Yemin ederim boşa koşuyorum kmlerce. Nazik popomdan terler akıyor. Bir de üzerimde soğudu terim diye hasta oldum.Susex düşesinden külkedisine dönüşümün, göz açıp kapatma mesafesinde olması beni derinden yaralamıştı
Gönaydınslar gözel bağyanlar, telefonu ancak elime alabılıyorum, üçlü beşli orgazmlar yaşayanlar varmış waaaoowwwbiz bi tükkanı kapattık öteki tükkanı açtık zabağnan herkes işe
71kg girdiğim evden 70kg olarak çıktım, yatılı spor salonu üyeliğimi platiniuma çevirip, bu uygulamayı ara ara tekrarlıcam
![]()
Muneeee alev aldı buralarKonuda dudaktan kalbe inerken kaza yapan yorumlarla dolmuş, bu sebeple daha uygun bir bölüme taşındı![]()
Belli belli, kaza kırım raporu düzenleyip bana söyleseydiniz ya, haberim olmasa bölümü ateşe verecektinizMuneeee alev aldı buralar![]()
![]()
Peki ban da verecek mısın banaMuneeee alev aldı buralar![]()
![]()
Beklenen hareket gerçekleştiMuneeee alev aldı buralar![]()
![]()
Ben daha tatılden yenı geldım yea, verdıyseler onlar verdılerBelli belli, kaza kırım raporu düzenleyip bana söyleseydiniz ya, haberim olmasa bölümü ateşe verecektiniz![]()
Konuyu taşımak bu yeterliPeki ban da verecek mısın banakendıme temız don atlet ayarlayayım mapısa dusmeden
![]()
Inanıyorum o aranan kan bulunacakYemin ederim boşa koşuyorum kmlerce. Nazik popomdan terler akıyor. Bir de üzerimde soğudu terim diye hasta oldum.
Şu an kızarmış tavuk tezgahına eppek banan Kemal Sunal gibi hissediyorum.![]()
Cıktın mı desen yokNe kamptı be valla biz esnedik burda halı sahaya çıkacak hale geldik.![]()
![]()
İsabet olmuşKonuda dudaktan kalbe inerken kaza yapan yorumlarla dolmuş, bu sebeple daha uygun bir bölüme taşındı![]()
Munenın sıze verdıgı yetkıye dayanarak artık sormadıgınız soru kalmaz ban derdı kalmadıBöyle iyi olmuş kk'da baktığım tek bölüm vardı cinsellik ve bu topic. Şimdi ikisi de aynı yerde işim kolaylaştı![]()