Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet eşime taktım, önce masaj ayağına sırtını döndürdüm sonra bandı yaktım, bu gece sen sadece uyum sağlayacaksın dedim 🤭 İlk defa böyle bir şey yaptım ama fantaziden ziyade utanmamak için 🙈 adam bakarken denemeye cesretim yoktu. Yatakta eğlenmenin yaşı yılı yok. Birbirini sev rahat ol yetiyor.

Yalnız orgazmın kesinlikle ilişkiye etkisi çok büyük, bu sabah adama ateşli bir öpücük vermeden yataktan çıkasım gelmedi. Farklı bir bağ kuruyor çiftler arasında. Uzmanların söylediği doğru cinsellik çiftleri birbirine bağlamıyor bağımlı hale getiriyor. Hem oynaşıp hem de bilimsel çıkarım yapıyorum 😂😂😂
Maşallah mutluluğunuz daim olsun,çok uyumlu bir çiftsiniz ne güzel,
Öpme işini ilişki sonrası yapıyorum hatta dilimi dudağında gezdiriyorum titriyor bizimki 😂

Maşallah mutluluğunuz daim olsun,çok uyumlu bir çiftsiniz ne güzel,
Öpme işini ilişki sonrası yapıyorum hatta dilimi dudağında gezdiriyorum titriyor bizimki 😂
Onlar ayrı zaten, bu günaydın öpücüğü 😉 ben boynuyla uğraşmayı çok seviyorum çok çekici geliyor bana 😊

Susex düşesinden külkedisine dönüşümün, göz açıp kapatma mesafesinde olması beni derinden yaralamıştı:temizlik:
Gönaydınslar gözel bağyanlar, telefonu ancak elime alabılıyorum, üçlü beşli orgazmlar yaşayanlar varmış waaaoowww :rolleyes: biz bi tükkanı kapattık öteki tükkanı açtık zabağnan herkes işe :cry: 71kg girdiğim evden 70kg olarak çıktım, yatılı spor salonu üyeliğimi platiniuma çevirip, bu uygulamayı ara ara tekrarlıcam:KK70::KK8:

Susex düşesinden külkedisine dönüşümün, göz açıp kapatma mesafesinde olması beni derinden yaralamıştı:temizlik:
Gönaydınslar gözel bağyanlar, telefonu ancak elime alabılıyorum, üçlü beşli orgazmlar yaşayanlar varmış waaaoowww :rolleyes: biz bi tükkanı kapattık öteki tükkanı açtık zabağnan herkes işe :cry: 71kg girdiğim evden 70kg olarak çıktım, yatılı spor salonu üyeliğimi platiniuma çevirip, bu uygulamayı ara ara tekrarlıcam:KK70::KK8:
Ne kamptı be valla biz esnedik burda halı sahaya çıkacak hale geldik. :KK200: :eğlence:

Yemin ederim boşa koşuyorum kmlerce. Nazik popomdan terler akıyor. Bir de üzerimde soğudu terim diye hasta oldum.
Şu an kızarmış tavuk tezgahına eppek banan Kemal Sunal gibi hissediyorum. 😂

Yemin ederim boşa koşuyorum kmlerce. Nazik popomdan terler akıyor. Bir de üzerimde soğudu terim diye hasta oldum.
Şu an kızarmış tavuk tezgahına eppek banan Kemal Sunal gibi hissediyorum. 😂
Inanıyorum o aranan kan bulunacak :KK8: :rolleyes:

Böyle iyi olmuş kk'da baktığım tek bölüm vardı cinsellik ve bu topic. Şimdi ikisi de aynı yerde işim kolaylaştı :KK70:
Munenın sıze verdıgı yetkıye dayanarak artık sormadıgınız soru kalmaz ban derdı kalmadı :KK70:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X