Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence sen sansürleme yapmadan istediğin her şeyi anlatMunenın sıze verdıgı yetkıye dayanarak artık sormadıgınız soru kalmaz ban derdı kalmadı![]()
Bence sen sansürleme yapmadanistediğin her şeyi anlat
TamamCevap verıyorum, ıstemıyorum![]()
![]()
Love o foti seninse avukat haklı. Avukat az bile koşmuş, ah avukat vah avukat. Avukat gece fotilere bakıp bakıp cigara yakıp efkarlanmıyorsa yazzzıklar ossun.Inanıyorum o aranan kan bulunacak![]()
![]()
Yok artık be ne bircan balisiLove o foti seninse avukat haklı. Avukat az bile koşmuş, ah avukat vah avukat. Avukat gece fotilere bakıp bakıp cigara yakıp efkarlanmıyorsa yazzzıklar ossun.
Bircan Bali sandım bir an![]()
Evet, şöyan 6k'lık +18konumuz var,pavyona düşmeden ünlü oldukKonu +18e taşınmış inanamıyorum
Döndük yine kürkçü dükkanına, buradan başlamıştık zaten değil mi![]()
Adam şimdi dur zaten zor buldum hatunu, düşüp incinmesin demiyorsa bir şey bilmiyorumKaldıgımız evle arabayı bıraktıgımız yer arası camurlu dıye önce cantaları sonra beni taşıdı biscolata erkeeem![]()
![]()
![]()
Mesai başlafı gülümHahahah kimleri goruyoruz kimlerine isiniz var sizin burda
![]()
Shsjddhsk işe gidecektim ya kirlenmesin istedi sanırsamAdam şimdi dur zaten zor buldum hatunu, düşüp incinmesin demiyorsa bir şey bilmiyorum![]()
Yılaaaaaan. Bu avukat milleti hep böyleShsjddhsk işe gidecektim ya kirlenmesin istedi sanırsam![]()
![]()
Camur banyolu fantazide iyi giderdi aslinda halbukim![]()
Kucagına alıyo sonrada senın yuzunden bende hareketlenme basladı love anahtarı vermesemıydık dıyo shdjddhdjYılaaaaaan. Bu avukat milleti hep böyle![]()
HahaHhahahah. Biliyordum!Kucagına alıyo sonrada senın yuzunden bende hareketlenme basladı love anahtarı vermesemıydık dıyo shdjddhdj![]()
Sarılmandan belli kırcan mı belimi, çok canım acıdı çeksene elini bakışımı attımHahaHhahahah. Biliyordum!
Arka fondan kaldıramazsan kaldırırlar gülüm şarkısını patlatacaktın ya. Efsane![]()