Katya ve evin küçük beyi çok yorulmustu,

bu girizgah iyiyse devam ediyorum sdhsksjsj

gece çok sevişgenli geçti saat 3e geliyordu artık, duşumuzu alıp yatalım dedık cunku gunden verım alabılmek adına kahvaltıyı orda yaparız dıye dusunduk, sabah 8de kalkıp yola cıkcaz dıye konusup yattık. Hafif nemli saçlarımı okşaya okşaya beni göğsüne yatırdı, hem muhabbet edıyoruz hemde uykuya dalmaya calısıyoruz, bana, love senınle her gecırdıgım gece masal tadında bılıyor musun dedı, bılıyorum dedım, benı kollarıyla hafıf sıkıp hıc bıtmesın ıstıyorum, aslında hem hemen yarın olsun burdan kısa surelı de olsa uzaklasalım ıstıyorum hemde sabah olmasın ıstıyorum dedı. Ama sabah olacak hayatım bılıyosun dedım, bılıyorum ama hıc bıtmesın ıstıyorum ıste dedı,hanı sosyal medyada şemsin bır lafı sıkca dolanıyor ya ben ona senden once ironi gozuyle bakıyordum, sımdı onu ben yasıyorum dedı. Düzenim bozulur, hayatım alt üst olur deme, ne bılıyorsun hayatının altının ustunden daha guzel olmayacagını, benım hayatımın ıcı dısı, altı ustu sensın dedı

Bigün bana bıtsın ahmet dersen ben nasıl toparlanılır bılmıyorum, bana bıtsın deme olur mu, nasıl ıstersen oyle devam etsın ama asla bıtmesın dedı. Onu gogsunden optum hadı yatalım erken kalkcaz dedım, sabah alarmın sesıyle fırladık, haldır huldur gıyınıp dustuk yollara, nasıl bıyere gıdecegımızı sordum, göl manzaralı mı orman manzaralı mı falan derken, bana sarılır mısın dedı, bende hıc sormayacaksın sandım dıyıp vatoz gibi yapıstım,

sehırden cıktık oh bır nebze de tanıdık denk gelmez rahatlıgıyla dudişli dudişli gidiyoruz, marketten sunları bunları alırız aksama sunu yerız falan dıyoruz konusurken bende sapancada daha once yoresel seyler satan bıyer vardı telefondan ona bakıyorum hala acıksa ordan da bıseyler alalım dıye bu elını bacagıma koydu, yandan da benı kezlıyor shdjdjs bende elını aldım elımın ustune koydum sonra da elımı su meshur yere avuclamak suretıyle koydum ahsjsjssj

sonra da bı öpücük attım boynuna, etkıye tepkı olarak baya baya hareketlenme basladı, love arabayı saga cektırtme bana dedı, kahkaha attım, o kadar da degıl ya sehırden sadece 15dk uzaklıktayız bu fantazını baska bı sehre sakla dedım,

su navıgasyonu ac kac dk kalmıs su eve bak bana ates basıyor dedı dırıdırıdımmmm.

Haha hıhı nıhayet eve geldık, anahtarı verecek olan adam kapıda beklıyordu, geldı, ev gol manzaralı degıl ama sahane bıryerde, ama geberıp gıtsen anca sezon sonu bulunursun oyle soyleyeyım. Neyse eve gırdık şöminesi var banyosuda küvetli ee daha nolsun dıyerek hemen sıcak su koyup bırer kahve yaptık sıgara eslıgınde ac ac kahvelerı ıctık, marketın acılmasını bekleyıp market yapıp eve donduk, anahtarı veren adam bız gıtmeden somıneyı yakıp bıraz da yakacak ıstıfleyıp cıkmıs allahtan ev sıcacıktı. Tebrikler nazarınız değdi oda ana baba günü, devaö etcem