Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende 71im şu an ve adam odaklanmasa bile ben odaklanıyorum seni kınayayım da azcık özgüven bulaşsın o konuda 😂

Tatlı zaafı var bende onu kontrol etsem gidecek de işte üşengeçlik de var
Daha yıl olmadı evleneli şimdilik yüksek planlar yapmayayım ilerleyen yıllarda durulma olursa öyle renklendirme yaparım
Lovei gibi üstlerden başlarsam sonrakiler adrenalin salgılatmaz kanısındayım 😂
Kınım kınım kınadıkların tez zamada basına gelsın ınsallah ne dıyım :KK53: :KK8: ınsan, allah belanı versın der gıbı allah askını meskını bol versın dıyebılıyor, demelı de:KK68:

ben 418 sayfayı yaklaşık 1 haftada okudum, alkışlarla yaşıyorum. yazmadan takipte kalmayı planlıyordum ama alkışlarla yaşadığım için yazıyorum. kendinize iyi bakın, hepiniz çok mutlu olun, rastgele :KK70:
manyak gibi her şeyi tek tek okumadım, ne olmuş ne olmuş diye bakarak hızlı okuma tekniğimle ilerledim. akşamları çocuk sallarken okudum genelde, her akşam olmasa da akşamları 15-20 dk ile buralara geldik. Konuyu yeni bulanlara azim hırs olsun diye taktik vermek için yazıyorum hahagags

Sohbetini seviyorum senin, toplanan ekip de pek tatlı zaten, güzel olduk
Bende senin zemom:KK200: yazıyolar ya surdan aldıgım gazla, taktıkle, ıste camasır onerısıyle adamda tohum kırma etkısı yarattım cok tesekkurler dıye, mutlu oluyorum cok,işe yarıyorsak ne mutlu bıze, hıc bırsey olmasa okuma alıskanlıgı kazandırdık:KK49:

Bende senin zemom:KK200: yazıyolar ya surdan aldıgım gazla, taktıkle, ıste camasır onerısıyle adamda tohum kırma etkısı yarattım cok tesekkurler dıye, mutlu oluyorum cok,işe yarıyorsak ne mutlu bıze, hıc bırsey olmasa okuma alıskanlıgı kazandırdık:KK49:
Ay evet ya o teşekkür yazısını gördüm beni de çok mutlu etti

Millete gaz lazımmış 😂

Öyle demeyin, Loveitred resmen yatak odamı kurtardı zemheri ile. 😀
Selim Bey ve ekibi yıne bır aıleyı hayallerıne kavusturdu shdkshsjs:KK70::KK53: yalnız sımdı yazarken aklıma geldı o dıs ses programı sunarken ınsanları itin dötüne sokup cıkarıyodu aklımda kalanı yazayım
-ustalarımız ıslanmaktan agzına sıcılmıs eskı parkelerı ve böceklenmiş rutubetten gözükmeyen mutfak dolaplarını, yepyeni lake mutfak dolapları ve laminantla degıstırdı, waaaaooowww, ınsanlar butcelerınden dolayı yapamıyor ama sızde masallah asagılarken hal oldunuz dıye yazasım vardı hep:KK70::KK53:

6klik yazida selim beyin ustalari bile var insanlar nerden okusa zaten bi yakaliyo olayi ask sehvet dram romantik fantastik her turlu yazi var konu neyse yazi o topige tasinacak bu gidisle😂😂
Ulan sız haftasonu ben yokkene burayı Adam tam bi pislik çıktı rıza babaya bagladıgınız ıcın konu tasındı, alooooo sesim geliyirmüüü :KK53: :KK70:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X