Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
M mehlika nur ay o zincirleme nasıl oluyor ben onu merak ettim bak şimdii :KK33: :confused:
Ben hep efsane sanıyordum onu.
İlk orgazmimi 5 dk kadar sonra oluyorum, sonrakiler daha kısa aralıklarla oluyor, 15-20 dk lik bir penetrasyon süresinde 5-6 kere orgazm oluyorum, maşaallah deyin bakım ,kem gözlere kış kış 😄

Müthiş bir doğum kontrol hapına başladım. Sanırım hap sevişmemi engelleyerek korumayı vadediyor. 20 gündür kanamam var ve ilacı bıraktığım halde geçmiyo. 🙄 Randevu aldım. İlacı doktorcuğumun yüzüne fırlatmaya gidiyorum.
Hangisi o cerazetta mı

İlk orgazmimi 5 dk kadar sonra oluyorum, sonrakiler daha kısa aralıklarla oluyor, 15-20 dk lik bir penetrasyon süresinde 5-6 kere orgazm oluyorum, maşaallah deyin bakım ,kem gözlere kış kış 😄
Ay maşallah, darısı başımıza inşallah 🙏🏻

Yok ya o kadar da olmasın, benim keseme de zarar 😅 adam devam et bırakma diyor.
Siz epimedyum alın incirden uzak durun 😜
Eşime linki attım az önce, bağırsaklara iyi geliyormuş diye,cilt ve göğüs sarkmalarına da iyi geliyormuş ikimiz de kullanalım mi yazdım 😂

Melisa çayı falan iç yemekten hemen sonra, odaklanmaya çok faydası oluyor.

Ben kendimi uyduramıyorum işte, onu da beceririm inşallah, yoksa çatlayacak adam 🙄
Iste o an sen o kafadan kısa surelıgıne cıkacaksın buna kendını uydurana kadar, bız ılk baslarda avkat kulagıma soyluyordu gelmek uzereyım dıye ben kendımı ona gore ayarlıyordum sımdı sessızkende gelıp gelmeyecegını anlayabılıyorum ama yıne ben kendımı ona uyduruyorum, cuma aksamı su kostum olayından sonra cok erken geldı mesela cıddı derecede mahcup oldu ozur falan dılemeye kalktı cok heyecanlandım ondan oldu hayatım dedı ama cok kafaya taktı bılıyo musun, ah bunlar hep benım ex okuzden muzdarıp oldugum konular adam çaktı olayı ozur falan dılıyor, onemlı degıl nasılsa sureklılıgı olan bırsey degıl takma kafaya dedım. Ama su 3 gece boyunca hep bı ıspat cabasındaydı

Evet 🤦‍♀️ emzirdiğim için sadece onu kullanabilirmişim. Zaten onu da adet düzenlesin diye vermişti yoksa hap kullanmak istemiyodum ama düzenlemek şöyle dursun bütün sistemimi altüst etti
Bana da aynısını yapmıştı bıraktım, git spiral taktır ya da prezervatif kullanın, biz prezervatifi tercih etmiştik
Eşime linki attım az önce, bağırsaklara iyi geliyormuş diye,cilt ve göğüs sarkmalarına da iyi geliyormuş ikimiz de kullanalım mi yazdım 😂
Oooo çok hızlısın şahane 🤩

2den sonrası muhtemelen devam nıtelıgındedır ama ıkıncısı kesınlıkle bi mit degıl yani. O yüzden bagrıs cagrıslar :KK53: :KK70:
Benim eşim de bazen inliyor bu arada, hatta önceden benim hiç sesim çıkmazdı eşim inlemekle homurdanmak arasi sesler çıkarırdı,
Ben çok ses çıkarmamaya çalışıyorum düşük volumlu sesler çıkarıyorum,eşim yukselince de uyarıyorum cocuklar duyacak diye 🙂

Iste o an sen o kafadan kısa surelıgıne cıkacaksın buna kendını uydurana kadar, bız ılk baslarda avkat kulagıma soyluyordu gelmek uzereyım dıye ben kendımı ona gore ayarlıyordum sımdı sessızkende gelıp gelmeyecegını anlayabılıyorum ama yıne ben kendımı ona uyduruyorum, cuma aksamı su kostum olayından sonra cok erken geldı mesela cıddı derecede mahcup oldu ozur falan dılemeye kalktı cok heyecanlandım ondan oldu hayatım dedı ama cok kafaya taktı bılıyo musun, ah bunlar hep benım ex okuzden muzdarıp oldugum konular adam çaktı olayı ozur falan dılıyor, onemlı degıl nasılsa sureklılıgı olan bırsey degıl takma kafaya dedım. Ama su 3 gece boyunca hep bı ıspat cabasındaydı
Normal zamanda da olsa aynısı olurdu, bir defa oldu mu takıyorlar, eşimşn de başına geldi hırs yapmıştı. Geçer zamanla, ilk defa birlikte olmuyoruz ben performansın konusunda tereddüt taşımayacak kadar öğrendim seni demek lazım mutlaka, çok mahçup oluyorlar ya,

Zamanla ona uyma faslına da ulaşacağım inşallah, idolümsün kız 😘

Benim eşim de bazen inliyor bu arada, hatta önceden benim hiç sesim çıkmazdı eşim inlemekle homurdanmak arasi sesler çıkarırdı,
Ben çok ses çıkarmamaya çalışıyorum düşük volumlu sesler çıkarıyorum,eşim yukselince de uyarıyorum cocuklar duyacak diye 🙂
Bızde coskulu bır dıyalog gececek kadar ne dıyalogu yahu bıldıgın bırbırımıze dıss atıyoruz o an :KK70: :KK53: yapar mısın yapamaz mısın cok edeosızız cok:KK53::KK45:

Normal zamanda da olsa aynısı olurdu, bir defa oldu mu takıyorlar, eşimşn de başına geldi hırs yapmıştı. Geçer zamanla, ilk defa birlikte olmuyoruz ben performansın konusunda tereddüt taşımayacak kadar öğrendim seni demek lazım mutlaka, çok mahçup oluyorlar ya,

Zamanla ona uyma faslına da ulaşacağım inşallah, idolümsün kız 😘
Ben hıc takmadım cunku heyecanlandıgını gordum nutku tutuldu ve ılk defa haldır huldur geldı:KK53::KK70:

Sen düşünme o kısmı, allah neyin ne olduğunu görüyor. Ceza verirse çekersin.
Sımdı sıze daha once bır kula ıtıraf edemedıgım bıseyı yazacagım, elınden daha kotu olan bırsey varsa o da evlılık muessesesıne mensup olup elını kullanmandır...

Sımdı sıze daha once bır kula ıtıraf edemedıgım bıseyı yazacagım, elınden daha kotu olan bırsey varsa o da evlılık muessesesıne mensup olup elını kullanmandır...
Şaşırtıcı bile değil, bu durum senin boşanmanı hızlandırdığına göre elbet elini de kullanmış olacaksın. Her yönden çok mutlu günlerin olsun inşallah

Amın ınsallah, sonra helallık ıstersen sıramatıkten sıra almaya yetısemıyorlar, vermıyorum!!
Şaşırtıcı bile değil, bu durum senin boşanmanı hızlandırdığına göre elbet elini de kullanmış olacaksın. Her yönden çok mutlu günlerin olsun inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X