Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaa kadincagiz ne çok uğraştı sen o aydınlanmayı yaşa diye okurken hadi artık social çözersin sen bunu diye diye okuyodum çok sevindim senin adina
Yalnız bu iş meselesini halletmen lazım . Bu tür çalışma şartları kabul edilemez. Yetki devri mi yaparsın yeni takviye eleman mı alınmasını sağlarsın bilmiyorum. Herşeyi yapabiliyor olman senin yapacağın anlamına gelmez.
Ben bunları senin yaşlarında tecrübe ettim
Kariyer de yap gençliğinin tadını da çıkarmaya bak
O aydınşanmayı aslında eşiyle yaşadı da ben ortamı yumuşatıp baktığı açıyı değiştirdim. Ben buradan konuşurken o minnoşuyla kavga ediyormuş 😂😂😂 ben öyle anladım yani. Biz minnoşla birlik olup sociyi çapraz ateşe almış gibi olduk 😂😂😂

O aydınşanmayı aslında eşiyle yaşadı da ben ortamı yumuşatıp baktığı açıyı değiştirdim. Ben buradan konuşurken o minnoşuyla kavga ediyormuş 😂😂😂 ben öyle anladım yani. Biz minnoşla birlik olup sociyi çapraz ateşe almış gibi olduk 😂😂😂
Ay aynen öyleee. Valla boşuyordum herifi heee sen olmasan

duş başlığı dururken el de neymiş :KK45:
Duş başlığı efsane zaten 😅 banyoyu yaptırken mutlaka basıncı değişenlerden olmasını sağlayacağım, adet dönemlerinde hayatımı kolaylaştırıyor benim. Yoksa günaha sokuyorum adamı da kendimi de.

Duş başlığı efsane zaten 😅 banyoyu yaptırken mutlaka basıncı değişenlerden olmasını sağlayacağım, adet dönemlerinde hayatımı kolaylaştırıyor benim. Yoksa günaha sokuyorum adamı da kendimi de.
Ay ben adet döneminde asla sufleee yiyemem. Ağrıdan çatlıyorum zaten. Duş başlığı en misi

Bızde coskulu bır dıyalog gececek kadar ne dıyalogu yahu bıldıgın bırbırımıze dıss atıyoruz o an :KK70: :KK53: yapar mısın yapamaz mısın cok edeosızız cok:KK53::KK45:
bizde de diyalok hiç olmuyor neredeyse, olduğu nadirdir, sadece inleme oluyor onda da düşük volümlü oluyor işte, eşime de diyorum volümü düşür diye :)

Ya ama ailen hayatı düzgün gidince iş stresi falan hiç iplemiyor insan.
Dün mesela berbat bi iş günüydü ama eve uçarak gittim ve eşimi görür görmez rahatladım.
Evde mutluluğun olunca gerisi vız geliyor zaten ama iş stresini eve taşımamak önemli, ben çoğu zaman onu beceremiyorum.
Ay ben adet döneminde asla sufleee yiyemem. Ağrıdan çatlıyorum zaten. Duş başlığı en misi
Başlayacağını bildiğim gün orgazm olursam çok rahat geçiyor benimki, şiddeti biraz fazla oluyor ama az ağrılı ve kısa süreli oluyor. Duş başlığıyla da şiddetli dönemde destek sağlıyorum. O kasılmalar dışarı atılmayı hızlandırıyor galiba ki beden bunu istiyor normal zamanda o kadar istekli olduğum çok sayılıdır çünkü. Dışarıdakiler neden çıkamadığımı merak ediyor biraz ama olsun o kadar 😅

bizde de diyalok hiç olmuyor neredeyse, olduğu nadirdir, sadece inleme oluyor onda da düşük volümlü oluyor işte, eşime de diyorum volümü düşür diye :)
Ben sevmiyorum konuşmayı, konuşunca dikkatim dağılıyor 😅 o konuşsa da benim cevap vermek zorunda kalmamam lazım, cümlelere enerji harcayamam o anda 🤭

bazı konuşmalar daha çok tahrik edip daha çabuk orgazm olmanı sağlayabilir:halay:
Doğaçlama gelişmesi lazım bunun, biz hiç yapmadık. Kirli konuşma meselesi de çok zor çünkü ben çok katıyım bu konularda, hoşuma gidip gitmeyeceğini bile kestiremiyorum, eşim de korkusundan cesaret edemez 😅 belki bir gün ona da sıra gelir, zaman bizim, menapoza da andropoza da var daha 😂

Doğaçlama gelişmesi lazım bunun, biz hiç yapmadık. Kirli konuşma meselesi de çok zor çünkü ben çok katıyım bu konularda, hoşuma gidip gitmeyeceğini bile kestiremiyorum, eşim de korkusundan cesaret edemez 😅 belki bir gün ona da sıra gelir, zaman bizim, menapoza da andropoza da var daha 😂
Ay ben zaman geçiyor yeterince iyi değerlendiremiyoruz diye çok endişeliyim.

Bir gün bitecek mi şimdi bunlarrrr çok korkunç 😭

Ay ben zaman geçiyor yeterince iyi değerlendiremiyoruz diye çok endişeliyim.

Bir gün bitecek mi şimdi bunlarrrr çok korkunç 😭
Suyu koyarsınız olursa olur olmazsa çay demlersiniz 😂
tabi ki bir sonu var ama o zaman bu kadar istekli olmayacağın için yokluğu da bu kadar zor gelmeyecek. Onun tasasına düşme şimdi olanı değerlendir. Benim menapoza yaklaşık 10 yılım var, biraz da ben uzatmaya çalışırsam 14 yıla uzar, yaş olur 52 o zaman kadar da duruluruz biraz herhalde

sem kendin dene kendi konuşmandan da tahrik olabilirsin, öyle sürekli konuşmak şeklinde değil bir iki cümle sadece

sem kendin dene kendi konuşmandan da tahrik olabilirsin, öyle sürekli konuşmak şeklinde değil bir iki cümle sadece
Adam şoka girer 😂😂😂 göz bandıyla bi şaşırttım zaten onun etkisi hafiflesin biraz ondan sonra yavaş yavaş denemeye çalışayım 🤭 geçen gün isyan etti zaten, bir konuda uyuşamamışız ama sorun bende ve ben benden kaynaklandığının farkında değilim triplerdeyim 😂😂😂 "ne ayarsız insansın yeri geliyor yapmadığın kalmıyor bunu mu söylemeye utanıyorsun" diye haşladı resmen.

Adam şoka girer 😂😂😂 göz bandıyla bi şaşırttım zaten onun etkisi hafiflesin biraz ondan sonra yavaş yavaş denemeye çalışayım 🤭 geçen gün isyan etti zaten, bir konuda uyuşamamışız ama sorun bende ve ben benden kaynaklandığının farkında değilim triplerdeyim 😂😂😂 "ne ayarsız insansın yeri geliyor yapmadığın kalmıyor bunu mu söylemeye utanıyorsun" diye haşladı resmen.
aynen nerdeyse her gün cinsellik yaşıyorsunuz konuşabilirsin, benim eşim de konuşmayı sevmiyor pek, ben ilişki sonrası yorum yaptığımda o hiç bir şey söylemez, bittikten sonra güzeldi dediği de nadirdir

aynen nerdeyse her gün cinsellik yaşıyorsunuz konuşabilirsin, benim eşim de konuşmayı sevmiyor pek, ben ilişki sonrası yorum yaptığımda o hiç bir şey söylemez, bittikten sonra güzeldi dediği de nadirdir
Kesinlikle öyle bir cümle duyamıyorum zaten ağzından, hayatta yorum yapmaz. Ben de yapmıyorum gerçi ama insan arada övülmek istiyor. Pek çok kadına göre oldukça becerikli olduğumu biliyorum mesela ama bunu belirtecek bir ima bile yapmaz kesinlikle, hatta geçenlerde kegel muhabbeti döndü ben yatakta sürekli kullanırım özellikle prezervatif takıldıktan sonra, her kadın bunu beceremiyor elindeki istisnai bir kadın haberin olsun diye takıldım, ona bile yorum yapmadı 😂😂😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X