Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim libido sizlere ömür kızlar,
İşten evd bir geldim pazar günü temizledigim ev bombok, sabah eşim yağdanlığı kırmış,halinin üzerine yağ dökülmüş,kızıma sil demiş,11 yaşındaki çocuk ne anlar, kızımla oğlum yağlı halıya basıp evin her yerini gezmisler, girer girmez anladım bir terslik olduğunu fayanslar lekeli lekeli parlıyor, terligim halıda kayıyor,gelir gelmez üstündekileri atıp bir yandan kızıp bir yandan ev süpürüp sildim, mutfak ve koridor halılarını kaldırdım yazlık halıları serdim, çok sinirim bozuldu,eşim bu hafta gececi kalktı sirinlik yapıyor hiç yüz vermedim, neyse yemeği dışardan söylemeyi akıl edebildi de sakinledim biraz
Tam soplık olmuşlar, offf gelmiş geçmiş olsun.

Tam soplık olmuşlar, offf gelmiş geçmiş olsun.
Sorma o kadar çok strese girdim ki, daha yeni temizledigim evi öyle görünce küplere bindim resmen,ben süpürüp sildikten sonra elinize birer bez alın tozları alın dedim,mutfak dolaplarının dışını da silin dedim yağ olmuş dolaplar da,

Ay çok eğlendim 🤣🤣🤣 sınıfta hissettim kendimi

Öyle güçlü kuvvetli falan değilim, ince kemikli hatta zaman zaman narin görünebilecek kum saati hatlarına sahip bir kadınım 🤣🤣🤣 ben de cinnetnurdan duyup araştırdım o pozisyonu ama cık 🙄 gerçek hayatta işe yaramaz yavrucum bunun için yorma kendini daha rahat ve tahrik edici pozisyonları dene.

Ben de erotik severim sırf bu pozisyonu lafamda oturtmak için çizgimi bozdum ama değmedi 😔

Buradan ben de çok şey öğreniyorum
Denenmişleri seri yazalım lütfen 😄 defter yapacağım kendime. Bunun pratiğe dökme işlemi için uzun zaman var nasıl olsa. Ne öğrensem kar. Hadi bakalım kk'nın hatun gibi hatunları. 😄😄😄

Kendine eziyet etmiş dizlerinin üzerinde dursa daha kolay olurmuş gibi geldi bana,

sanki neyi eleştiriyorsam 😅😅😅 pozisyonun rahatlığı değil alınan zevk esas
Bence sen hala çakamadın pozisyonu love çizsin dizinin üstünde olmıyacağını anlıycan 🤪
Nerden aklına geliyo bunlar kadının maşallah👍

Benim libido sizlere ömür kızlar,
İşten evd bir geldim pazar günü temizledigim ev bombok, sabah eşim yağdanlığı kırmış,halinin üzerine yağ dökülmüş,kızıma sil demiş,11 yaşındaki çocuk ne anlar, kızımla oğlum yağlı halıya basıp evin her yerini gezmisler, girer girmez anladım bir terslik olduğunu fayanslar lekeli lekeli parlıyor, terligim halıda kayıyor,gelir gelmez üstündekileri atıp bir yandan kızıp bir yandan ev süpürüp sildim, mutfak ve koridor halılarını kaldırdım yazlık halıları serdim, çok sinirim bozuldu,eşim bu hafta gececi kalktı sirinlik yapıyor hiç yüz vermedim, neyse yemeği dışardan söylemeyi akıl edebildi de sakinledim biraz
İşte bu benim her gün rutin manzaram. Neyse artık sinirlenmeyeceğim söz verdim

Denenmişleri seri yazalım lütfen 😄 defter yapacağım kendime. Bunun pratiğe dökme işlemi için uzun zaman var nasıl olsa. Ne öğrensem kar. Hadi bakalım kk'nın hatun gibi hatunları. 😄😄😄
Gönlüne göre bir insan nasibin olsun da taktikler kolay, sen bu konuyu okumadıysan baştan oku, çok taktik yakalarsın, hem de kafan dağılır

Bence sen hala çakamadın pozisyonu love çizsin dizinin üstünde olmıyacağını anlıycan 🤪
Nerden aklına geliyo bunlar kadının maşallah👍
🙄 olabilir bak bu, ben biraz üzerine düşüneceğim bunun, loveın hayal gücüne yetişmek zor

Arabada denemedim ama aklımda bu yaz deneyeceğiz büyük ihtimalle, evin her yeri elden geçti tabi ben tercihimi söyledim zorunluluk değil yatak ama onun konforu hiçbir yerde yok benim için
Yatak tabiki enn konforlu benim dediğim ayda yılda bir.. Evin her yeri elden geçtiyse bu farklılık çok güzel zaten ❤️

dizinin üstünde değilse o zaman arkası boş olsa çamaşır makinesinin üstünde de gerçekleşebilirdi . Biz kirli sepetini çok ciddiye alıp ona anlam yükledik.

Gönlüne göre bir insan nasibin olsun da taktikler kolay, sen bu konuyu okumadıysan baştan oku, çok taktik yakalarsın, hem de kafan dağılır
Okuyorum okuyorum 😄 başka bir konudan açtı burayı, oradan beri takip ediyorum. Eğlenceli ya seviyorum böyle şeyleri haha.
1 seneyi geçti artık, daha iyiyim. Bir de inşallah kazasız belasız boşanmam sonuçlansın da tamamen özgür bir kadın olarak devam edeyim diye bekliyorum işte.

dizinin üstünde değilse o zaman arkası boş olsa çamaşır makinesinin üstünde de gerçekleşebilirdi . Biz kirli sepetini çok ciddiye alıp ona anlam yükledik.
Çamaşır makinesi çok yüksekte kalır ama. Bu pozisyonda mesele oral seks :KK48: adam 2 metre değilse makine yüksek kalır diye tahmin ediyorum

Allahım zorla çizıktıttıracak hatunlar yaw, durun bekleyin ordinaryus defterimi kapıp gelıyorum anlatmaya calıscam :KK70: :KK53: ulen sonradan alısıp her pozısyonu çizıktırtmayın ama ha:KK8::KK70:ayrıca bu dusta oldu yanı suyun altında oralı hıc sevmem ama sudan da tamamen cıkmak mantıksız geldı ondan sebep:KK8:

Allahım zorla çizıktıttıracak hatunlar yaw, durun bekleyin ordinaryus defterimi kapıp gelıyorum anlatmaya calıscam :KK70: :KK53: ulen sonradan alısıp her pozısyonu çizıktırtmayın ama ha:KK8::KK70:ayrıca bu dusta oldu yanı suyun altında oralı hıc sevmem ama sudan da tamamen cıkmak mantıksız geldı ondan sebep:KK8:
Ben çok eğilmek gerekeceğini düşündüğüm için oturtamadım, siz rahat ettikten sonra mesele yok yavrum, herkes kendine uyarlasın işte

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X