Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sorma o kadar çok strese girdim ki, daha yeni temizledigim evi öyle görünce küplere bindim resmen,ben süpürüp sildikten sonra elinize birer bez alın tozları alın dedim,mutfak dolaplarının dışını da silin dedim yağ olmuş dolaplar da,
Ah canim ya cok gecms olsun 😔

Allahım zorla çizıktıttıracak hatunlar yaw, durun bekleyin ordinaryus defterimi kapıp gelıyorum anlatmaya calıscam :KK70: :KK53: ulen sonradan alısıp her pozısyonu çizıktırtmayın ama ha:KK8::KK70:ayrıca bu dusta oldu yanı suyun altında oralı hıc sevmem ama sudan da tamamen cıkmak mantıksız geldı ondan sebep:KK8:
Çiziktir kız, ss alıp istifleyeceğim hahaha :KK48:

Okuyorum okuyorum 😄 başka bir konudan açtı burayı, oradan beri takip ediyorum. Eğlenceli ya seviyorum böyle şeyleri haha.
1 seneyi geçti artık, daha iyiyim. Bir de inşallah kazasız belasız boşanmam sonuçlansın da tamamen özgür bir kadın olarak devam edeyim diye bekliyorum işte.
Biz de çok eğleniyoruz, gün muhabbetine döndü iyice.

Sonuçlanır inşallah, aynı evde değilsin ya artık gerisini düşünme

Bana arada sıra oluyor bu sızde cıkıyor mu dosys yukle sol altta?

Biz de çok eğleniyoruz, gün muhabbetine döndü iyice.

Sonuçlanır inşallah, aynı evde değilsin ya artık gerisini düşünme
Çoook şükür. Her gün ne yöne şükretsem diye uyanıyorum 😄 boşandığım gün şampanya patlayatacağım ahdım var.

Sistemsel sıkıntı büyük ihtimalle, sen onu koy çantana yarın sistem düzelince atarsın bize 😁
Ohaaaa zemooo şöyan ınanamıyorum gercekten de mero haklı baska bır konumda denedım yuklenıyor, oraya transfer olun :KK53: :KK70:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X