Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende boşanmak istiyorum bu yüzden ailemin yanına döndüm kısaca böyle diyeyim. Ama yanarım yanarım en çok bu kıymetli bilgileri aile evine döndükten sonra öğrendim buna yanarım. Neyse vardır illa hayata geçireceğimiz bir yer yoksa ele kuvvet :KK70:
Amme hızmetıne cok gec mı kaldık yanı:duduk:

Mesaj görmüş de olabilir, aklı erer öyle şeylere küçük sayılmaz çocuk
Onu sordum da hepsınde sıfre var acamaz dedı. Sadece oyun oynamak ıcın alıyolarmıs telefonu. Galerı, mesajlar, ws kapalı dedı. Rehberde gorduyse yada arama kaydında, ınsallah oyle bısey degıldır, cocuk bu gıder babanesıne dedesıne de soyler yanı

Adam uzun boylu zayif... Ciddi yaklaştı. Ben de ciddi yaklaştım. Gecmise ait cok ortak noktamiz var yaralarimiz Love onlar bile aynı.. Ne dese adamin üstüne atliyommm ha bende böyle böyle diye Geçmişi unut dedi. 6 yil olmus ama hala yaralarin kaniyor dedi. Beraber saralim mi dedi. Benim dedim 4 cocugum var ama dedim. Adam dedi ki benim hayalim hep kalabalik aileydi e hazir yapılmisi varmis. Bi de yaş olarak ben 4 yaş büyüğüm. Bunu simdilik sakladım. Nasil diyeyim bilemedim. Ama adamin gozlerinden ve ilk konusmadan ciddi oldugunu anladim.
Onu ilk metroda görmüştüm. Sonra oglunun bizim okulda 5 lerde oldugunu fark ettim.😁 ordan yol aldim...
Bu metro olayını daha önce yazmıştın sanki, bir daha görürsem diye her gün giderim diyordun. Ben tanışamazsınız gibi düşünmüştüm ama başka bir yerden bağlantı çıkması çok ilginç ve güzel olmuşş.:KK54:

Cocuklar hissediyor canim... Senin icin o kadar cok seviniyorum ki love... Hep mutlu olalim hep hep... Tek sorunum ex camis hayatina biri girerse ayaklarindan bam bam demisti cocuklari alirim demisti. Cocuklar benim hayat kaynagim love. Onlarsiz bir yasam dusunemiyorum ki... Artik korkularini yen demisti psikoloğum...

ZemheriPoyraz ZemheriPoyraz ikili msj alintisi yapamadim ama yas 41. Yasimi haftaya biraktim biraz konusalim bu hafta belki cumada derim... Bu bosanma yuzunden kendimi o kadar icime kapattim ki yillarca buraya bile ugrayamadim... yillarca düşün oysa cok severdim yazmayi.
Alamaz çocukları, belli bir yaştan sonra mahkeme çocukların beyanını esas alıyor, o yaştan önce de bakıma muhtaç oldukları için annede kalıyorlar.

Açılmaya başlamışsın çok şükür, gerisi de gelsin inşallah

Bence gercekten o elektrıgı alıp cıddı dusunuyorsa yası sorun etmez, ha edecekse de sen soyle bastan baslamayın. Benım ex okuz ogrense neler olur bılemıyorum, cocuklarımı zaten alamaz yasları cok kucuk, ama bana dunyayı dar edebılır mı orasını kestıremıyorum. Bakıcı kıza da zırvalamıs sacmalamıs, abla sen dıkkat et abı sureklı nabız yokluyor dedı. Mutlulugu hakedısımız ex okuzlere baglı degıl. Ona karsı guclu dur, ezık durma sakın. Ben her adımda agzına sıcıp yolluyorum. Istıyorum kı bu hayvandan once avkatın hayatımda oldugunu aıleme ben soyleyeyım. Bu yalan yanlıs gıdıp anlatmasın.
Ne saçmalamış kız ex olacak şahıs

Ay ben de meraklandım.

Bu arada avukatın oğlan da bana tehlikeli geldi. Çocuk nihayetinde ama neden anneye sorun yokken babaya öyle nötr cevaplar vermiş? Bu çifte standart neden? Acaba eski karısı bir şey duydu da o mu söyletti çocuğa? Kafamda deli sorular

Ay ben de meraklandım.

Bu arada avukatın oğlan da bana tehlikeli geldi. Çocuk nihayetinde ama neden anneye sorun yokken babaya öyle nötr cevaplar vermiş? Bu çifte standart neden?
Babayı az gördüğü için kaybetmekten korkuyordur

Bu metro olayını daha önce yazmıştın sanki, bir daha görürsem diye her gün giderim diyordun. Ben tanışamazsınız gibi düşünmüştüm ama başka bir yerden bağlantı çıkması çok ilginç ve güzel olmuşş.:KK54:
Evet canim benim🤗🤗🤗 o evet o
Teytey tey tey hadi halaya🤣🤣🤣
Yatirdim cocuklari geldim yine

Alamaz çocukları, belli bir yaştan sonra mahkeme çocukların beyanını esas alıyor, o yaştan önce de bakıma muhtaç oldukları için annede kalıyorlar.

Açılmaya başlamışsın çok şükür, gerisi de gelsin inşallah
Insallah canim inşallah.
Gelsin gerisi ben hazırım galiba😃

Ben barışmak istiyorum demıs, bakıcı kız agzını acmamıs sonra oglanla odada oynarlarken ıkızlerden bırı damacanadan su pompalamıs butun mutfaga ustunu degıstırmeye gıtmıs cocugun, oglana dıyormus bız sen anneyı ne kadar sevıyosun oglum, o da cok sevıyorum canım annem demıs, bende cok sevıyorum oglum demıs. Ay bakıcı kız anlatmaya yetıstıremedı, sevıyorum demıs ya ex hayvan oglu hayvan

Ay ben de meraklandım.

Bu arada avukatın oğlan da bana tehlikeli geldi. Çocuk nihayetinde ama neden anneye sorun yokken babaya öyle nötr cevaplar vermiş? Bu çifte standart neden? Acaba eski karısı bir şey duydu da o mu söyletti çocuğa? Kafamda deli sorular
Kadın zaten barısmak ıstıyormus demıstım sıze. Ama bu guncel bır olay mı orasını sormadım. Cocuklar avkata daha duskun annelerınden,belkı ona kıyamıyor olabılırler, bılemıyorum kı

Ben barışmak istiyorum demıs, bakıcı kız agzını acmamıs sonra oglanla odada oynarlarken ıkızlerden bırı damacanadan su pompalamıs butun mutfaga ustunu degıstırmeye gıtmıs cocugun, oglana dıyormus bız sen anneyı ne kadar sevıyosun oglum, o da cok sevıyorum canım annem demıs, bende cok sevıyorum oglum demıs. Ay bakıcı kız anlatmaya yetıstıremedı, sevıyorum demıs ya ex hayvan oglu hayvan
Geçti borun pazarı sürsün eşeğini niğdeye

Şu hıyarın kulağını burma vakti gelmiş, çocukları o işlesin diye mi gönderiyorsun?

Bunlar ayni kumaşın cinsinden benim maldan bu da.
O da beraber yasayalim fikrini aşılıyor çocuklara eskisi gibi. Baslarim beraberine onun.
Sevmesinler bizi artik hic sevmesinler love... Bize gercekten deger verecek olan sevsin mümkünse

Bunlar ayni kumaşın cinsinden benim maldan bu da.
O da beraber yasayalim fikrini aşılıyor çocuklara eskisi gibi. Baslarim beraberine onun.
Sevmesinler bizi artik hic sevmesinler love... Bize gercekten deger verecek olan sevsin mümkünse
Ay cıcek falan derken nabız yokluyor sanıyordum agzına edıp gonderdım, it oglu it çok sevıyorum dıyor. Inan pazartesıden berı ne yere basabılıyorum ne göğe sığabılıyorum, ruh hastası yemın ederım. Ya ben senın aşıklın olsam neden 6sene sonra bosandıgım gun kurban kestıreyım gerızekalı mahluk. Yok ya bu ıs cok farklı yerlere gıdecek. Avkata nereye kadar anlatmayacagım. Nıhayetınde oyle yada boyle bu adam benım hayatımda sevgılım sıfatında mevcut. Anlatsam gıdıp onu gebertene kadar döver hersey ortalıga sacılır, anlatmasam bu zıvanadan cıktı cıkacak oglana kadar dıllendırdıgıne gore kesın hamle yapacak, ıkı ucu boklu degnek ve takımı bozamıyoruz :KK12: :işsiz:

Ay cıcek falan derken nabız yokluyor sanıyordum agzına edıp gonderdım, it oglu it çok sevıyorum dıyor. Inan pazartesıden berı ne yere basabılıyorum ne göğe sığabılıyorum, ruh hastası yemın ederım. Ya ben senın aşıklın olsam neden 6sene sonra bosandıgım gun kurban kestıreyım gerızekalı mahluk. Yok ya bu ıs cok farklı yerlere gıdecek. Avkata nereye kadar anlatmayacagım. Nıhayetınde oyle yada boyle bu adam benım hayatımda sevgılım sıfatında mevcut. Anlatsam gıdıp onu gebertene kadar döver hersey ortalıga sacılır, anlatmasam bu zıvanadan cıktı cıkacak oglana kadar dıllendırdıgıne gore kesın hamle yapacak, ıkı ucu boklu degnek ve takımı bozamıyoruz :KK12: :işsiz:
İnceldiği yerden kopacak mecburen canım, ama hayatında avukat olmasa da bu adam bu haltları yiyecekti, en azından yanında huzur bulacağın biri var. O sana doğrudan haöle yapana kadar duymazdan geleceksin. Geldiği zaman de s..tiri basacaksın.

Büyük ihtimalle her boşanmış kadının geçtiği bir süreçten geçiyorsun

Bana gecelı cok oluyor, hatta baya yol katettım ama kendısı serefsızlık muhendıslıgınden mezun oldugu ıcın onda numara bıtmez
Oyuncak yapıyor seni aklı sıra, kızışınca yüzünü görüyor laf gönderiyor içini soğutuyor. Yasal olarak da yapacak hiçbir şeyi yok. Boşanma aktinde şu kadar süre evlenemez diye bir ibare bile olsa seni etkilemez bu, sinirini bozmasına izin verme, vızıldıyor işte, migren atağı geçirdiğine değmez, aksine keyif al, bir keyif kahvesi yap sürünsüm.... Diye kahkaha at. Ne diye deliriyorsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X