Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Verme ona istediğini, sen psikologla tekrar görüş istersen yazmak çığlık atmakla aynı rahatlamayı sağlamıyor.
İstersen telefonumu vereyim bana bağır, iyi gelir mi 😉
Ayy tepelere daglara cıkıp bagırasım var, sen hep ıyı gelırsın zemom ona ne suphe. Iste sunu duymak bıle sınırımı harap edıyor, cunku it dur durak vermıyor ya, keske cıceklerı kıcına monte edıp gonderseydım onu ah ne pısmanım, ama okuldaydım

Ayy tepelere daglara cıkıp bagırasım var, sen hep ıyı gelırsın zemom ona ne suphe. Iste sunu duymak bıle sınırımı harap edıyor, cunku it dur durak vermıyor ya, keske cıceklerı kıcına monte edıp gonderseydım onu ah ne pısmanım, ama okuldaydım
Onun istediğini verme lütfen. O senin bunu yaptığını görmek için uğraşıyor. Seni azıcık tanıdıysa geri dönüşün olmadığına da kafası basıyordur.

Onun istediğini verme lütfen. O senin bunu yaptığını görmek için uğraşıyor. Seni azıcık tanıdıysa geri dönüşün olmadığına da kafası basıyordur.
Onun kafası basmaz yavrum su yapılanlarda gram mantık var mı sen soyle. Ulan kocaman adamcık olmussun hala bos beles ısler pesındesın

Pazartesiden bu yana 474 sayfayı okudum tebriks bana yırtık dondan çıkar gibi yorum yapmayayım diye
O Osirius ex seni tahrik etmeye çalışıyor daha da üzerine gelecek bana kalırsa ama yine de sakin olmaya çabala hiç kolay değil biz bile burda sinirleniyoruz ama sanki senin ona cevap vermenden haz duyuyor gibi geldi bana :kahve:

Pazartesiden bu yana 474 sayfayı okudum tebriks bana yırtık dondan çıkar gibi yorum yapmayayım diye
O Osirius ex seni tahrik etmeye çalışıyor daha da üzerine gelecek bana kalırsa ama yine de sakin olmaya çabala hiç kolay değil biz bile burda sinirleniyoruz ama sanki senin ona cevap vermenden haz duyuyor gibi geldi bana :kahve:
Cevap vermıyorum kı gormuyorum bıle, mesaj atıyorsa bıle cevabını bakıcıya attırıyorum

Şahane tespit, ben de aynı şeyi söylüyorum ama çok dolambaçlı söyledim galiba

Hayır en son tak diye bırakıp defolup gıtcem o olacak, cocuk gıbı adamın ıcınde durdurulmaz bır evlenme askı var
Bulmuş senin gibi hatunu kısa yoldan kaçırmamaya çalışıyorda off ne olacak bu Türk erkeklerinin saçma salak hemmmen benim olduğunu dağa taşa ilan etmeliyim manyaklığı anlamıyorum az bi salın kadınları yaa

Bulmuş senin gibi hatunu kısa yoldan kaçırmamaya çalışıyorda off ne olacak bu Türk erkeklerinin saçma salak hemmmen benim olduğunu dağa taşa ilan etmeliyim manyaklığı anlamıyorum az bi salın kadınları yaa
Ulan onunken kıymet bılecektı, bıten seyı ne kurcalıyorsun, ortam degerlendırmesı yaptı galıba baktı benden baska cekecek yok dur gerı doneyım tuh kacırdık ama ben kurtarırım bunu dıye mı dusundu acaba öküzlerin öküzü

Cevap vermıyorum kı gormuyorum bıle, mesaj atıyorsa bıle cevabını bakıcıya attırıyorum
E okuluna geliyor yarın ailenin yanına bi bahane bulup gidecek yada ortak arkadaşlarına zırlayacak şöyle seviyorum böyle köpek gibi pişmanım vs vs diye öfff can sıkacak en belli oldu kendine yetemediği için kimseye huzur vermeyen insan tipi Vol.1 :kahve:

E okuluna geliyor yarın ailenin yanına bi bahane bulup gidecek yada ortak arkadaşlarına zırlayacak şöyle seviyorum böyle köpek gibi pişmanım vs vs diye öfff can sıkacak en belli oldu kendine yetemediği için kimseye huzur vermeyen insan tipi Vol.1 :kahve:
Hıı o sıkar bıraz, babamdan cok cekınır, bı kere benı sıkayet etmeye kalkısmıstı babam senı bı sılkelerım nerden geldıgını sasırırsın, kantarın topuzunu kacırma sen kımsın dedı ona o gunden berı babamla destursuz konusamaz o.

Anladim canım. Uf senin işin de avukata kaldi. Bi temiz dayak oh mis gibi yatar ertrsi gun bile uyanmaz senin ex 🤣

Ben evlenirim muhtemelen. Cocuklar kabul etmez ikisi ergenlige girdi. Valla beni tefe koyarlar tlfu vermedim bugun ufakliga buyuk diyor ki " anne ne iş" dedim Japon işi🤣🤣🤣
Sen evlen ama, zaten o nıyetle baslıyorsun muhtemelen, bende cıddı olarak basladım ama amacımın evlenmek olmadıgının ustune basa basa cıddı bır ılıskı dıyerek.. Sankı oyle dememısım de benı ıkna et demısım adama, darlıyor da darlıyor, on lafından ıkısı evlenmeye cıkıyor. Pazartesı sabahı herkes ıse gıdecek dıye hazırlanıyor, kravatımı baglar mısın dedı. Baglarım tabı dedım. Benı her sabah boyle ıse ugurlasan ben gıdemem bılıyo musun dıyo. Bende bu, bu sabah mahsus bır olay her sabah olması mumkun degıl dedım. Bana sarkıyla cevap verıyo, olur olur bana gel yıne sakın sen kımseyı dınleme dıye:deli:

Hıı o sıkar bıraz, babamdan cok cekınır, bı kere benı sıkayet etmeye kalkısmıstı babam senı bı sılkelerım nerden geldıgını sasırırsın, kantarın topuzunu kacırma sen kımsın dedı ona o gunden berı babamla destursuz konusamaz o.
Oh şükür kapılarından en büyüğü kapalı ya gerisi kolay,
iş ki senin canını sıkmasın sürekli bik bik bik bakıcı kıza bile seviyorum demiş ya bilboard filanda kiralar o potansiyel var belli adamın götü nasıl fezaya çıktıysa seninle evliyken love beni bir gün görmesin kapımda ağlar moduna girmiş olmayınca da noluyor lan diye debeleniyor :kahve:

Sen evlen ama, zaten o nıyetle baslıyorsun muhtemelen, bende cıddı olarak basladım ama amacımın evlenmek olmadıgının ustune basa basa cıddı bır ılıskı dıyerek.. Sankı oyle dememısım de benı ıkna et demısım adama, darlıyor da darlıyor, on lafından ıkısı evlenmeye cıkıyor. Pazartesı sabahı herkes ıse gıdecek dıye hazırlanıyor, kravatımı baglar mısın dedı. Baglarım tabı dedım. Benı her sabah boyle ıse ugurlasan ben gıdemem bılıyo musun dıyo. Bende bu, bu sabah mahsus bır olay her sabah olması mumkun degıl dedım. Bana sarkıyla cevap verıyo, olur olur bana gel yıne sakın sen kımseyı dınleme dıye:deli:
Ben uyumunuza bayiliyorum love...
Olur olur biraz sabret avkat aylar yillar sonra loveun gönlü olur 🤣

Ama var ya cok istiyorum sizin gibi uyumlu çift olalim ve ben tedavi olup sufle manyagi olayim 🤣

Oh şükür kapılarından en büyüğü kapalı ya gerisi kolay,
iş ki senin canını sıkmasın sürekli bik bik bik bakıcı kıza bile seviyorum demiş ya bilboard filanda kiralar o potansiyel var belli adamın götü nasıl fezaya çıktıysa seninle evliyken bir gün görmesin kapımda ağlar moduna girmiş olmayınca da noluyor lan diye debeleniyor :kahve:
Evet hesabına gore ben aglayarak yalvararak çoçaaklarımın babasığğ nolursaaan dön herseyınle kabulumsun deyıp donmedım cunku, afalladı galıba kendı ataga gecıyor, egılsın kendını yalasın bu saatten sonra

Ben uyumunuza bayiliyorum love...
Olur olur biraz sabret avkat aylar yillar sonra loveun gönlü olur 🤣

Ama var ya cok istiyorum sizin gibi uyumlu çift olalim ve ben tedavi olup sufle manyagi olayim 🤣
Bende sadece sufle manyagı olmak ıstıyorum, benı mutfaga tekrar sokmasınlar yeaa :KK53: :KK70: love kız evlenmek ıstemiyöö:KK12:

Gerek yok yorgan çekiştirmeye ayrı yorganla daha rahat uyuyormuş paşam uygun olmadığını anlattım olmadı kavga ettim olmadı bende bezdim o zaman bende senle uyumam git yataktan dedim gitmedi ben gittim
Aynı şeyi eşim istedi özellikle havalar soğukken üşüyorum sırtım açıkta kalıyo yorganları ayıralım dedi ama ben çok direttim kabullenmedim. Bir iki kez izin verdim sadece o da hasta olduğu zamanlar 😆 bence sen de diret yatağına dön ayrı yatma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X