Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende sadece sufle manyagı olmak ıstıyorum, benı mutfaga tekrar sokmasınlar yeaa :KK53: :KK70: love kız evlenmek ıstemiyöö:KK12:
Seni sufle canavarı....
Hafta sonu yediğin hurmalar iste gece böyle tırmalar🤣🤣🤣
Ol kiz love sen sufle manyağı ol yakışır lovuma🤗🤗🤗🤩🤩😍😍😍

Aynı şeyi eşim istedi özellikle havalar soğukken üşüyorum sırtım açıkta kalıyo yorganları ayıralım dedi ama ben çok direttim kabullenmedim. Bir iki kez izin verdim sadece o da hasta olduğu zamanlar 😆 bence sen de diret yatağına dön ayrı yatma
Imece usulüyle 😆bacımıza bdv de ayrı yorgan konusu açtirdik. Yorumunu orda daha rahat görürdü arkadaş
Ama olsun dudiş mudiş yorgan ayran amaaaan🤣🤣🤣🤣 hepsi ayni şey ben ne diyom ya😎🤗

Avkatın oğlunun babasının geleceğiyle ilgili verdiği muğlak cevaplardan ziyade annesini hemen ilk isteyene paket ediveresi çok güldürdü beni ya yanlış mı anladım :KK70: Biraz fikir veriyor kadının yanındakilere yaydığı enerji ile ilgili, hani sen de dün hep gerginmiş demiştin ya. Allah ona da gönlüne göresini versin. Senin ex.e gelince valla profili çözemedim onu da Allah ıslah etsin. En azından babalığı iyi diyordun, amaaaan en gerekli şey bebeler için iyi bari.

Avkatın oğlunun babasının geleceğiyle ilgili verdiği muğlak cevaplardan ziyade annesini hemen ilk isteyene paket ediveresi çok güldürdü beni ya yanlış mı anladım :KK70: Biraz fikir veriyor kadının yanındakilere yaydığı enerji ile ilgili, hani sen de dün hep gerginmiş demiştin ya. Allah ona da gönlüne göresini versin. Senin ex.e gelince valla profili çözemedim onu da Allah ıslah etsin. En azından babalığı iyi diyordun, amaaaan en gerekli şey bebeler için iyi bari.
Kadın gestapo ya anlatılanlara gore, ama babası pamuk seker kımseler kapmasın :deli: cocukla dıyalog halınde olsam kulagına egılıp yalvarsan almam babanı deyıp ıcını rahatlatasım var ahdkshsjs ama ya alırsam:KK70::KK8:

Kadın gestapo ya anlatılanlara gore, ama babası pamuk seker kımseler kapmasın :deli: cocukla dıyalog halınde olsam kulagına egılıp yalvarsan almam babanı deyıp ıcını rahatlatasım var ahdkshsjs ama ya alırsam:KK70::KK8:
Bence baba eve geçince eski eş evde yorum yapmıştır çocuk ordan çıkarımda bulunuyordur önemli değil

Evet hesabına gore ben aglayarak yalvararak çoçaaklarımın babasığğ nolursaaan dön herseyınle kabulumsun deyıp donmedım cunku, afalladı galıba kendı ataga gecıyor, egılsın kendını yalasın bu saatten sonra
Heh işte asıl sorun burda bence adam seni de yalama derdinde değil nööööö yalama onda bi anlaşalım,love senin ex inki altındandı da kullandıkça değeri düşmesin diye mi kıyamıyordu acaba neyse bu başka bir konu başlığı diğerine gelirsek
adam nasıl benden gider de kendine hayat kurar derdinde hani sen “şans eseri” sahipsin ya herşeye bu garibim kendini senin şans perin filan sanıyordu da kendisi olmayınca tepetaklak olacağını bekliyordu galiba woowwww ütopya resmen :kahve:

Suratına suratına pıskın pıskın konusuyorum, nerden delırdıgımı bılecek kı, ıt muamelesı yapıyorum mutluluktan geberıyorum ımajı cızıyordum dune kadar
6 yıl beraber yaşadınız o kadarcık tanımıştır.
Ben uyumunuza bayiliyorum love...
Olur olur biraz sabret avkat aylar yillar sonra loveun gönlü olur 🤣

Ama var ya cok istiyorum sizin gibi uyumlu çift olalim ve ben tedavi olup sufle manyagi olayim 🤣
Şu an love için şu an evlilik düşünmek uzak, daha ex boşanamadı kadından baksana

Sen ne tedavisi olacaksın ki
Of yarın gelıyo ıkı gunluk ayrılık yeter :KK53: :rolleyes:
Sen daha regli olmadın mı
Imece usulüyle 😆bacımıza bdv de ayrı yorgan konusu açtirdik. Yorumunu orda daha rahat görürdü arkadaş
Ama olsun dudiş mudiş yorgan ayran amaaaan🤣🤣🤣🤣 hepsi ayni şey ben ne diyom ya😎🤗
Açmış mı konuyu ben görmedim. Gerçi cinsellik forumundan da çıkmadım ki 😅

Vakti gelince istersen alırsın, onu düşünme şimdi, önce senin huzur bulman lazım

Sen evlen ama, zaten o nıyetle baslıyorsun muhtemelen, bende cıddı olarak basladım ama amacımın evlenmek olmadıgının ustune basa basa cıddı bır ılıskı dıyerek.. Sankı oyle dememısım de benı ıkna et demısım adama, darlıyor da darlıyor, on lafından ıkısı evlenmeye cıkıyor. Pazartesı sabahı herkes ıse gıdecek dıye hazırlanıyor, kravatımı baglar mısın dedı. Baglarım tabı dedım. Benı her sabah boyle ıse ugurlasan ben gıdemem bılıyo musun dıyo. Bende bu, bu sabah mahsus bır olay her sabah olması mumkun degıl dedım. Bana sarkıyla cevap verıyo, olur olur bana gel yıne sakın sen kımseyı dınleme dıye:deli:
Ama ben avukatı haklı buluyorum valla linçlemeyin beniiiii

Bak ben de evliliğe karşıyım ama evliyim ahahhaha

Çünkü çok tatlııı benceee... Eşim de çok tatlıydı öyle öyle kündeye getirdiii......

Bak ex öküz konusunda da avukat haklı demiştim. Herif dibine kadar haklı çkktı.

Bence senin ex öküz olayını avukata anlatman gerekiyor. Avukatın gidip adam döveceğini hiç sanmam. Düzgün bir insan bence daha makul çözümler bulacaktır. Seni hiç zor duruma düşürmez.

Ama ben avukatı haklı buluyorum valla linçlemeyin beniiiii

Bak ben de evliliğe karşıyım ama evliyim ahahhaha

Çünkü çok tatlııı benceee... Eşim de çok tatlıydı öyle öyle kündeye getirdiii......

Bak ex öküz konusunda da avukat haklı demiştim. Herif dibine kadar haklı çkktı.

Bence senin ex öküz olayını avukata anlatman gerekiyor. Avukatın gidip adam döveceğini hiç sanmam. Düzgün bir insan bence daha makul çözümler bulacaktır. Seni hiç zor duruma düşürmez.
Avukat evlenmek isteme konusunda haklı olabilir de bunu söylemek için çok erken, daha 1 ay yeni oluyor ilişkileri başlayalı.

Mesele avukatın olay çıkarmasından çok exin avukatın varlığını öğrenmesi

O Osirius aklıma ne geldi. Bu adam madem babandan çekiniyor, baban arayıp bi destur verse olmaz mı? Biliyorum kendine yakıştıramazsın böyşe bir şeyi, senin başkası tarafından savunulmaya ihtiyacın yok ama bu da bir seçenek olarak aklında bulunsun. Gerçi baban duyunca annen yine senin eve çöreklenmeye kalkabilir ama gerekirse al bu riski

Avukat evlenmek isteme konusunda haklı olabilir de bunu söylemek için çok erken, daha 1 ay yeni oluyor ilişkileri başlayalı.

Mesele avukatın olay çıkarmasından çok exin avukatın varlığını öğrenmesi
Eşim 1 aylık sevgili iken bana evlenme teklif ettiydii... Ciddiye almadım heee evleniriz ehehhe dedim sonra baktım ki evleniyoruz ve evlendiiik 😱

Olmas olmaz deme olmaz olmaz🤣🤣🤣

Eşim 1 aylık sevgili iken bana evlenme teklif ettiydii... Ciddiye almadım heee evleniriz ehehhe dedim sonra baktım ki evleniyoruz ve evlendiiik 😱

Evlenme teklifi aldığımda 3 gündür çıkıyor 23 gündür tanışıyorduk 🤣🤣🤣 ben evlilik tarihini geriye atmak için çok uğraştım ama olmadı 🙄 koşullar aynı evde yaşamayı daha makul hale getirdi mecburen evlendik 😅

Aynen bende oyleydim asla evlenmem diyordum sevgilimede dedim o da bana bende evlilik dusunmuyorum derdi, beraber takiliriz egleniriz gezeriz iste daha ne dedim. 1 sene oldu simdi dugunumuzu nerde yapsak diye dusunuyoruz 😅

Gunaydin bence avukat beye söylemesi lazım artık tabi soylerken işime karışmıycaksın yoksa ayrılırım diye tehdit edecek adam kaybederim korkusundan bişey yapamaz
Hem onun da tecrübelerinden faydalanabilir akıl verir
Yoksa niye kendi içinde yaşasın ki love inan ağladım dedikçe içim parçalanıyor
Valla güçlü kadınız diye herşeyi kendimiz halletcez derdimizi anlatmıycaz diye bir kural yok kendimize ediyoruz sonra

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X