Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Babamı one surmek ıstemıyorum, bu manyagın ayarı bellı olmaz tutar ınsanların kapısına cahıl cesaretıyle dayanır, mazaallah babama bısey olur. Ama avkata anlatıp akıl alcam artık verdım kararımı, bu benı huzursuz etmeye devam edecek. Cıceklerı cope atıp tepkı vermedım mesaj yada arama yapmadım ama ınanılmaz da rahatsızım bu tavrından
evet artik konusmalisin, tek basina bu yuku ne kadar kaldiracaksin hem ahmetin de hakki bilmek..

Babamı one surmek ıstemıyorum, bu manyagın ayarı bellı olmaz tutar ınsanların kapısına cahıl cesaretıyle dayanır, mazaallah babama bısey olur. Ama avkata anlatıp akıl alcam artık verdım kararımı, bu benı huzursuz etmeye devam edecek. Cıceklerı cope atıp tepkı vermedım mesaj yada arama yapmadım ama ınanılmaz da rahatsızım bu tavrından
Çiçekleri teslim alma canim alip çöpe atınca almis mesaji iletiliyor ona. Kabul etmezsen de kabul etmedi diyorlar . Benim doğumgünüm de ben yanlislikla kardesimin cicegini kabul etmemiştim düşün😂😂 o diye... Nasil depresyona soktuysa beni

Ay senın ayı da mı lınk yollamıs, ulan ne pislik cıkacak dıye merakımdan yazıp baktım, serefsız, sarkının sozlerınde oldugu kadar sevısmemız olmus mu acaba, yolladıgı seye bak, munasebetsız serefsız okuz
Evet canim bundan sonra linklerle konusacaklar
Youtubedan sarkilar turkuler filmler donemine hosgeldiniz....

Neden bu kadar çok korkuyorsun bu sünepeden? Dünya ayağa kalktı onun totosu koltuktan kalkmadı. Anca oturduğu yerden bıdırdanır, iki tokat yer oturur. Anası kocakarı kadar bile yüreği yok.

Çiçekleri teslim alma canim alip çöpe atınca almis mesaji iletiliyor ona. Kabul etmezsen de kabul etmedi diyorlar . Benim doğumgünüm de ben yanlislikla kardesimin cicegini kabul etmemiştim düşün😂😂 o diye... Nasil depresyona soktuysa beni
Kızım evde ben yoktum kı, yardımcı kadın vardı. Kadını uyarmadım kı ben, bende hata oldu, deseydım almazdı. Kadına mesaj attım ama bundan sonra bu ısımden gelen hıcbır paket, cıcek, ıvır zıvır almayın, ev sahıbı kabul etmıyor deyın dedım. Kadın ne yapsın. Okula gelen olursa dıye danışmada olan kızı da uyaracagım yarın.

Neden bu kadar çok korkuyorsun bu sünepeden? Dünya ayağa kalktı onun totosu koltuktan kalkmadı. Anca oturduğu yerden bıdırdanır, iki tokat yer oturur. Anası kocakarı kadar bile yüreği yok.
Manyak cunku, normal mı su tavrı? Bosanma lafını agzımdan alabılmek ıcın, sırf once ben teklıf edeyım dıye adam aylarca aynı evın ıcınde duvar oldu bana, kör oldu sagır oldu, boyle bır adamın suan bana bunları yapıyor olması daha baska yapacagı manyaklıklara delalet degıl mı? Ay katip valla artık benım beynım error hayatım, nerden cıkacagı bellı degıl bu lagım faresının

Manyak cunku, normal mı su tavrı? Bosanma lafını agzımdan alabılmek ıcın, sırf once ben teklıf edeyım dıye adam aylarca aynı evın ıcınde duvar oldu bana, kör oldu sagır oldu, boyle bır adamın suan bana bunları yapıyor olması daha baska yapacagı manyaklıklara delalet degıl mı? Ay katip valla artık benım beynım error hayatım, nerden cıkacagı bellı degıl bu lagım faresının
Off çok büyütüyon be. Bi m.k yapamaz, onun ona g.tü yok. Napacak, babanı mı dövecek. Anca sinir bozar, e zaten ona alışkınsınız.

Akşam da eve çiçek geldi, sinirimi bozmaya degmez dıyorum, kafam dagılsın dıye suraya gırıyorum ama kafayı sıyırttırmama az kaldı, ben avkata durumu anlatayım dıyorum ya ne dıyosun niloşi? Senin camış çiçek falan yolladıgında nasıl bır tutum sergılemıstın
Avukata anlatırsan sahiplenici moda gireceğini göze alıyorsan anlat love birde ordan canın sıkılmasın durduk yere :kahve:

Avukata anlatırsan sahiplenici moda gireceğini göze alıyorsan anlat love birde ordan canın sıkılmasın durduk yere :kahve:
Yok ya anlatcam, dava mı acarım,sıkayet mı ederım, ben prosedurlerı bılmıyorum, e sevgılım avukatken onu ezıp gecıp baska bı avukata danısmam da hos olmaz

Off çok büyütüyon be. Bi m.k yapamaz, onun ona g.tü yok. Napacak, babanı mı dövecek. Anca sinir bozar, e zaten ona alışkınsınız.
Katibim... Aynen dedigin gibi ama o an yaşayan olarak o kadar dolu ki kafamiz. Bunu yaşamadan kimse bilemez. Her tarafta siddetin arttigini gordukce beynimizdeki o acabalarin soru isaretleri de çoğalıyor. Kendini gecip sevdiklerimi nasil korurum moduna giriyorsun.
Loveum yine diyorum avukata söyle ki zaten diyecek kararini verdi bu gece.

Cok öpüyorum hepinizi 😍😍😍😍

Çok doğru bı Karar vermişsin baştan işler büyümeden önlemini almalısın
Sen avukata kendini çok iyi anlattın olmazsa bı daha hatırlat ilişkinizin açığa çıkmasını istemediğini
Pislik adam huzur versin artık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X