Ya konuyu bölmek istemiyorum ama
O
Osirius
ve
ZemheriPoyraz
bana kızdınız ama eşime sinir olmuş durumdayım şuan.
Eve en sevdiği kahveyi alıp gittim bu akşam. Yemek hazırladık yedik, kahve içtik falan... Neyse ben duşa gireceğim gelmek ister misin dedim. Geleyim mi dedi, gel dedim. Neyse girdik duşa. Birbirimize kese attık çıktı (ciddi ha bu şaka ironi falan değill)
Duştan evvel de kahve ile fındık fıstık falan yiyoruz. Eşim de her fındık yiyişinde aynı salak espriyi yapıyor gece çocuk yaparız artık falan. Ben de cevaben yeni aldığın prezervatifleri deneriz bence dedim. Sözleştik bi neviii.
Duştan sonra ben saçlarımı taradım kuruttum falan. Romantik bir müzik açtım. Baktım ki eşim telefon ile oynuyor. Dizine yattım. Adam cezmi kaloriferdeki saçma sapan videoları izliyor romantik müziğim eşliğinde. Dizine yatınca ooo uykuş mu yapcan dedi. Ben de yooo uykum yok sana yakın olmak için dizine yattım dedim. Telefona devam etti. Ben de kalktım dizinden suratına baktım tabi aval aval.
Ne dese beğenirsiniz? Uyusak mııı yea dedi!
Bak önce bana soruyor ki bahanesi olsun, ona suç atamayayım. Ben de dedim ki neden uyuyacağım demiyorsun da uykun mu var diye zarf atıyorsun. O da tamam uyumak istiyorum dedi.
Prezervatifte yatağın üzerinde duruyor. Hani bunu kullanacaktık dedim. Yarın kullanırız tamam dedi. En son ne zaman sen istedin de oldu hatırlıyor musun dedim. Hayır dedi. Çünkü hiç sen istemiyorsun hep ben çaba gösteriyorum dedim. Bi sal beni yatayım ya sen yorgun gelince ben bir şey demiyorum dedi. Ben yorgun gelsem de onun gibi yapmıyorum ama bunu da söyledim. Tamam dedi. Yani ayrıca ne yorgunu bütün gün evde oturuyor. Yemeği de dün gece geldiğimde ben yapmıştım.
Ya sorun tek bu gece de değil işte başa dönüp duruyoruz. Hep ben çaba göstermekten itelemekten yoruldum. Ben ellemesem kim bilir ne zaman gelecek. Bi kere de ben nazlanayım yaa
Keşke haksız olsam ama bütüncül bakınca haksız değilim işte. Kalktım gittim yanından başka odada yatıyorum. Belki bu da yanlış ama ağladığımı görmesini istemedim. Zayıf görünmek istemiyorum