Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Katibim... Aynen dedigin gibi ama o an yaşayan olarak o kadar dolu ki kafamiz. Bunu yaşamadan kimse bilemez. Her tarafta siddetin arttigini gordukce beynimizdeki o acabalarin soru isaretleri de çoğalıyor. Kendini gecip sevdiklerimi nasil korurum moduna giriyorsun.
Loveum yine diyorum avukata söyle ki zaten diyecek kararini verdi bu gece.

Cok öpüyorum hepinizi 😍😍😍😍
Aynen öyle, bu dengesız sagı solu bellı olmaz ondan korkuyorum bende

Aynen öyle, bu dengesız sagı solu bellı olmaz ondan korkuyorum bende
Korkma, dedigim gibi aile bireylerini ve akrabalari kuzenleri bu işe dahil etmis gibi yap. Benim sesim titrerdi kendime gelemezdim günlerce. Meger havlayan it isirmazmis. Bu gercekmis yasadim tecrube ettim.
Katip hakli bir sey yapamaz. Yapsa bilir ki dunya sandigi kadar da guzel bir yer degilmis.
Önlemlerini aldigin zaman, hersey kolaylaşıyor. Bak benim ailem korkudan karışmayiz dediler ben onlarin giyabinda hepsini dahil ettim iyi de ettim.

Avkata, senınle yarın oturup bı konusalım mı anlatmak ıstedıgım seyler var dedım. Adam direkt caktı olayı. Ben tahmın edıyorum bıseyler ama ınsallah o tahmın ettıgım sey degıldıe love dedı:kahve:
Avkat sevgili yapmayacaktın Loveitred, sksksksksksdkcnmc

Yok o benim🤪
Cok teşekkür ederim canım benim🤪🤪
Cok amin.

Hayde kizlar nerdesiniz... Ben telefonda sabahlamis olabilirim 🤣🤣🤣

Ayrıntı ver biraz ne konuştunuz

Akşam da eve çiçek geldi, sinirimi bozmaya degmez dıyorum, kafam dagılsın dıye suraya gırıyorum ama kafayı sıyırttırmama az kaldı, ben avkata durumu anlatayım dıyorum ya ne dıyosun niloşi? Senin camış çiçek falan yolladıgında nasıl bır tutum sergılemıstın
Küfür etmek istiyorum 😡
İçinden anlatmak geldiyse anlat, sizin birlikteliğiniz ortaya çıkmadan çözülür inşallah ama çıkarsa da sal gitsin, bu adam başka türlü durmayacak. Elalem için yaşamıyoruz dedikodu çıkarsa da çıksın anasını satayım, bu şerefsizin tacizleri kadar koymaz hiçbiri. 3 5 aya da kimse hatırlamaz.
Link yazmıs şerefsiz. Youtube a yazınca rafet el romanın sarkısı cıkıyor-benı affeder mısın. Altına da yoklugunu derınden hıssedıyorum yazmıs:işsiz:
Çıkamasın o derinlerden İnşallah
Ha bişey degılmıs ya 43 dedıgın nedır kı? Benım ruh yasımı ölçseler 73cıkar:kızgın:
Bozma moralini, geçecek bunlar, hem de bak nasıl hızlı geçecek, bence yarın ofise gidip anlat, bir gün bile bekleme
Üstün yetenekliler, özel eğitim, özel öğrenme güçlüğü, yetek konulu genel bir eğitim alıyorum. Salı ve perşembe geceleri dersim var

Avkata, senınle yarın oturup bı konusalım mı anlatmak ıstedıgım seyler var dedım. Adam direkt caktı olayı. Ben tahmın edıyorum bıseyler ama ınsallah o tahmın ettıgım sey degıldıe love dedı:kahve:
Ben cevap yetiştirmeye çalışırken sen aramışsın bile, iyi yaptın.

Avkat sevgili yapmayacaktın Loveitred, sksksksksksdkcnmc
Adam avukat olmasa da anlatacaktı ki mecburen, şimdi ikisi bir arada en azından, tek kişiye anlatacak, ve bu dövmeden önce yasal yolları dener hiç değilse

Ya konuyu bölmek istemiyorum ama O Osirius ve ZemheriPoyraz ZemheriPoyraz bana kızdınız ama eşime sinir olmuş durumdayım şuan.

Eve en sevdiği kahveyi alıp gittim bu akşam. Yemek hazırladık yedik, kahve içtik falan... Neyse ben duşa gireceğim gelmek ister misin dedim. Geleyim mi dedi, gel dedim. Neyse girdik duşa. Birbirimize kese attık çıktı (ciddi ha bu şaka ironi falan değill)

Duştan evvel de kahve ile fındık fıstık falan yiyoruz. Eşim de her fındık yiyişinde aynı salak espriyi yapıyor gece çocuk yaparız artık falan. Ben de cevaben yeni aldığın prezervatifleri deneriz bence dedim. Sözleştik bi neviii.

Duştan sonra ben saçlarımı taradım kuruttum falan. Romantik bir müzik açtım. Baktım ki eşim telefon ile oynuyor. Dizine yattım. Adam cezmi kaloriferdeki saçma sapan videoları izliyor romantik müziğim eşliğinde. Dizine yatınca ooo uykuş mu yapcan dedi. Ben de yooo uykum yok sana yakın olmak için dizine yattım dedim. Telefona devam etti. Ben de kalktım dizinden suratına baktım tabi aval aval.

Ne dese beğenirsiniz? Uyusak mııı yea dedi!

Bak önce bana soruyor ki bahanesi olsun, ona suç atamayayım. Ben de dedim ki neden uyuyacağım demiyorsun da uykun mu var diye zarf atıyorsun. O da tamam uyumak istiyorum dedi.

Prezervatifte yatağın üzerinde duruyor. Hani bunu kullanacaktık dedim. Yarın kullanırız tamam dedi. En son ne zaman sen istedin de oldu hatırlıyor musun dedim. Hayır dedi. Çünkü hiç sen istemiyorsun hep ben çaba gösteriyorum dedim. Bi sal beni yatayım ya sen yorgun gelince ben bir şey demiyorum dedi. Ben yorgun gelsem de onun gibi yapmıyorum ama bunu da söyledim. Tamam dedi. Yani ayrıca ne yorgunu bütün gün evde oturuyor. Yemeği de dün gece geldiğimde ben yapmıştım.

Ya sorun tek bu gece de değil işte başa dönüp duruyoruz. Hep ben çaba göstermekten itelemekten yoruldum. Ben ellemesem kim bilir ne zaman gelecek. Bi kere de ben nazlanayım yaa

Keşke haksız olsam ama bütüncül bakınca haksız değilim işte. Kalktım gittim yanından başka odada yatıyorum. Belki bu da yanlış ama ağladığımı görmesini istemedim. Zayıf görünmek istemiyorum 😓

Oldu bi kere, dava ücretlerini bi öğreneyim de tedbirli olayım, kart mı geccem peşin fiyatına taksitli mi olacak artık:KK70:
Bu dava karşışığında ne tip bir fantazi ister merak ediyorum 🤭 ama önce sinirlerinin yatışması lazım.

Ya konuyu bölmek istemiyorum ama O Osirius ve ZemheriPoyraz ZemheriPoyraz bana kızdınız ama eşime sinir olmuş durumdayım şuan.

Eve en sevdiği kahveyi alıp gittim bu akşam. Yemek hazırladık yedik, kahve içtik falan... Neyse ben duşa gireceğim gelmek ister misin dedim. Geleyim mi dedi, gel dedim. Neyse girdik duşa. Birbirimize kese attık çıktı (ciddi ha bu şaka ironi falan değill)

Duştan evvel de kahve ile fındık fıstık falan yiyoruz. Eşim de her fındık yiyişinde aynı salak espriyi yapıyor gece çocuk yaparız artık falan. Ben de cevaben yeni aldığın prezervatifleri deneriz bence dedim. Sözleştik bi neviii.

Duştan sonra ben saçlarımı taradım kuruttum falan. Romantik bir müzik açtım. Baktım ki eşim telefon ile oynuyor. Dizine yattım. Adam cezmi kaloriferdeki saçma sapan videoları izliyor romantik müziğim eşliğinde. Dizine yatınca ooo uykuş mu yapcan dedi. Ben de yooo uykum yok sana yakın olmak için dizine yattım dedim. Telefona devam etti. Ben de kalktım dizinden suratına baktım tabi aval aval.

Ne dese beğenirsiniz? Uyusak mııı yea dedi!

Bak önce bana soruyor ki bahanesi olsun, ona suç atamayayım. Ben de dedim ki neden uyuyacağım demiyorsun da uykun mu var diye zarf atıyorsun. O da tamam uyumak istiyorum dedi.

Prezervatifte yatağın üzerinde duruyor. Hani bunu kullanacaktık dedim. Yarın kullanırız tamam dedi. En son ne zaman sen istedin de oldu hatırlıyor musun dedim. Hayır dedi. Çünkü hiç sen istemiyorsun hep ben çaba gösteriyorum dedim. Bi sal beni yatayım ya sen yorgun gelince ben bir şey demiyorum dedi. Ben yorgun gelsem de onun gibi yapmıyorum ama bunu da söyledim. Tamam dedi. Yani ayrıca ne yorgunu bütün gün evde oturuyor. Yemeği de dün gece geldiğimde ben yapmıştım.

Ya sorun tek bu gece de değil işte başa dönüp duruyoruz. Hep ben çaba göstermekten itelemekten yoruldum. Ben ellemesem kim bilir ne zaman gelecek. Bi kere de ben nazlanayım yaa

Keşke haksız olsam ama bütüncül bakınca haksız değilim işte. Kalktım gittim yanından başka odada yatıyorum. Belki bu da yanlış ama ağladığımı görmesini istemedim. Zayıf görünmek istemiyorum 😓
Dayanamıyorsan tercih senin kuzum, ne desem bilemedim. Herkesin tahammül noktası başka, haksız da değisin o zaman 😔 siz tutkunuz yüzünden evlenmemiş miydiniz ne oldu peki

Bu dava karşışığında ne tip bir fantazi ister merak ediyorum 🤭 ama önce sinirlerinin yatışması lazım.
Tövbe tövbe adamın fantazi isteyecek gözü kalacak mı demıyor da önden bi dilaltı verıp anlatayım bari, sonra seller şelaleler olmasın :KK70:

Dayanamıyorsan tercih senin kuzum, ne desem bilemedim. Herkesin tahammül noktası başka, haksız da değisin o zaman 😔 siz tutkunuz yüzünden evlenmemiş miydiniz ne oldu peki
Dur sımdı. Adam bu aksam yorgun dıye giyotine gönderdiniz hemen. Adam gecen aksam 8lik basket yollamadı mı bu kıza? Ee kardesım bu da köy cesmesı degıl, bı dur da. Senın her canın ıstedıgınde adamdan karsılık alamayabılırsın, o gelınce de sen bır kez reddedersın ıkıncısınde ortak paydada bulusursunuz elbet. Hemen de bosadın kocayı, dur hele.

Artık ınsallah kımse duymadan hallolur su mesele,duyarsa da duysunlar dıyemıyorum ya duymasın kımse
Tamam duymasın da duyulursa da hiç üzülme
Tövbe tövbe adamın fantazi isteyecek gözü kalacak mı demıyor da önden bi dilaltı verıp anlatayım bari, sonra seller şelaleler olmasın :KK70:
Önce sinirlerinin yatışması lazım dedim ya zaten.😘

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X