Yarın başlıyor mesai diyorsunNeden benım haftasonuma limon sıkıyosunuz karşim, uzun zaman sonra ılk defa sıngle takılıyorum, bı durun haftaıcı duruma gore ataga gecıcıgım
Off hemde nasıl baslıyor varya 9da okulda olmam lazım 11de avukata randevu aldım orda olmam lazım, oglen 1saatlık ıs yemegı var,oglanın 16.30da hastanede kontrolu var ondan sonrası allah kerım artıkYarın başlıyor mesai diyorsun
Biz sadece okuduğumuz kadarını yorumluyoruz.Evet canım. Bazı ülkelerde yasak. Bazı ülkelerle ikili anlaşma çerçevesinde bazı mesleklere müsade ediliyor. Ama onu denk getirmek zor olabilir. Hep istediğin yere tayib olamayabiliyorsun.
Size hak veriyorum. Ben de bazen böyle düşünüp bazen de ben şartlarımı en baştan sundum bu kendi tercihi, dolayısıyla fedakarlıklar yapması hata yapıp beni kırabileceği anlamına gelmez diyorum. Kafam karışık. Ama siz sadece şuan ki durumdan pay biçiyorsunuz doğal olarak. Bu noktaya gelene kadar da ben çok yıprandım. Bu arada kariyerini ilk kez tepen eşim de değil ben de amerikada doktora bursunu tepmiştim zamanında. Çünkü ikimiz gidip sadece benim bursumla geçinmezdik. Şimdi işim yine yurtdışında ama ikimize fazlasıyla yetecek bir maaşım olduğu için problem değil.
Yani karşılıklı fedakarlıklarla yürüyor bir şekilde bu zamana kadar. Ama evet ben mükemmelliyetçi ve memnuniyetsiz bir insanım. Kendimi de biliyorum. Benim de annem böyle. Anneme mi benziyorum nedir allah muhafaza yarabbim
Ex öküz çocukları geri bıraktı mıOff hemde nasıl baslıyor varya 9da okulda olmam lazım 11de avukata randevu aldım orda olmam lazım, oglen 1saatlık ıs yemegı var,oglanın 16.30da hastanede kontrolu var ondan sonrası allah kerım artık
Sabah getırecek, bırakmadıEx öküz çocukları geri bıraktı mı
Wow wow bu tempoyla kendini eve zor atarsın love inşallah ex sabah yine gününe yağmur yağdırmazOff hemde nasıl baslıyor varya 9da okulda olmam lazım 11de avukata randevu aldım orda olmam lazım, oglen 1saatlık ıs yemegı var,oglanın 16.30da hastanede kontrolu var ondan sonrası allah kerım artık
Ee artık iş kopacak canım yarın ısterse şimşek olsun, elıne kagıdı tutusturduklarında ayılır, gerızekalıWow wow bu tempoyla kendini eve zor atarsın love inşallah ex sabah yine gününe yağmur yağdırmaz
İyi de ben sevgiliyken sonsuza kadar çocuk istemiyorum dedim. Bunu kabul ediyorsan evlenelim dedim. O zaman hayır ben istiyorum deseydi. Tamam dedi. Yani şimdi sırf o çocuk istiyor diye çocuk yapamam ki. Tavrımı da yumuşattım bu konuda en azından.Biz sadece okuduğumuz kadarını yorumluyoruz.
Ama sanki sizin yaptığınız fedakarlıklar eşinizin yaptıklarının yanında devede kulak kalıyor gibi. Kariyerinden vazgeçmesi, ne kadar çok çocuk istemesine rağmen bu isteği rafa kaldırmasıayrıntıları bilemem tabi
Yok yav bence eccik nazlısın o kadar, çok da tatlı bir çiftsiniz gerilimlerinizin bir popiş okşamalık canı var, kendini eleştirdiğin noktalar varsa onların ağına da zamanla düşmezsin, daha çok gençsin.Evet canım. Bazı ülkelerde yasak. Bazı ülkelerle ikili anlaşma çerçevesinde bazı mesleklere müsade ediliyor. Ama onu denk getirmek zor olabilir. Hep istediğin yere tayib olamayabiliyorsun.
Size hak veriyorum. Ben de bazen böyle düşünüp bazen de ben şartlarımı en baştan sundum bu kendi tercihi, dolayısıyla fedakarlıklar yapması hata yapıp beni kırabileceği anlamına gelmez diyorum. Kafam karışık. Ama siz sadece şuan ki durumdan pay biçiyorsunuz doğal olarak. Bu noktaya gelene kadar da ben çok yıprandım. Bu arada kariyerini ilk kez tepen eşim de değil ben de amerikada doktora bursunu tepmiştim zamanında. Çünkü ikimiz gidip sadece benim bursumla geçinmezdik. Şimdi işim yine yurtdışında ama ikimize fazlasıyla yetecek bir maaşım olduğu için problem değil.
Yani karşılıklı fedakarlıklarla yürüyor bir şekilde bu zamana kadar. Ama evet ben mükemmelliyetçi ve memnuniyetsiz bir insanım. Kendimi de biliyorum. Benim de annem böyle. Anneme mi benziyorum nedir allah muhafaza yarabbim
İşte onlarda popiş okşama bizde göte şaplağa evriliyor ahdkddhsjYok yav bence eccik nazlısın o kadar, çok da tatlı bir çiftsiniz gerilimlerinizin bir popiş okşamalık canı var, kendini eleştirdiğin noktalar varsa onların ağına da zamanla düşmezsin, daha çok gençsin.
E yaş büyüdükçe zamana karşı yarışılıyor tabi hareketler sertleşiyor paldır küldür raf ömrü dolmadan akarken doldur derken, popişleşmeye vakit yokİşte onlarda popiş okşama bizde göte şaplağa evriliyor ahdkddhsj
Yok yav bence eccik nazlısın o kadar, çok da tatlı bir çiftsiniz gerilimlerinizin bir popiş okşamalık canı var, kendini eleştirdiğin noktalar varsa onların ağına da zamanla düşmezsin, daha çok gençsin.
Yok kız dün saydık sağ popişimde 8 adet morarık var. Ama hep böyle ben mosmor gezerim. Adam ısırarak seviyorİşte onlarda popiş okşama bizde göte şaplağa evriliyor ahdkddhsj
Artık başka çare kalmadı zaten ısrarla naz yapıyorsun sanıyor kafasındaEe artık iş kopacak canım yarın ısterse şimşek olsun, elıne kagıdı tutusturduklarında ayılır, gerızekalı
Ondan degıl yehu, herseyı yasa baglayabılırım ama seksı degıl. Ben mesela bu mınnos hallere asla gelemeyen bır tıpım. Benım ıcın tutku, şehvet hep daha on planda, mınnosluk hep daha gerı planda kalır. Hatta avkatta kaldıgım gece bana ne dedı bılıyo musun, yazlıkta kaldıgımız gece o pijamaların kadını olmadıgın öyle bellıydı kı,üzerinde eğreti duruyordu sanki mecburıyetten baskasının esyasını gıymıssın gıbı, o pijamayı giyen kadın o kokuyu sıkmaz, sen sacından tırnak ucuna kadar ipeksin, satensin dediE yaş büyüdükçe zamana karşı yarışılıyor tabi hareketler sertleşiyor paldır küldür raf ömrü dolmadan akarken doldur derken, popişleşmeye vakit yok
Hıııı tez zamanda ayılır o kafadan, gerızekalı ya. Hıc yapmayı dusunmedıgım seylerı yaptırıyor bana, cocuklar var dıye dıye sustum bakalım avukat ne dıyecekArtık başka çare kalmadı zaten ısrarla naz yapıyorsun sanıyor kafasında
Aynen bana da öyle geldi. Ya benim mensim başlamak üzereydi ben gelir gelmez sevişmemiz lazım dakikalarla savaşıyoruz diye atladım adama. Yanlıştı ama dayanamadım. Ve hala olmadım.Bence baska seylerde soyleyecektı son anda vazgectı. Bunları trlefonda da soyleyebılırdı cunku, neyse hayırlısı olsun canıkom uzme tatlı canınu
Ben de bu şaplak işine anlam veremiyorum ne zevk alıyorlar arkadaşİşte onlarda popiş okşama bizde göte şaplağa evriliyor ahdkddhsj
Durduk yere degıl faaliyetteykenBen de bu şaplak işine anlam veremiyorum ne zevk alıyorlar arkadaş
Benım avkat bır kez yasadı adam kafasını duvara surtecektı ozur dılerkenAynen bana da öyle geldi. Ya benim mensim başlamak üzereydi ben gelir gelmez sevişmemiz lazım dakikalarla savaşıyoruz diye atladım adama. Yanlıştı ama dayanamadım. Ve hala olmadım.Bu arada son ayda 3. Kez ereksiyon kaybı oldu ya. Canı sıkıldı. Benimde tabi
Herkes mevzilensin süper bilgiler geliyor love danDurduk yere degıl faaliyetteyken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?