Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çpk Pozisyon kasmaya gerek yok rahatına bak.
Artık başka çare kalmadı zaten ısrarla naz yapıyorsun sanıyor kafasında
Tam narsist davranışı, loveın onun gel demesini beklediğini zannediyor, kafası basamıyor aklı bünyesi alamıyor bunu gerçeği anlayınca ne yapacak merak ve korkuyla beklemekteyim

En son tokadı basacam olmayacak böyle

Tam narsist davranışı, loveın onun gel demesini beklediğini zannediyor, kafası basamıyor aklı bünyesi alamıyor bunu gerçeği anlayınca ne yapacak merak ve korkuyla beklemekteyim
Ben de kara sinek gibi ellerimi ovuşturarak beklemekteyim.

İçindeki ateş dışarı vuruyor demek ki
Kendine güvenen adam için çok sinir bozucu oluyor. Kafası çok dolu demek ki
Durduk yere degıl faaliyetteyken
Bana çok anlamsız geliyor ama eşim de çok seviyor, kendini kaybediyor galiba adam
Benım avkat bır kez yasadı adam kafasını duvara surtecektı ozur dılerken
Bu ara nazar değdi galiba bunlara

Narsist babayla büyüdüm yani ex in ne söyleyeceğini, neler yapacağını bırak mimiklerini bile sayarım felaket tellallığı yapmamak için yorum yapmıyorum ama love inşallah daha fazla yıpranmaz

Narsist babayla büyüdüm yani ex in ne söyleyeceğini, neler yapacağını bırak mimiklerini bile sayarım felaket tellallığı yapmamak için yorum yapmıyorum ama love inşallah daha fazla yıpranmaz
Off sus sus

Ulan o dusunsun ama yıne araya getıre goture bırını sokmam lazım, o dusunecek ama bende dusunecegım mecburen bebelerı nerden alacak evde ben varım
Tamam işte o düşünsün. Her şeyi de sen yapma. Zaten haftasonu yatılı kalmaları senin lütfun.

Bence harika bir eşin var sociii
Asıl meslegi nedir?
Bu arada ev kadinligi gibi ev erkekligi de var ve yurtdisinda cok normal bizim Türkler biraz garipsiyor sadece...

Isler kötü derken ? Ben bu görüşmeden seninle hasret giderdigini anladim love...
Özlemiş...

Ya love ben senin neşeli neşeli anlattığın romantik dudiş hikayelerini okumayı özledim ama
Kim dedi sana avukata anlat exöküzü diye
Valla ben dedim anlat diye yolcu ki en mantiklisi oydu ben tarafsiz bir arkadasima anlattığımı da ekledim elbette bu arada. Ama bence kötü olmadi daha atesli dudislere hazir olun...

Herkes mevzilensin süper bilgiler geliyor love dan

Havalanı yok ama pilot çok

Ben de kara sinek gibi ellerimi ovuşturarak beklemekteyim.
Vuhuuuu bende bende

Sevgilim yanımda yazamıyorum ama insafsızlar siz döşemişsiniz nasıl okuyacağım ya o kadar sayfa. Film izliyoruz Madam CLaude. 60 lar dönem filmi ve ben bayılırım.Kendi işini yapıyor sevgilim ZemheriPoyraz isler iyi değil kafama takılıyor dedi. Ver eski eşi ile problemleri var. Bi dönem çok anlatıyordu ben kızdım artık asla anlatmıyor. Biraz bahsetti çocuğuyla alakalı. Öyle minnoş minnoş takılıyoruz. Ereksiyon problemimiz oldu. Relaxing çayı sanmıştım geçen sefer sebep ama o da değil. Baya kafası karışık.

Yasadıgını sen bılırsın moral bozmak ıstemem ama eskı es problemının erkek versıyonu ahanda bende var ve bu hep boyle gıdecek arada cocuk oldugu ıcın, gerılımı kaldırabılen bır tıpsen eger okey ama yıne de cok zor ya, sende aynı durumda olsan anlarım ama çöpsüz üzümsün

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…