- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.107
- 1.123
Çpk Pozisyon kasmaya gerek yok rahatına bak.
Yok kız dün saydık sağ popişimde 8 adet morarık var. Ama hep böyle ben mosmor gezerim. Adam ısırarak seviyorsola dokunmamış nedense
Ama bak biz bu ayakta kucakta olayını beceremedik. Korktum zorlayamadım olmadı yani kucağa alınca şey şeyden çıkıverdi
Tam narsist davranışı, loveın onun gel demesini beklediğini zannediyor, kafası basamıyor aklı bünyesi alamıyor bunuArtık başka çare kalmadı zaten ısrarla naz yapıyorsun sanıyor kafasında
Hahahahaha manyakHerkes mevzilensin süper bilgiler geliyor love dan
En son tokadı basacam olmayacak böyleÇpk Pozisyon kasmaya gerek yok rahatına bak.
Tam narsist davranışı, loveın onun gel demesini beklediğini zannediyor, kafası basamıyor aklı bünyesi alamıyor bunugerçeği anlayınca ne yapacak merak ve korkuyla beklemekteyim
Ben de kara sinek gibi ellerimi ovuşturarak beklemekteyim.Tam narsist davranışı, loveın onun gel demesini beklediğini zannediyor, kafası basamıyor aklı bünyesi alamıyor bunugerçeği anlayınca ne yapacak merak ve korkuyla beklemekteyim
İçindeki ateş dışarı vuruyor demek kiOndan degıl yehu, herseyı yasa baglayabılırım ama seksı degıl. Ben mesela bu mınnos hallere asla gelemeyen bır tıpım. Benım ıcın tutku, şehvet hep daha on planda, mınnosluk hep daha gerı planda kalır. Hatta avkatta kaldıgım gece bana ne dedı bılıyo musun, yazlıkta kaldıgımız gece o pijamaların kadını olmadıgın öyle bellıydı kı,üzerinde eğreti duruyordu sanki mecburıyetten baskasının esyasını gıymıssın gıbı, o pijamayı giyen kadın o kokuyu sıkmaz, sen sacından tırnak ucuna kadar ipeksin, satensin dedi
Kendine güvenen adam için çok sinir bozucu oluyor. Kafası çok dolu demek kiAynen bana da öyle geldi. Ya benim mensim başlamak üzereydi ben gelir gelmez sevişmemiz lazım dakikalarla savaşıyoruz diye atladım adama. Yanlıştı ama dayanamadım. Ve hala olmadım.Bu arada son ayda 3. Kez ereksiyon kaybı oldu ya. Canı sıkıldı. Benimde tabi
Bana çok anlamsız geliyor ama eşim de çok seviyor, kendini kaybediyor galiba adamDurduk yere degıl faaliyetteyken
Bu ara nazar değdi galiba bunlaraBenım avkat bır kez yasadı adam kafasını duvara surtecektı ozur dılerken
Acaba uzaklastırma verırlerse cocukları nasıl gorecek ben onu merak edıyorumBen de kara sinek gibi ellerimi ovuşturarak beklemekteyim.
Onu da o düşünsün.Acaba uzaklastırma verırlerse cocukları nasıl gorecek ben onu merak edıyorum
Narsist babayla büyüdüm yani ex in ne söyleyeceğini, neler yapacağını bırak mimiklerini bile sayarım felaket tellallığı yapmamak için yorum yapmıyorum ama love inşallah daha fazla yıpranmazTam narsist davranışı, loveın onun gel demesini beklediğini zannediyor, kafası basamıyor aklı bünyesi alamıyor bunugerçeği anlayınca ne yapacak merak ve korkuyla beklemekteyim
Ulan o dusunsun ama yıne araya getıre goture bırını sokmam lazım, o dusunecek ama bende dusunecegım mecburen bebelerı nerden alacak evde ben varımOnu da o düşünsün.
Off sus susNarsist babayla büyüdüm yani ex in ne söyleyeceğini, neler yapacağını bırak mimiklerini bile sayarım felaket tellallığı yapmamak için yorum yapmıyorum ama love inşallah daha fazla yıpranmaz
Şakın öyle bir mağduru oynar ki kendini aklayana kadar canın çıkar değmez love İnan ki değmezEn son tokadı basacam olmayacak böyle
Tamam işte o düşünsün. Her şeyi de sen yapma. Zaten haftasonu yatılı kalmaları senin lütfun.Ulan o dusunsun ama yıne araya getıre goture bırını sokmam lazım, o dusunecek ama bende dusunecegım mecburen bebelerı nerden alacak evde ben varım
O tokat ona aşk busesi gibi gelir, cevap vermiş oluyorsun çünküEn son tokadı basacam olmayacak böyle
Anasını gönderir mi kiAcaba uzaklastırma verırlerse cocukları nasıl gorecek ben onu merak edıyorum
Bence harika bir eşin var sociiiBen eşimin bu fedakarlığını takdir ediyorum zaten. Yarın öbür gün ben ayrılalım desem hiç bir güvencesi olmayacak belki. Buna rağmen kariyerini benim için bırakmayı kabul etti.
Yani kadınlar senelerce erkeklerin peşinden tayin tayin gezdi sorun olmadı da tam tersi niye mesele oluyor ki? Ev hanımlığı nasıl saygıdeğer bir konumsa ev beyliği de öyle.
Sonuçta eşim evdeki işleri halletiği için ben dışarda rahatça mesleğimi icra edebiliyorum. İş bölümü var.
Umarım dengeyi şaşırmam ya
Isler kötü derken ? Ben bu görüşmeden seninle hasret giderdigini anladim love...Kızlar konuştuk. İşler kötüymüş. Birde çocuğunun durumuna üzülüyormuş. Bu kadarmış. Özür diledi bana yansıttığı için dikkat ederim dedi. Benim senin için yapabileceğim bir şey var mı dedim yok ama ilerde olabilir dedi ne dedim güldü. Bitti burda konuşma. Yüz yüze konuşalım dediğin bu mu dedim heee diyo. Ben neler kurdum kafamda. Odun.
Valla ben dedim anlat diye yolcu ki en mantiklisi oydu ben tarafsiz bir arkadasima anlattığımı da ekledim elbette bu arada. Ama bence kötü olmadi daha atesli dudislere hazir olun...Ya love ben senin neşeli neşeli anlattığın romantik dudiş hikayelerini okumayı özledim ama
Kim dedi sana avukata anlat exöküzü diye
Herkes mevzilensin süper bilgiler geliyor love dan
Vuhuuuu bende bendeBen de kara sinek gibi ellerimi ovuşturarak beklemekteyim.
Insallah, bakcaz katıbım yarın ola hayır olaTamam işte o düşünsün. Her şeyi de sen yapma. Zaten haftasonu yatılı kalmaları senin lütfun.
Finans sektöründe çalışıyor ama tekniker aslen.Bence harika bir eşin var sociii
Asıl meslegi nedir
Kızım anası yogunbakımda nereye gonderıyoO tokat ona aşk busesi gibi gelir, cevap vermiş oluyorsun çünkü
Anasını gönderir mi ki
Yasadıgını sen bılırsın moral bozmak ıstemem ama eskı es problemının erkek versıyonu ahanda bende var ve bu hep boyle gıdecek arada cocuk oldugu ıcın, gerılımı kaldırabılen bır tıpsen eger okey ama yıne de cok zor ya, sende aynı durumda olsan anlarım ama çöpsüz üzümsünSevgilim yanımda yazamıyorum ama insafsızlar siz döşemişsiniznasıl okuyacağım ya o kadar sayfa. Film izliyoruz Madam CLaude. 60 lar dönem filmi ve ben bayılırım.Kendi işini yapıyor sevgilim ZemheriPoyraz isler iyi değil kafama takılıyor dedi. Ver eski eşi ile problemleri var. Bi dönem çok anlatıyordu ben kızdım artık asla anlatmıyor. Biraz bahsetti çocuğuyla alakalı. Öyle minnoş minnoş takılıyoruz. Ereksiyon problemimiz oldu. Relaxing çayı sanmıştım geçen sefer sebep ama o da değil. Baya kafası karışık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?