- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
Yazmamış kadar oldunİyi mok yedınız yazasım var ama yazmıcam
Ne toku bu aralıklı orucu da gectı artık çöl ortasında vaha falan görüyorumSizin karnınız toktur, ben fena açıkmıştım
Ne yaziyon kız,sen yaz ben görmemYazıp yazıp siliyorum neyse.
Hafta içi dudismedin mi lov lov gülümNe toku bu aralıklı orucu da gectı artık çöl ortasında vaha falan görüyorum
Love kızıyor.Ne yaziyon kız,sen yaz ben görmem
Allah askına sondan eklemelı dıl gıbı ne konustunuz dıye sormayın valla kendımı kesecem haaKizlar ne yaptınız yine sayfaları doldurmuşsunuz
Haftasonu başlangıcını yazmıştım şimdi kapanışı yapmaya giderken de yazayım dedim
Bol dudisli gecelerimiz olsun
Hafta ıcı mı kaldı meho alla sen, yenı hafta baslayacakHafta içi dudismedin mi lov lov gülüm
Anladım, siz de sufle yediniz dimekLove kızıyor.
Yok yok ben onları yarın okurum geri kalmamAllah askına sondan eklemelı dıl gıbı ne konustunuz dıye sormayın valla kendımı kesecem haa
Üstüme atmayın lan ne yazdınız da kızdık, soyle katıbım sen sağaa kıyamamLove kızıyor.
Dün çokzeldi. Evlendiğim herif geri dönüyor len.Üstüme atmayın lan ne yazdınız da kızdık, soyle katıbım sen sağaa kıyamam
Senin vaha gördüğün çölde gezen kutup ayısı kime denk gelecek acep love?Ne toku bu aralıklı orucu da gectı artık çöl ortasında vaha falan görüyorum
Kız bizim taaaaaaaaaaaa geçen cumadan beri tık yoktu,ne diyon senHafta ıcı mı kaldı meho alla sen, yenı hafta baslayacak
Sen bana kiy zatenÜstüme atmayın lan ne yazdınız da kızdık, soyle katıbım sen sağaa kıyamam
Love evde olunca ayarsız konuştuk. Kaç Sayfa oldu acabaKizlar ne yaptınız yine sayfaları doldurmuşsunuz
Haftasonu başlangıcını yazmıştım şimdi kapanışı yapmaya giderken de yazayım dedim
Bol dudisli gecelerimiz olsun
Rekor benden gelsin mi o zaman hazır mıyız genşler? Rahatsızdım nerdeyse bir aydır dudiş yok tam olacak gibi oldu bugünde regl oldum var mı arttıran ?Kız bizim taaaaaaaaaaaa geçen cumadan beri tık yoktu,ne diyon sen
40 larda birakmistim ben siziLove evde olunca ayarsız konuştuk. Kaç Sayfa oldu acaba
Çokmuş ve bacımRekor benden gelsin mi o zaman hazır mıyız genşler? Rahatsızdım nerdeyse bir aydır dudiş yok tam olacak gibi oldu bugünde regl oldum var mı arttıran ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?